LABEAU CARROSSERIE

Contactgegevens LABEAU CARROSSERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABEAU CARROSSERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LABEAU CARROSSERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin Brimboriau 17; 7822; Ath (Ghislenghien), België

Telefoon (phone): 068 55 30 99 (+32-068 55 30 99) 068 55 30 99 (+32-068 55 30 99)

Fax (fax): 068 64 60 72 (+32-068 64 60 72) 068 64 60 72 (+32-068 64 60 72)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABEAU CARROSSERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABEAU CARROSSERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABEAU CARROSSERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABEAU CARROSSERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABEAU CARROSSERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABEAU CARROSSERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABEAU CARROSSERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABEAU CARROSSERIE
Products information LABEAU CARROSSERIE

BTW identificatienummer (tax): BE01278503417
Ondernemingsnummer: 1602325439
Hoofdstad (capital): 497,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in LABEAU CARROSSERIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABEAU CARROSSERIE
(Get full report from official database of BE for LABEAU CARROSSERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LABEAU CARROSSERIE
Addition kinds of activities for LABEAU CARROSSERIE

501301. Automotive benodigdheden en onderdelen | Automotive supplies and parts
508505. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
35520304. Verfmachines, textiel | Dyeing machinery, textile
36259907. Elektrische besturing en controle accessoires, industriële | Electric controls and control accessories, industrial
39999904. Borstels, dressing van | Bristles, dressing of
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment

Werken bij LABEAU CARROSSERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABEAU CARROSSERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABEAU CARROSSERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABEAU CARROSSERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Polyvalent medewerker tankstation (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon bedient de klanten : kassa, pomp bedienen, voedingswaren verkopen, nodige documenten meegeven bij verhuur wagen en bij teruggave wagen alles goed controleren. Persoon dient ook de shop en pomp net te onderhouden.

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio DEINZE– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Barkeeper (cat V) 213 (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een leuke strandbar in De Haan zijn we op zoek naar enthousiaste studenten. Uw takenpakket bestaat uit: De ruimtes en de bar inrichten en opnieuw op orde zetten De tafels, toog afruimen De bar- en zaaluitrusting onderhouden en schoonmaken De klant ontvangen en de bestelling van dranken opnemen De dranken klaarmaken en aan de toog, in de zaal, op het terras aan de klant serveren De glazen afwassen

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • Bordenbouwer (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: DECAT ENERGY TECHNICS

    Type: Vaste Job

    Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een enthousiaste werfleider die zich toespitst op elektrische installaties (industrieel, tertiair en particulier), zowel nieuwbouw als renovatie/uitbreiding van bestaande installaties. Uw takenpakket: U stuurt onze eigen mensen aan op de werf en motiveert hen op een positieve manier. U werkt actief mee aan de realisatie van de installatie en staat in voor het materiaalbeheer dat nodig is voor de opbouw van de installaties. U bewaakt de timing en bent het aanspreekpunt van de klant op de werf. Hoogspanning, laagspanning, automatisatie, airconditioning, speciale technieken zijn voor u bekend terrein.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: EURO SOINS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, hygiënische zorg en waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg, je bepaalt de toestand van de persoon met een zorgbehoefte en noteert de verzamelde informatie in patiëntendossier. In het administratieve gedeelte is er ondersteuning door het elektronisch verpleegdossier. Regelmatig is er overleg om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. Je kan tewerkgesteld worden in de regio Brussel en randgemeenten.

  • Technieker Industriële Fotovoltaïsche Installaties (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: EOLUZ

    Type: Werfreserve

    Als service technieker voer je dagelijks, aan de hand van een planning, herstellingen en preventief onderhoud uit op zonne-installaties bij onze contractuele klanten. Dit houdt in dat je defecte installaties terug op orde stelt (bvb. omvormers herstellen/ vervangen, monitoringsproblemen aanpakken, bedrading en/of panelen inspecteren, ... Na iedere interventie geef je feedback via een gedetailleerd werkverslag. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het jaarlijks preventief onderhoud. Dit houdt in dat je alle elementen van een installatie (omvormers, elektrische kast, bedrading, enz…) grondig nakijkt, schoonmaakt, en eventueel vervang je versleten en/of defecte onderdelen

  • Twee leerkrachten voor studiebegeleiding op donderdagen (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUISWERKINSTITUUT MAASEIK

    Type: Flexijob

    Zowel leerlingen van de lagere als middelbare school kunnen bij ons in het Huiswerkinstituut terecht. We begeleiden ze bij huiswerkopdrachten, het studeren of een specifieke begeleiding voor de examens. Als een leerling worstelt met bepaalde vakken of het moeilijk heeft, geven we hem of haar individuele bijlessen om alles goed onder de knie te krijgen. Wij zoeken (dringend) 2 leerkrachten die middelbare scholieren helpen op donderdagen van 16u00 tot 19u00. Je begeleidt de leerlingen met hun huis- en studeerwerk.

Zoek naar antwoorden van LABEAU CARROSSERIE in sociale netwerken
Look for responds of LABEAU CARROSSERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABEAU CARROSSERIE. Laat een reactie achter voor LABEAU CARROSSERIE. LABEAU CARROSSERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABEAU CARROSSERIE. Leave a respond for LABEAU CARROSSERIE. LABEAU CARROSSERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABEAU CARROSSERIE op de google maps. Adres en contacten LABEAU CARROSSERIE
Location of LABEAU CARROSSERIE on the google maps. Address and contacts of LABEAU CARROSSERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come LABEAU CARROSSERIE LABEAU CARROSSERIE: Mairlot J | OUDENAARDSE ZWEMCLUB | LIONEL WATTEYNE | BBC CHALET WOLUWE-ST.P. | VANDERSMISSEN L

Other related companies as LABEAU CARROSSERIE: Mairlot J | OUDENAARDSE ZWEMCLUB | LIONEL WATTEYNE | BBC CHALET WOLUWE-ST.P. | VANDERSMISSEN L

LABEAU CARROSSERIE is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABEAU CARROSSERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01278503417. Het bedrijf LABEAU CARROSSERIE bevindt zich op het adres: Chemin Brimboriau 17; 7822; Ath (Ghislenghien). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 497,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in LABEAU CARROSSERIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LABEAU CARROSSERIE is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABEAU CARROSSERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABEAU CARROSSERIE, openstaande posities, locatie van LABEAU CARROSSERIE op de kaart.

LABEAU CARROSSERIE is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABEAU CARROSSERIE, company assigned to the tax number BE01278503417. The company LABEAU CARROSSERIE is located at the address: Chemin Brimboriau 17; 7822; Ath (Ghislenghien). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 497,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile-body repair. Products created in LABEAU CARROSSERIE were not found.
The main activity of LABEAU CARROSSERIE is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LABEAU CARROSSERIE is not available. You also can look at reviews of LABEAU CARROSSERIE, open positions, location of LABEAU CARROSSERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABEAU CARROSSERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABEAU CARROSSERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABEAU CARROSSERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABEAU CARROSSERIE, employees, financial statistics.