Ydens Carrosserie BVBA

Contactgegevens Ydens Carrosserie BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ydens Carrosserie BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ydens Carrosserie BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Huivelde 4; 9240; Zele, België

Telefoon (phone): 052 44 44 62 (+32-052 44 44 62) 052 44 44 62 (+32-052 44 44 62)

Fax (fax): +32 (3) 336-78-44 +32 (3) 336-78-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ydens Carrosserie BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ydens Carrosserie BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ydens Carrosserie BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ydens Carrosserie BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ydens Carrosserie BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ydens Carrosserie BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ydens Carrosserie BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ydens Carrosserie BVBA
Products information Ydens Carrosserie BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09009582519
Ondernemingsnummer: 8160064697
Hoofdstad (capital): 182,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 517,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Ydens Carrosserie BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ydens Carrosserie BVBA
(Get full report from official database of BE for Ydens Carrosserie BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ydens Carrosserie BVBA
Addition kinds of activities for Ydens Carrosserie BVBA

232600. Werkkleding van mannen en jongen | Men's and boy's work clothing
14119904. Mica schist, dimensie-quarrying | Mica schist, dimension-quarrying
20829902. Bier (alcoholische drank) | Beer (alcoholic beverage)
38240117. Water meters | Water meters
39650201. Haarspelden, behalve rubber | Hairpins, except rubber
48320101. Grote band | Big band
51590102. Katoen of katoen linters, land kopers | Cotton or cotton linters, country buyers
73899910. Divers, commercieel | Divers, commercial
86210102. Gezondheidsvereniging | Health association

Werken bij Ydens Carrosserie BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ydens Carrosserie BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ydens Carrosserie BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ydens Carrosserie BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lasser sta je in voor volgende taken: - Het lassen monteren van trappen, balustrades, ... - Plaatsen van de constructies bij klanten.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Productiemedewerker m/v 2 ploegen/nacht - basisloon: 14,72€ + ploegenpremie (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: Start People Roeselare LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider help je mee op verschillende afdelingen: Productie Affinage (behandeling en rijpingen) Inpakafdeling en logistiek

  • BANDENMONTEUR (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een bedrijf te Mechelen zijn we dringend op zoek naar een bandenmonteur! Als Bandenmonteur: Sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. Herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. Varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. Jij zorgt ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg.

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Sales Assistant (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sales Assistant Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een sales assistant; Je verzorgt de administratieve opvolging van commerciËle dossiers ism de accountmanagers en technici; Je maakt offertes op en verwerkt orders; Je bent de interne commercieel - administratieve support in een internationale omgeving.; Je bent het aanspreekpunt voor de klanten en leveranciers en onderhoudt veelvuldig contact met hen in het Nederlands, Engels, Frans en Duits; Je collega's rekenen op jou voor een administratieve goede organisatie;

  • Sales Advisor (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze rol belt de advisor uit naar potentiele klanten. Taken: • Vanuit bevraging de klant leren kennen en zo inspelen op de behoeften • Sales opportuniteiten creëren en detecteren en hierop inspelen • Deal closen • Empatisch vermogen hanteren om de klant op lange termijn te binden.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • STUDENT - MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Eco-dé bvba

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een student die ons kan helpen door op piekmomenten mee te gaan naar werven. De student helpt mee de camionette inladen, de machines aansluiten en de darmen uitrollen. Vervolgens staat de student in voor het vullen van onze blaasmachine. Achteraf helpen bij het stofzuigen en opruimen behoren ook tot het takenpakket. Het is fysiek werk, meestal lange dagen en geen weekendwerk. Ben jij student en zie je het zitten om bij ons op piekmomenten mee in te springen? Contacteer ons dan snel.

  • Allround bediende/Junior Planner (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: YOUNG CHARLY

    Type: Vaste Job

    · U werkt, zowel zelfstandig als in team, samen met verschillende collega’s/departementen · Lange termijn relaties uitbouwen en managen · Snel oplossen, aanpassen en verhelpen van problemen · Productkennis verwerven en aanwenden bij ondersteuning klant · Planning leveringsrondes in samenspraak met Senior Planner · Dispatch & management 'team logistics' in overleg met Senior Planner · Verwerking vracht en transport documenten · Werkweek van dinsdag tem zaterdag

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van Ydens Carrosserie BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ydens Carrosserie BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ydens Carrosserie BVBA. Laat een reactie achter voor Ydens Carrosserie BVBA. Ydens Carrosserie BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ydens Carrosserie BVBA. Leave a respond for Ydens Carrosserie BVBA. Ydens Carrosserie BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ydens Carrosserie BVBA op de google maps. Adres en contacten Ydens Carrosserie BVBA
Location of Ydens Carrosserie BVBA on the google maps. Address and contacts of Ydens Carrosserie BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ydens Carrosserie BVBA Ydens Carrosserie BVBA: Heidehof Jongens & Meisjesinternaat | Thandt C | Tere Plekke (De) | DE KLUIZENAAR | Media Grafik

Other related companies as Ydens Carrosserie BVBA: Heidehof Jongens & Meisjesinternaat | Thandt C | Tere Plekke (De) | DE KLUIZENAAR | Media Grafik

Ydens Carrosserie BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ydens Carrosserie BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09009582519. Het bedrijf Ydens Carrosserie BVBA bevindt zich op het adres: Huivelde 4; 9240; Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 182,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 517,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Ydens Carrosserie BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ydens Carrosserie BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ydens Carrosserie BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ydens Carrosserie BVBA, openstaande posities, locatie van Ydens Carrosserie BVBA op de kaart.

Ydens Carrosserie BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ydens Carrosserie BVBA, company assigned to the tax number BE09009582519. The company Ydens Carrosserie BVBA is located at the address: Huivelde 4; 9240; Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 182,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 517,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile-body repair. Products created in Ydens Carrosserie BVBA were not found.
The main activity of Ydens Carrosserie BVBA is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ydens Carrosserie BVBA is not available. You also can look at reviews of Ydens Carrosserie BVBA, open positions, location of Ydens Carrosserie BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ydens Carrosserie BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ydens Carrosserie BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ydens Carrosserie BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ydens Carrosserie BVBA, employees, financial statistics.