HOGA

Contactgegevens HOGA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOGA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOGA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Lenaartseweg 30; 2320; Hoogstraten, België

Telefoon (phone): 03 314 71 84; 03 314 83 98 (+32-03 314 71 84; 03 314 83 98) 03 314 71 84; 03 314 83 98 (+32-03 314 71 84; 03 314 83 98)

Fax (fax): 03 314 83 98 (+32-03 314 83 98) 03 314 83 98 (+32-03 314 83 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOGA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOGA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOGA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOGA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOGA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOGA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOGA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOGA
Products information HOGA

BTW identificatienummer (tax): BE04453552246
Ondernemingsnummer: 2219757080
Hoofdstad (capital): 515,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Garages; Automobile bodies - Construction

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOGA
(Get full report from official database of BE for HOGA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOGA
Addition kinds of activities for HOGA

365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
422602. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
39491104. Mitts en handschoenen, honkbal | Mitts and gloves, baseball
45229902. Lucht taxi's | Air taxis
73891310. Repossession service | Repossession service
76290201. Reparatie van elektrische apparatuur, hoogspanning | Electrical equipment repair, high voltage

Werken bij HOGA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOGA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOGA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOGA. Looking for open vacancies in other companies

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Chauffeur CE m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiele onderneming gevestigd in Ieper zoeken we een chauffeur CE trekker-oplegger! Uurrooster is bespreekbaar! Vooral rijden regio Duitsland - keuze tussen dagritten of uitslapen in de vrachtwagen.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • ERVAREN PLAATSER RAMEN EN DEUREN - ZEER MOOIE WERKUREN (7u30 - 16u) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je van nature perfectionistisch? Is jouw motto: 'half werk, is geen werk'? Heb je een passie voor binnenschrijnwerk? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van ramen en deuren. Ter uitbreiding zijn ze op zoek naar een gemotiveerde plaatser met minstens 2 jaar ervaring. Plaatsen van screens, binnenafwerking behoren ook tot het takenpakket.  Je werkdag begint om 7u30 op het bedrijf. Samen met je 4 collega's zorg je voor het inladen van al het materiaal en vertrek je naar de werven. Deze bevinden zich in een straal van +- 30 minuten rond Ninove. Je bent steeds rond 16u terug op de firma. De uren dat je in de auto zit van en naar de klant, word je ook betaald!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TIELT/MEULEBEKE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Tielt/Meulebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 28 u Moorslede (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent magazijn (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je helpt mee met de verhuis van ons magazijn van Bonheiden naar Zoersel. Je pakt alles mee uit. Je hangt alle kledij klaar. Daarnaast helpt je met het fotoshooten van nieuwe kledij. Deze foto's wordej nadien op onze webshop gepubliceerd.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • R?ceptionniste Student Part Time (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    T?ches principales de la R?ceptionniste Student Part Time : Gestion des appels entrants, prise des messages et transfert aux consultants Accueil des candidats, les installer dans une salle de r?union, proposer un caf? Gestion des dossiers (demandes des informations aux candidats, copie des documents l?gaux, prise de photos, etc.) Gestion des salles de r?union (planning, pr?paration, rangement) Encodage et scanning des dossiers Commande du mat?riel de bureau, des boissons, etc. Gestion du b?timent (probl?me ascenseur, technique) Gestion du courrier, distribution, etc. Backup des assistantes Diverses taches administratives

  • Service Technieker Buitendienst - vast contract - nationaal (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een stabiele en toonaangevende onderneming. Binnen de afdeling service & planning voer je de service orders uit die voortvloeien uit de ontvangen meldingen. Snelle & klantvriendelijke interventie uitvoeren & garanderen. Takenpakket als service technieker is als volgt: Ingepland service orders uitvoeren (installatie, herstelling, onderhoud) Administratie correct en volledig afronden Stockbeheer Retour nemen indien nodig Levering & ophaling van reservetoestellen Correcte aansluitingen voorzien Storingen detecteren en oplossen Toelichten machine bij eerste ingebruikname Dit steeds met een oog voor kwaliteit en optimale klanttevredenheid

Zoek naar antwoorden van HOGA in sociale netwerken
Look for responds of HOGA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOGA. Laat een reactie achter voor HOGA. HOGA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOGA. Leave a respond for HOGA. HOGA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOGA op de google maps. Adres en contacten HOGA
Location of HOGA on the google maps. Address and contacts of HOGA

Andere gerelateerde bedrijven als come HOGA HOGA: Schoutens-Talboom NV | FERNAND BABUSIAUX | GREGOIRE | Walgraeve Stefan | LOUIS ROGGEMAN

Other related companies as HOGA: Schoutens-Talboom NV | FERNAND BABUSIAUX | GREGOIRE | Walgraeve Stefan | LOUIS ROGGEMAN

HOGA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOGA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04453552246. Het bedrijf HOGA bevindt zich op het adres: Sint-Lenaartseweg 30; 2320; Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 515,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages; Automobile bodies - Construction.
De hoofdactiviteit van HOGA is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOGA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOGA, openstaande posities, locatie van HOGA op de kaart.

HOGA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOGA, company assigned to the tax number BE04453552246. The company HOGA is located at the address: Sint-Lenaartseweg 30; 2320; Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 515,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages; Automobile bodies - Construction.
The main activity of HOGA is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HOGA is not available. You also can look at reviews of HOGA, open positions, location of HOGA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOGA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOGA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOGA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOGA, employees, financial statistics.