Corman-Halleux SPRL

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • Corman-Halleux SPRL

Contactgegevens Corman-Halleux SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Corman-Halleux SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Corman-Halleux SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Agolina 4 4650 Grand-Rechain (Herve), België

Telefoon (phone): +32 (67) 652-35-99 +32 (67) 652-35-99

Fax (fax): +32 (55) 188-72-15 +32 (55) 188-72-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Corman-Halleux SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Corman-Halleux SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Corman-Halleux SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Corman-Halleux SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Corman-Halleux SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Corman-Halleux SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Corman-Halleux SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Corman-Halleux SPRL
Products information Corman-Halleux SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04259094238
Ondernemingsnummer: 1985748291
Hoofdstad (capital): 904,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Corman-Halleux SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Corman-Halleux SPRL
(Get full report from official database of BE for Corman-Halleux SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Corman-Halleux SPRL
Addition kinds of activities for Corman-Halleux SPRL

283400. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
305204. Plastic riemen | Plastic belting
342102. Scharen, scharen, knippers, snips en soortgelijke gereedschappen | Scissors, shears, clippers, snips, and similar tools
478999. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
08519905. Timber estimatie diensten | Timber estimating services
38290114. Watertemperatuurmeter, motorvoertuig | Water temperature gauges, motor vehicle
78120103. Educatieve film productie, televisie | Educational motion picture production, television
79991113. Martial arts school, nec | Martial arts school, nec

Werken bij Corman-Halleux SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Corman-Halleux SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Corman-Halleux SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Corman-Halleux SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende boekhouding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een globale leider in de industriesector is VIO op zoek naar een tijdelijk bediende boekhouding.  Als boekhoudkundig bediende sta je in voor de ondersteuning van de accountancy afdeling. Dit voor de periode van eind september 2018 t.e.m. december 2019.  Je staat in  voor de volledige afhandeling van de maandelijkse BTW aangifte.  Je doet diverse wettelijke aangiftes.  Je verzorgt het eerste contact met externe auditoren.  Je bent verantwoordelijk voor de maandafsluitingen.  Je maakt jaarrekeningen op en werkt met ACCON.  Je communiceert in het Nederlands & het Engels.  Is deze functie iets voor jou? Stuur dan jouw cv en een korte motivatie naar gent@vio-hr. be t.a.v. Severien Eyckens.  Je mag snel een seintje terug verwachten. 

  • Bediende administratief-commercieel (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een customer service medewerker voor een sterk groeiend familibedrijf in het waasland. Samen met enkele collega's ben je mede verantwoordelijk voro de ondersteuning van de salesafdeling export Je staat in voor een vlotte dienstverlening dat start met offerte fase tot aan de levering bij de klant je zorgt voor een efficiënte en service gerichte registratie en administratie van de klantendossiers je bent de spil tussen klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen je rapporteert aan de verantwoordelijke customer service

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Operator inpak vaste weekendploeg - regio Ieper (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator inpakmachine ben je verantwoordelijk voor het inpakken en de conditionering van diverse prodcuten met als doel een correct ingepakt en gestapeld product te bekomen. Jouw takenpakket: instellen & klaarzetten van de inpakinstallatie uitvoeren kwaliteitscontroles instellen van de correcte etikettering oplossen van mogelijke storingen voorzien van een voldoende voorraad verpakking & palletten ...

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Vrachtwagenchauffeur CE Bulk (VAC143) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor het kleine internationale werk zoeken we nog chauffeurs die geen hekel hebben aan uitslapen. De ene week slaap je uit en de andere week doe je koppelwerk in de Antwerpse haven en daar omheen. Als chauffeur CE ga je met een bulkwagen op pad. Standplaats is Antwerpen. Als de auto thuis veilig staat en de ligging is centraal is dit bespreekbaar. Werkgebied BENELUX + Duitsland en Frankrijk. Je staat in voor het transport van bulk in korrels. Indien je ADR hebt ben je voor onze klant meer inzetbaar. Dit is dus een Pré. Je werkt in wisseldiensten wat wil zeggen dat je de ene week heel de week van huis bent en de andere (bijna) alle dagen thuis. De week dat je niet weg bent doe je voornamelijk koppel- en voorlaadwerk.

