Willems ets SPRL

Contactgegevens Willems ets SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Willems ets SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Willems ets SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Maestricht 84; 4600; Vis茅, België

Telefoon (phone): 04 379 20 86 (+32-04 379 20 86) 04 379 20 86 (+32-04 379 20 86)

Fax (fax): 04 379 42 83 (+32-04 379 42 83) 04 379 42 83 (+32-04 379 42 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Willems ets SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Willems ets SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Willems ets SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Willems ets SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Willems ets SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Willems ets SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Willems ets SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Willems ets SPRL
Products information Willems ets SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05303619384
Ondernemingsnummer: 9115600585
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Willems ets SPRL
(Get full report from official database of BE for Willems ets SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Willems ets SPRL
Addition kinds of activities for Willems ets SPRL

364600. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
07210400. Gewassen cultiverende diensten | Crop cultivating services
14790404. Strontium mineraalwinning | Strontium mineral mining
24991601. Verlengingsplanken, hout | Extension planks, wood
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
35410400. draaibanken | Lathes
38270108. Lupes vergrootinstrumenten, optisch | Lupes magnifying instruments, optical
50880105. Schepen | Ships

Werken bij Willems ets SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Willems ets SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Willems ets SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Willems ets SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Underwriter (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de elektronische workflow Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaslijsten uitvoeren Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Briefwisseling (bijpremie) Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Laborant Productie (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Laborant (m/v)ben je verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van de productie in het labo: - Klaarzetten van de materialen die je tijdens de productie en bij het afvullen van producten in flessen nodig zult hebben - Afwegen en mengen van grondstoffen - Correct afstellen (pH, osmolaliteit, densiteit, viscositeit?) van producten zodat deze voldoen aan de product specificaties - Aseptisch afvullen van flessen in een steriele omgeving of in een isolator - Als laborant sta je mee in voor het nauwgezet onderhouden van de labo's, de gebruikte meettoestellen en apparatuur die nodig zijn voor de productie; Je kalibreert de apparaten op de juiste tijdstippen en meldt tijdig eventuele problemen - Je bent verantwoordelijk voor de interne kwaliteitscontrole op de half afgewerkte producten; Je zorgt tevens voor een regelmatige controle van de opgeslagen grondstoffen en meldt eventuele afwijkingen (kwaliteit, vervaldata?) - Als nauwgezet persoon vul je de nodige documenten tijdens en na productie, kwaliteitscontrole, kalibreren en andere activiteiten steeds correct in - In de toekomst neem je verantwoordelijkheid op bij de opleiding van nieuwe medewerkers.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Vaste Job

    meehelpen keuken warme en koude kant

  • Marketing/ communicatie manager (PERUWELZ)

    Regio: PERUWELZ

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwfirma, gespecialiseerd in grondwerken, zijn wij dringend op zoek naar een marketing/communicatiemanager. Je staat in voor de communicatie en het externe imago van het bedrijf. Je ondersteunt de de algemene werking en projecten van de marketingafdeling. Je staat in voor een creatieve, tweetalige (Nl/FR) externe en interne communicatie. Verder biedt je taalkundige ondersteuning aan alle collega's. Je beheert de online communicatie (website, CMS,CMR, nieuwsbrieven, sociale media).

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

  • Brainbridge - Functional Analyst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Responsibilities  Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect Neventaken Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren.    Technical skills  Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analyst Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt   Location: Mechelen Job type: Analysis

Zoek naar antwoorden van Willems ets SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Willems ets SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Willems ets SPRL. Laat een reactie achter voor Willems ets SPRL. Willems ets SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Willems ets SPRL. Leave a respond for Willems ets SPRL. Willems ets SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Willems ets SPRL op de google maps. Adres en contacten Willems ets SPRL
Location of Willems ets SPRL on the google maps. Address and contacts of Willems ets SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Willems ets SPRL Willems ets SPRL: BBL | CENTEA | Florins J | WIJLAND-WERNER RYCKEBOER | Bukac

Other related companies as Willems ets SPRL: BBL | CENTEA | Florins J | WIJLAND-WERNER RYCKEBOER | Bukac

Willems ets SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Willems ets SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05303619384. Het bedrijf Willems ets SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Maestricht 84; 4600; Vis茅. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Willems ets SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Willems ets SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Willems ets SPRL, openstaande posities, locatie van Willems ets SPRL op de kaart.

Willems ets SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Willems ets SPRL, company assigned to the tax number BE05303619384. The company Willems ets SPRL is located at the address: Rue de Maestricht 84; 4600; Vis茅. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of Willems ets SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Willems ets SPRL is not available. You also can look at reviews of Willems ets SPRL, open positions, location of Willems ets SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Willems ets SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Willems ets SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Willems ets SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Willems ets SPRL, employees, financial statistics.