INDIMA SPRL

Contactgegevens INDIMA SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INDIMA SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

INDIMA SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Pr茅v?t 33; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 537 60 76 (+32-02 537 60 76) 02 537 60 76 (+32-02 537 60 76)

Fax (fax): 02 537 60 76 (+32-02 537 60 76) 02 537 60 76 (+32-02 537 60 76)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INDIMA SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INDIMA SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INDIMA SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INDIMA SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INDIMA SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INDIMA SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INDIMA SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INDIMA SPRL
Products information INDIMA SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06297607421
Ondernemingsnummer: 3828704833
Hoofdstad (capital): 626,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Automobiles & trucks - Brakes

Product categorie (product category): Automobiles and trucks - Clutches

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INDIMA SPRL
(Get full report from official database of BE for INDIMA SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor INDIMA SPRL
Addition kinds of activities for INDIMA SPRL

2631. Papierfabrieken | Paperboard mills
16239900. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
24490000. Houtcontainers, niet inbegrepen | Wood containers, nec
38279906. Gratings, diffractie | Gratings, diffraction
38610309. Filmapparatuur en -apparatuur | Motion picture apparatus and equipment
63219902. Ziektekostenverzekering | Disability health insurance
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation

Werken bij INDIMA SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INDIMA SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INDIMA SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INDIMA SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • Service technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een gedreven service technieker. Als service technieker voer je onderhouds- en herstellingswerken uit in de garage of bij klanten ter plaatse, aan een breed gamma van goederenbehandelingsmachines gaande van middelzware en zware vorkheftrucks, over Terminal Tractors, Reach Stackers, Straddle Carriers tot Rubber-Tyred Gantry Cranes en Ship-to-shore Containerkraner.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • POLYVALENTE MAGAZIJNIER - METAALSECTOR 7270626 / 6 C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele KMO te Evergem en actief als toeleverancier in metaalsector Samen met hen zijn wij op zoek naar een HANDIGE EN POLYVALENTE MAGAZIJNIER Samen met een andere collega magazijnier, krijg je een zeer gevarieerd takenpakket toebedeeld : Je staat in voor het controleren van de goederenontvangst waarbij je de bestelbon vergelijkt met de leveringsbon Je helpt om vrachtwagens te laden en te lossen Je staat in voor het picken van technisch materiaal op afroep voor bestaande klanten Je staat in voor het verpakken van afgewerkt materiaal, het bestickeren en de verzending ervan Daarnaast help je bij het afzagen van bruut materiaal op maat per order, het graveren van stukken en eventueel wat laswerk

  • dakwerker : (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lubbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

Zoek naar antwoorden van INDIMA SPRL in sociale netwerken
Look for responds of INDIMA SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor INDIMA SPRL. Laat een reactie achter voor INDIMA SPRL. INDIMA SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INDIMA SPRL. Leave a respond for INDIMA SPRL. INDIMA SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INDIMA SPRL op de google maps. Adres en contacten INDIMA SPRL
Location of INDIMA SPRL on the google maps. Address and contacts of INDIMA SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come INDIMA SPRL INDIMA SPRL: KONINKL. MIJ ST.HUBERTUS/SOCI?T? ROYALE ST.HUBERT | INVEST MV BVBA | GUY HUYGEN | Fashion Service Center NV | SCHOTENSE KAJAK CLUB

Other related companies as INDIMA SPRL: KONINKL. MIJ ST.HUBERTUS/SOCI?T? ROYALE ST.HUBERT | INVEST MV BVBA | GUY HUYGEN | Fashion Service Center NV | SCHOTENSE KAJAK CLUB

INDIMA SPRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INDIMA SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06297607421. Het bedrijf INDIMA SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Pr茅v?t 33; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 626,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobiles and trucks - Clutches. Lijst met producten zijn Automobiles & trucks - Brakes.
De hoofdactiviteit van INDIMA SPRL is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INDIMA SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INDIMA SPRL, openstaande posities, locatie van INDIMA SPRL op de kaart.

INDIMA SPRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is INDIMA SPRL, company assigned to the tax number BE06297607421. The company INDIMA SPRL is located at the address: Rue du Pr茅v?t 33; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 626,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobiles and trucks - Clutches. List of products are Automobiles & trucks - Brakes.
The main activity of INDIMA SPRL is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INDIMA SPRL is not available. You also can look at reviews of INDIMA SPRL, open positions, location of INDIMA SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INDIMA SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INDIMA SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INDIMA SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INDIMA SPRL, employees, financial statistics.