Patrick Trailers

Contactgegevens Patrick Trailers: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Patrick Trailers: address, phone, fax, email, website, opening hours

Patrick Trailers

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Spurkerweg 10; 3740; Bilzen, België

Telefoon (phone): 089 50 38 44; 089 50 40 80; 089 65 71 34 (+32-089 50 38 44; 089 50 40 80; 089 65 71 34) 089 50 38 44; 089 50 40 80; 089 65 71 34 (+32-089 50 38 44; 089 50 40 80; 089 65 71 34)

Fax (fax): 089 51 07 61 (+32-089 51 07 61) 089 51 07 61 (+32-089 51 07 61)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Patrick Trailers: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Patrick Trailers"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Patrick Trailers"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Patrick Trailers, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Patrick Trailers. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Patrick Trailers, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Patrick Trailers. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Patrick Trailers
Products information Patrick Trailers

BTW identificatienummer (tax): BE04187683105
Ondernemingsnummer: 9679473876
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Trailers for passenger cars

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Patrick Trailers
(Get full report from official database of BE for Patrick Trailers)

Aanvulling soorten activiteiten voor Patrick Trailers
Addition kinds of activities for Patrick Trailers

7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
01390104. Hooi boerderij | Hay farm
27529903. Letters, cirkelvormig of vorm: gelithografeerd | Letters, circular or form: lithographed
28359906. Hemotologie diagnostische middelen | Hemotology diagnostic agents
32920503. Drukpijp, asbestcement | Pressure pipe, asbestos cement

Werken bij Patrick Trailers: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Patrick Trailers: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Patrick Trailers. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Patrick Trailers. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator inpak voeding GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De operator inpak voeding te Gent waar wij naar opzoek zijn zal instaan voor - Naleven van de kwaliteits-en veiligheidsprocedures binnen de firma - Nauwkeurig opvolgen van de vooropgestelde normen zowel kwalitatief als kwantitatief - Bedienen van verscheidene machines zowel vacuumfilter,extruder en inpakmachines met verse gist

  • Inpakker dagwerk M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij ervaring als inpakker? Zoek je dagwerk? Wil je graag aan het werk gaan als inpakker? Lees dan snel verder: Voor een internationaal bedrijf gelegen te Waregem zijn we op zoek naar een inpakker. Je bent verantwoordelijk voor het inpakken van de productonderdelen. Je verstuurt vervolgens de verpakte onderdelen naar het juiste magazijn. Daarnaast zal je als inpakker ook ingeschakeld worden voor het uitvoeren van extra losse taken.

  • Polyvalente productiemedewerker - DAG of 2 ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling 'mechanische ventilatie' zoeken wij een polyvalente arbeider: verpakkingswerk, orderpicking en minder complexe montage.

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • CHAUFFEUR CE (m/v) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor een bedrijf in de regio Ichtegem. U brengt voedingswaren rond naar verschillende supermarkten. U vertrekt rond 2u 's nachts en hebt rond de middag gedaan U hebt ervaring met trekker oplegger (frigo)

  • Dakwerker (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een frima in ranst zijn wij opzoek naar een ervaren dakwerker met min. j jaar ervaring voor het plaatsen van pannen en leien op hellende daken, zowel op renovatie als nieuwbouw. Je werkt doelgericht en nauwkeurig Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen en Leisteen Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol, rotswol, afdichtingslagen, contralatten, …) Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Dakbedekkingselementen metselen (nokpannen, gevelpannen, …) Dakpannen, leistenen, staalplaten, … op maat brengen en plaatsen

  • Kassa student HERFSTVAKANTIE + weekend (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote Doe-Het-Zelf zaak in het noorden van Antwerpen zijn we op zoek naar een student voor de kassa. Als kassier is het belangrijk dat je correct en vlot kan werken. Je bent verzorgd en vlot in de omgang en je bent vriendelijk en behulpzaam naar de klanten toe. Je zorgt ervoor dat alle artikelen corract worden afgerekend. Je bent opmerkzaam en zorgt ervoor dat ook de artikelen onderin een kar of dergelijke gescand worden! Je kan vlot rekenen en je kan correct met geld omgaan. Je zal regelmatig op zaterdag ingeschakeld worden en je bent dus ook zeer vaak beschikbaar op zaterdag!

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • JAVA developer (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: onepoint Belgium North

    Type: Vaste Job

    Onepoint Belgium North maakt deel uit van de internationale groep Onepoint. Ondertussen zijn we al meer dan 30 jaar actief op de Belgische ICT markt. Vandaag de dag zijn we terug te vinden in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk, USA, Canada, Tunesië en China. Onze groep telt 2000 medewerkers. Je kunt wel stellen dat we een stabiele ICT groep zijn. In België zijn we zowel in North als in South terug te vinden en hebben we 150 ICT consultants aan het werk zowel bij klanten als interne projecten. Onze specialisatie is outsourcing en totaaloplossingen rond Microsoft (.NET), JAVA, Testing, Infrastructuur en Oracle. We implementeren ook software en hardware oplossingen bij klanten en/of interne projecten. Verder leveren we een breed gamma aan diensten: van consultancy tot haalbaarheidsstudies, analyses en programmatie, Security tests, detachering en support tot opleiding via ons training center. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven, gepassioneerde mensen om onze teams te versterken. Momenteel zouden we graag nog extra JAVA developers en/of Architecten aanwerven om ons team te versterken en ons nog beter te positioneren binnen de JAVA community. Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling het verschil kan en wil maken. Je bent actief bezig met het bijhouden en verbeteren van je JAVA kennis en vaardigheden. Het ontwikkelen van applicaties door middel van een projectmatige aanpak is voor jou geen onbekende. Werken volgens Agile of Scrum methodologie heb je onder de knie.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • Chauffeur CE (vrachtwagen mee naar huis) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van Patrick Trailers in sociale netwerken
Look for responds of Patrick Trailers in social networks

Lees alle opmerkingen voor Patrick Trailers. Laat een reactie achter voor Patrick Trailers. Patrick Trailers bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Patrick Trailers. Leave a respond for Patrick Trailers. Patrick Trailers on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Patrick Trailers op de google maps. Adres en contacten Patrick Trailers
Location of Patrick Trailers on the google maps. Address and contacts of Patrick Trailers

Andere gerelateerde bedrijven als come Patrick Trailers Patrick Trailers: Steyaert J-P | Skylla BVBA | TACH?-L?VY GALLERY | M. VAN HOUTTE | STUDIO CONTRASTE

Other related companies as Patrick Trailers: Steyaert J-P | Skylla BVBA | TACH?-L?VY GALLERY | M. VAN HOUTTE | STUDIO CONTRASTE

Patrick Trailers is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Patrick Trailers, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04187683105. Het bedrijf Patrick Trailers bevindt zich op het adres: Spurkerweg 10; 3740; Bilzen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing equipment. Lijst met producten zijn Trailers for passenger cars.
De hoofdactiviteit van Patrick Trailers is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Patrick Trailers is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Patrick Trailers, openstaande posities, locatie van Patrick Trailers op de kaart.

Patrick Trailers is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Patrick Trailers, company assigned to the tax number BE04187683105. The company Patrick Trailers is located at the address: Spurkerweg 10; 3740; Bilzen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobiles and trucks - Washing equipment. List of products are Trailers for passenger cars.
The main activity of Patrick Trailers is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Patrick Trailers is not available. You also can look at reviews of Patrick Trailers, open positions, location of Patrick Trailers on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Patrick Trailers, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Patrick Trailers, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Patrick Trailers, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Patrick Trailers, employees, financial statistics.