PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA
Private companiesApparel and Accessory Stores • PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA

Contactgegevens PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tomberg 26-28; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 771 36 85 (+32-02 771 36 85) 02 771 36 85 (+32-02 771 36 85)

Fax (fax): 02 771 77 42 (+32-02 771 77 42) 02 771 77 42 (+32-02 771 77 42)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA
Products information PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA

BTW identificatienummer (tax): BE03435668945
Ondernemingsnummer: 7554168701
Hoofdstad (capital): 943,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA
(Get full report from official database of BE for PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA
Addition kinds of activities for PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA

4489. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
176199. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk, nec | Roofing, siding, and sheetmetal work, nec
225202. Tights en beenverwarmers | Tights and leg warmers
769917. Schoonmaakdiensten | Cleaning services
22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
23990602. Hangmatten, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Hammocks, fabric: made from purchased materials
37610000. Geleide raketten en ruimtevaartuigen | Guided missiles and space vehicles
76991402. Tractor reparatie | Tractor repair
87419903. Industrieel Management | Industrial management

Werken bij PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur B+C / magazijnier (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Harelbeke zijn we op zoek naar een B + C chauffeur die ook aan de slag wil als magazijnier. Je bent in het bezit van een heftruckattest en B+C rijbewijs. Soms ga je op de baan met de bestelwagen, soms ga je op de baan met de vrachtwagen. Je levert dranken bij de klanten thuis af. De ladingen zijn vooral bakken, geen vaten.

  • Teamleader Magazijnier (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als teamleader sta je rechtstreeks onder de magazijnoverste en zal je instaan voor het dagdagelijks goed functioneren van het team. Je zal de organisatie regelen van volgende taken die door een ploeg van 8 medewerkers worden uitgevoerd : Laden / lossen vrachtwagens · Goederen in ontvangst nemen · Registratie aantal colli's - gewicht - maten en merken · Nazicht bij schade en/of tekorten van goederen · Goederen verplaatsen met behulp van een heftruck / elektrische transpallet · Goederen in opslagzone plaatsen · Goederen volgens kenmerken verzamelen en over verschillende posten van de locatie verdelen · Palletisatie van goederen met plastic film / in palletboxen · Labelen van goederen · Werkzone reinigen en opruimen.

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent (m/v) Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

    Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

  • Personal Trainer (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: TEAM LABORE PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer begeleidt u de mensen waar zij dit willen, thuis, park, atletiekpiste,...enz. Gepersonaliseerde schema's opstellen Fitnesstesten afnemen Individueel uitleg geven bij het juist en veilig uitoefenen van de oefeningen. Mensen aansporen tot een gezonde levenswijze door middel van regelmatig te sporten.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

  • WINKELMEDEWERKER BAKKERIJ (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: EYCKMANS BANKET

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelmedewerker die komt helpen bij het bedienen van de klanten. - op dinsdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur - op vrijdag van 8u tot 12 u of van 13u tot 18 uur en eventueel op zondag van 7u tot 13 u.

Zoek naar antwoorden van PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA in sociale netwerken
Look for responds of PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA. Laat een reactie achter voor PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA. PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA. Leave a respond for PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA. PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA op de google maps. Adres en contacten PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA
Location of PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA on the google maps. Address and contacts of PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA: Corman-Halleux SPRL | ST.JEAN | MR. JACQUES PIORO | BMW-LA VALLE NICOLAS | WIT-GELE KRUIS

Other related companies as PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA: Corman-Halleux SPRL | ST.JEAN | MR. JACQUES PIORO | BMW-LA VALLE NICOLAS | WIT-GELE KRUIS

PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03435668945. Het bedrijf PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA bevindt zich op het adres: Tomberg 26-28; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 943,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 532,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA is Kleding en accessoires, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, openstaande posities, locatie van PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA op de kaart.

PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, company assigned to the tax number BE03435668945. The company PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA is located at the address: Tomberg 26-28; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 943,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 532,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA is Apparel and Accessory Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA is not available. You also can look at reviews of PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, open positions, location of PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PEUGEOT WOLUWE MOTOR SA, employees, financial statistics.