Montys Motor SPRL

Contactgegevens Montys Motor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Montys Motor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Montys Motor SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZONING; 4557; SOHEIT-TINLOT, België

Telefoon (phone): 085 51 31 51; 085 51 35 87 (+32-085 51 31 51; 085 51 35 87) 085 51 31 51; 085 51 35 87 (+32-085 51 31 51; 085 51 35 87)

Fax (fax): 085 51 31 51 (+32-085 51 31 51) 085 51 31 51 (+32-085 51 31 51)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Montys Motor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Montys Motor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Montys Motor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Montys Motor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Montys Motor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Montys Motor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Montys Motor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Montys Motor SPRL
Products information Montys Motor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02813568115
Ondernemingsnummer: 4136047363
Hoofdstad (capital): 692,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Garages; Automobile - Wrecking

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Montys Motor SPRL
(Get full report from official database of BE for Montys Motor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Montys Motor SPRL
Addition kinds of activities for Montys Motor SPRL

546100. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
01190000. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
23699900. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
36699902. Visuele communicatiesystemen | Visual communication systems

Werken bij Montys Motor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Montys Motor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Montys Motor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Montys Motor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Manuele magazijnier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

  • Machinist rupskraan (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring met een rupskraan van minimum 20 ton en bereid om je collega's manueel te helpen met het leggen van buizen en funderingen? Je komt terecht in een toonaangevend wegenbouwbedrijf in de Kempen!

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • Gemotiveerde huishoudhulpen (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JVS SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezocht! Gemotiveerde huishoudhulpen voor de regio Bornem - Puurs - Willebroek.

  • Huishoudhulp regio Nevele/Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haacht (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Ben je als student op zoek naar een job in de verkoop? Wij zoeken studenten om als verkoper m/v, te werken in een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op je vrije lesdagen in de week, op zaterdag en op zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningstool. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewerkstelling in de week en het weekend.

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Chauffeur CE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: XWIFT

    Type: Vaste Job

    Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

  • Docent Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Montys Motor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Montys Motor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Montys Motor SPRL. Laat een reactie achter voor Montys Motor SPRL. Montys Motor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Montys Motor SPRL. Leave a respond for Montys Motor SPRL. Montys Motor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Montys Motor SPRL op de google maps. Adres en contacten Montys Motor SPRL
Location of Montys Motor SPRL on the google maps. Address and contacts of Montys Motor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Montys Motor SPRL Montys Motor SPRL: Natacha | Copyright Art Architecuture Bookshop | RUSTHUIS BOERENKRIJGHOF | Marijke | P. CARDYN

Other related companies as Montys Motor SPRL: Natacha | Copyright Art Architecuture Bookshop | RUSTHUIS BOERENKRIJGHOF | Marijke | P. CARDYN

Montys Motor SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Montys Motor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02813568115. Het bedrijf Montys Motor SPRL bevindt zich op het adres: ZONING; 4557; SOHEIT-TINLOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 692,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages; Automobile - Wrecking.
De hoofdactiviteit van Montys Motor SPRL is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Montys Motor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Montys Motor SPRL, openstaande posities, locatie van Montys Motor SPRL op de kaart.

Montys Motor SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Montys Motor SPRL, company assigned to the tax number BE02813568115. The company Montys Motor SPRL is located at the address: ZONING; 4557; SOHEIT-TINLOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 692,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages; Automobile - Wrecking.
The main activity of Montys Motor SPRL is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Montys Motor SPRL is not available. You also can look at reviews of Montys Motor SPRL, open positions, location of Montys Motor SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Montys Motor SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Montys Motor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Montys Motor SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Montys Motor SPRL, employees, financial statistics.