Godfrind Guy - Garage

Particuliere bedrijvenLegale diensten • Godfrind Guy - Garage
Private companiesLegal Services • Godfrind Guy - Garage

Contactgegevens Godfrind Guy - Garage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Godfrind Guy - Garage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Godfrind Guy - Garage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hompr茅 22; 6640; Vaux-sur-S?re (Hompr茅), België

Telefoon (phone): 061 26 70 46 (+32-061 26 70 46) 061 26 70 46 (+32-061 26 70 46)

Fax (fax): 061 26 68 54 (+32-061 26 68 54) 061 26 68 54 (+32-061 26 68 54)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Godfrind Guy - Garage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Godfrind Guy - Garage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Godfrind Guy - Garage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Godfrind Guy - Garage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Godfrind Guy - Garage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Godfrind Guy - Garage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Godfrind Guy - Garage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Godfrind Guy - Garage
Products information Godfrind Guy - Garage

BTW identificatienummer (tax): BE05609039306
Ondernemingsnummer: 9025512695
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Godfrind Guy - Garage
(Get full report from official database of BE for Godfrind Guy - Garage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Godfrind Guy - Garage
Addition kinds of activities for Godfrind Guy - Garage

503204. Bouwsteen | Building stone
599918. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment
07830200. Bracing en chirurgie diensten | Bracing and surgery services
26210902. Asbestpapier | Asbestos paper
32690401. Lampenbasis, aardewerk | Lamp bases, pottery
59990800. Landbouwmachines en benodigdheden | Farm equipment and supplies
86410300. Jeugdorganisaties | Youth organizations

Werken bij Godfrind Guy - Garage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Godfrind Guy - Garage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Godfrind Guy - Garage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Godfrind Guy - Garage. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Tijdelijk medewerker onderhoud reinigingsmateriaal (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor: - de properheid en het desinfecteren van reinigingsmateriaal - de controle van de site aan de hand van checklist (hygiëne, orde en netheid) - het doorgeven van afwijkingen of het wegwerken hiervan - het melden van defecten aan het gebouw of de machines - het optimaliseren van de veiligheid

  • Constructeur lasser (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Wingene/zwevezele zijn wij op zoek naar een constructeur-lasser. Je kan tiglassen en halfautomaatlassen. Je kan perfect plan lezen en een montage in elkaar steken van A tot Z. Ben jij de persoon die we zoeken?

  • Huishoudhulp dienstencheques (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: DE STRIJKMANDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's om te gaan poetsen als huishoudhulp. U maakt op voorhand kennis met uw klanten en het is de bedoeling dat u wekelijks (of 2-wekelijks) een vaste planning volgt op de door u gekozen dagen/uren. Bij het overgrote deel van de klanten komt het er op neer dat u wekelijks het stof afneemt, stofzuigt, poetst, soms ramen lapt of de was plooit en/of eten voorbereidt.

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Carrosserier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als carrossier sta je in voor de herstellingen aan beschadigde carrosserie- of structuurelementen door ze weer in vorm te brengen of te vervangen. Je werkt aan de hand van een bestelorder en rapport na afwerking van de herstellingen. Je houdt je werkruimte proper en zorgt voor een perfecte afwerking.

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Technical Writer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    - Je staat in voor het versterken van het team van technical writers om de projectverantwoordelijken te helpen bij de realisatie van de technische documentatie voor zowel allerlei geavanceerde apparatuur, machines,speciale voertuigen als voor softwaretoepassingen. - Opmaken van beschrijvingen betreffende de werking en de bediening van machines, voertuigen en apparaten (inclusief software) alsook het opstellen van procedures voor het onderhoud, het herstellen, het afregelen en het foutzoeken. - Het bezoeken van klanten voor het verzamelen van informatie, het nemen van foto's, het opnemen van werkprocedures, het bespreken van vragen en probleemgevallen, het opvragen van bijkomende informatie bij de originele fabrikanten van bepaalde onderdelen van het materiaal, enz. - Uitvoeren van controles op de geschreven teksten (volledigheid, correctheid van de technische inhoud, logische volgorde van de beschrijvingen en van de taken uit de procedures, correct taalgebruik en consistentie van de terminologie, controle van de lay-out, enz.).

  • MAGAZIJNIER/CHAUFFEUR (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: ALLIED VINTNERS INTERNATIONAL

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker. Je zet de bestellingen klaar, je behandelt de inkomende goederen. Ordenpicken behoort ook tot je takenpakket. Indien nodig zal je af en toe een levering naar de klant uitvoeren.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Godfrind Guy - Garage in sociale netwerken
Look for responds of Godfrind Guy - Garage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Godfrind Guy - Garage. Laat een reactie achter voor Godfrind Guy - Garage. Godfrind Guy - Garage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Godfrind Guy - Garage. Leave a respond for Godfrind Guy - Garage. Godfrind Guy - Garage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Godfrind Guy - Garage op de google maps. Adres en contacten Godfrind Guy - Garage
Location of Godfrind Guy - Garage on the google maps. Address and contacts of Godfrind Guy - Garage

Andere gerelateerde bedrijven als come Godfrind Guy - Garage Godfrind Guy - Garage: SOREGI | SYNDICAT D'INITIATIVE | Van Rompaey M | LYNN WESENBEEK | SPS BELGIUM

Other related companies as Godfrind Guy - Garage: SOREGI | SYNDICAT D'INITIATIVE | Van Rompaey M | LYNN WESENBEEK | SPS BELGIUM

Godfrind Guy - Garage is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Godfrind Guy - Garage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05609039306. Het bedrijf Godfrind Guy - Garage bevindt zich op het adres: Hompr茅 22; 6640; Vaux-sur-S?re (Hompr茅). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Godfrind Guy - Garage is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Godfrind Guy - Garage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Godfrind Guy - Garage, openstaande posities, locatie van Godfrind Guy - Garage op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Godfrind Guy - Garage is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Godfrind Guy - Garage, company assigned to the tax number BE05609039306. The company Godfrind Guy - Garage is located at the address: Hompr茅 22; 6640; Vaux-sur-S?re (Hompr茅). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of Godfrind Guy - Garage is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Godfrind Guy - Garage is not available. You also can look at reviews of Godfrind Guy - Garage, open positions, location of Godfrind Guy - Garage on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Godfrind Guy - Garage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Godfrind Guy - Garage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Godfrind Guy - Garage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Godfrind Guy - Garage, employees, financial statistics.