ABAC-SABVA

Contactgegevens ABAC-SABVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABAC-SABVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABAC-SABVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maurice G茅menne 83; 5170; Profondeville, België

Telefoon (phone): 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19) 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19)

Fax (fax): 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19) 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABAC-SABVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABAC-SABVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABAC-SABVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABAC-SABVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABAC-SABVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABAC-SABVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABAC-SABVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABAC-SABVA
Products information ABAC-SABVA

BTW identificatienummer (tax): BE05505493164
Ondernemingsnummer: 6231414794
Hoofdstad (capital): 969,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 559,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use); Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lubricating compounds; Hot air generators; Vacuum cleaners (Industrial)

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Washing equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABAC-SABVA
(Get full report from official database of BE for ABAC-SABVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABAC-SABVA
Addition kinds of activities for ABAC-SABVA

5271. Stacaravans | Mobile home dealers
8743. PR-diensten | Public relations services
30520100. Tuinslang | Rubber hose
35520121. Garen texturering machines | Yarn texturizing machines
39440500. Speelgoed muziekinstrumenten | Toy musical instruments

Werken bij ABAC-SABVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABAC-SABVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABAC-SABVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABAC-SABVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Polyvalent IT-technieker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je versterkt het technische team * Het herstellen IT gerelateerde producten zoals PC's, Iphone's,... behoort tot je takenpakket. * Je herstelt evenwel voor particulieren als kleine bedrijven

  • Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen in Wijnegem zijn wij dringend op zoek naar een orderpicker: Klaarmaken van bestellingen (zowel manueel als met elektrisch transpallet) Voorraadopvolging van onze de vleesproducten Meehelpen bij het lossen en laden van goederen

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Toffe supermarkt in Beringen zoekt studenten (m/v) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een toffe supermarkt in Beringen zoeken we naar studenten (m/v) die beschikbaar zijn om door de week na schooltijd te werken. Je word afhankelijk van jouw schooluren ingepland, dit kan bijvoorbeeld van 17u tot 20u zijn. Tevens kan je ook in het weekend ingeschakeld worden. Wij houden rekening met dagen van beschikbaarheid die jij doorgeeft. In de winkel word je voornamelijk ingeschakeld om aan te vullen, bakkerij of traiteur te ondersteunen. Interesse? Mail jouw cv naar [email protected]

  • Student verkoop charcuterie Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Westerlo weekend werk op zondag Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor verscheidene van onze klanten, goed draaiende supermarkten gelegen in de regio van Hasselt, Sint-Truiden, Herk-de-Stad, Zoutleeuw en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die in het weekend zich kunnen vrijmaken. Hogeschool studneten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Kom zeker eens met ons praten8 Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Toonbankverkoper bouwmaterialen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een hands-on toonbankverkoper: - Je staat in voor het onthaal van de klanten en behandelt hun vragen omtrent prijzen, producten en/of toepassingen - Je plaatst de bestellingen van de klanten correct in het systeem - Je maakt dagelijks de planning op voor de interne chauffeur en stuurt hem bij waar nodig - In overleg met jouw Branch Manager maak je de offertes op Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een bedrijf die een belangrijke rol speelt binnen de bouwmaterialenwereld. Het bedrijf staat voor service naar klanten, maar ook voor innovatie en vernieuwing.

  • Psycholoog / Therapeut op zelfstandige basis (min. 4u) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ANTHENTIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een therapeutische praktijk die zich richt op werk-gerelateerde problematieken. Onze missie is om alle mensen die vastlopen in hun loopbaan te begeleiden in de brede betekenis van het woord. Zo bieden we ondersteuning bij loopbaanbegeleiding, burn-out, zelfvertrouwen, uitstelgedrag, communicatievaardigheden, etc. We hebben een enthousiast, warm en deskundig team. Dit team zoekt omwille van de groei van Anthentiek naar versterking. Als je interesse hebt om je bij ons team aan te sluiten, kijk dan hier beneden en meld je aan voor deze vacature. Functiebeschrijving: je behandelt werk-gerelateerde problematieken vanuit een ACT-kader je begeleidt cliënten bij hun loopbaanvragen je begeleidt cliënten in kortdurende loopbaan/therapeutische trajecten je adviseert cliënten bij mogelijke doorverwijzingen naar in of out-house trainingen of partners je neemt deel aan intervisies die mogelijk buiten de reguliere werktijden vallen je voert administratieve opdrachten uit die inherent zijn aan je functie.

Zoek naar antwoorden van ABAC-SABVA in sociale netwerken
Look for responds of ABAC-SABVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABAC-SABVA. Laat een reactie achter voor ABAC-SABVA. ABAC-SABVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABAC-SABVA. Leave a respond for ABAC-SABVA. ABAC-SABVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABAC-SABVA op de google maps. Adres en contacten ABAC-SABVA
Location of ABAC-SABVA on the google maps. Address and contacts of ABAC-SABVA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABAC-SABVA ABAC-SABVA: JEAN POSTULA | M. WAGEMANS | FELICIE LIMON | Van den Weghe NV | Le Saint-Pierre

Other related companies as ABAC-SABVA: JEAN POSTULA | M. WAGEMANS | FELICIE LIMON | Van den Weghe NV | Le Saint-Pierre

ABAC-SABVA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABAC-SABVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05505493164. Het bedrijf ABAC-SABVA bevindt zich op het adres: Rue Maurice G茅menne 83; 5170; Profondeville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 969,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 559,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobiles and trucks - Washing equipment. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use); Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lubricating compounds; Hot air generators; Vacuum cleaners (Industrial).
De hoofdactiviteit van ABAC-SABVA is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABAC-SABVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABAC-SABVA, openstaande posities, locatie van ABAC-SABVA op de kaart.

ABAC-SABVA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABAC-SABVA, company assigned to the tax number BE05505493164. The company ABAC-SABVA is located at the address: Rue Maurice G茅menne 83; 5170; Profondeville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 969,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 559,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobiles and trucks - Washing equipment. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use); Maintenance & cleaning equipment (Industrial); Lubricating compounds; Hot air generators; Vacuum cleaners (Industrial).
The main activity of ABAC-SABVA is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABAC-SABVA is not available. You also can look at reviews of ABAC-SABVA, open positions, location of ABAC-SABVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABAC-SABVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABAC-SABVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABAC-SABVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABAC-SABVA, employees, financial statistics.