  • Medior Java Developer (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ABC Groep

    Type: Vaste Job

    Weet je wat een ThreadLocal klasse is en waarvoor het wordt gebruikt? Of wat een Java Classloader is en waarvoor het dient? Als Medior Java developer zou je die begrippen moeten kennen. Naast deze begrippen verwachten we van een medior Java developer ook dat hij zicht verdiept in de meest gangbare frameworks (EJB, Maven, Hibernate..etc. ) Daarnaast verwachten we van een medior ook de volgende zaken: Meedenken met de senior consultants over nieuwe technologieën Actief meedenken met de klant om nieuwe opportuniteiten te spotten Meehelpen met het organiseren van technische sessies en workshops Juniors meehelpen en eventueel coachen Je krijgt bij ons al vrij vroeg redelijk wat verantwoordelijkheid en zal snel doorgroeien als je dat zelf ook wil.  Bij ABC-groep is bovendien het groepsgevoel heel belangrijk. Als consultant kan je soms het gevoel hebben dat je wat ver zit van de andere collega's. We proberen door een goeie wekelijkse coachmeeting of gesprek het groepsgevoel toch wat aan te wakkeren. bovendien hebben we regelmatig technische sessie en leuke activiteiten. Als consultant ben je niet alleen, maar met een heel team. 

  • Technieker bouwmachines (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben jij een technieker in hart en nieren ? Ben je mechanisch sterk ? Heb je interesse in de bouwsector ? Lees dan zeker verder want dan ben jij de persoon die we zoeken. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat, …). Je wordt tewerkgesteld in de 3 sites: Gent, Oostende en Brugge.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

  • Logopedist(e) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: DE BABBELHUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, flexibele en gedreven logopediste om onze groepspraktijk - De Babbelhut - te versterken. Je werkt voornamelijk met kinderen en jongeren met spraak-, taal- of leerstoornissen. Ook patiënten met neurologische problemen worden bij ons behandeld.

Zoek naar antwoorden van Corman-Halleux SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Corman-Halleux SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Corman-Halleux SPRL. Laat een reactie achter voor Corman-Halleux SPRL. Corman-Halleux SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Corman-Halleux SPRL. Leave a respond for Corman-Halleux SPRL. Corman-Halleux SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Corman-Halleux SPRL op de google maps. Adres en contacten Corman-Halleux SPRL
Location of Corman-Halleux SPRL on the google maps. Address and contacts of Corman-Halleux SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Corman-Halleux SPRL Corman-Halleux SPRL: Houthoofd L | V.V. AUTO | BRUNO MULKAY | E. TRAPPERS | Bob Van Baden

Other related companies as Corman-Halleux SPRL: Houthoofd L | V.V. AUTO | BRUNO MULKAY | E. TRAPPERS | Bob Van Baden

Corman-Halleux SPRL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Corman-Halleux SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04259094238. Het bedrijf Corman-Halleux SPRL bevindt zich op het adres: Rue de l'Agolina 4 4650 Grand-Rechain (Herve). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 904,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 639,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Corman-Halleux SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Corman-Halleux SPRL is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Corman-Halleux SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Corman-Halleux SPRL, openstaande posities, locatie van Corman-Halleux SPRL op de kaart.

Corman-Halleux SPRL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Corman-Halleux SPRL, company assigned to the tax number BE04259094238. The company Corman-Halleux SPRL is located at the address: Rue de l'Agolina 4 4650 Grand-Rechain (Herve). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 904,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 639,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Carpenters. Products created in Corman-Halleux SPRL were not found.
The main activity of Corman-Halleux SPRL is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Corman-Halleux SPRL is not available. You also can look at reviews of Corman-Halleux SPRL, open positions, location of Corman-Halleux SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Corman-Halleux SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Corman-Halleux SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Corman-Halleux SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Corman-Halleux SPRL, employees, financial statistics.