GAR GLADINEZ NV

Contactgegevens GAR GLADINEZ NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GAR GLADINEZ NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

GAR GLADINEZ NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Antwerpen 23-29; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 18 36; 014 41 34 02; 014 41 34 01 (+32-014 41 18 36; 014 41 34 02; 014 41 34 01) 014 41 18 36; 014 41 34 02; 014 41 34 01 (+32-014 41 18 36; 014 41 34 02; 014 41 34 01)

Fax (fax): +32 (3) 243-82-35 +32 (3) 243-82-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GAR GLADINEZ NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GAR GLADINEZ NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GAR GLADINEZ NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GAR GLADINEZ NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GAR GLADINEZ NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GAR GLADINEZ NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GAR GLADINEZ NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GAR GLADINEZ NV
Products information GAR GLADINEZ NV

BTW identificatienummer (tax): BE01664672851
Ondernemingsnummer: 7558563232
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 556,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GAR GLADINEZ NV
(Get full report from official database of BE for GAR GLADINEZ NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor GAR GLADINEZ NV
Addition kinds of activities for GAR GLADINEZ NV

207703. rendering | Rendering
20480000. Voorbereide feeds, nec | Prepared feeds, nec
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
31310402. Linnen, schoen en laars: leer | Linings, shoe and boot: leather
37929907. Aanhangwagens, auto | Trailer coaches, automobile
39110104. Medailles, kostbaar of halfedel metaal | Medals, precious or semiprecious metal

Werken bij GAR GLADINEZ NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GAR GLADINEZ NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GAR GLADINEZ NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GAR GLADINEZ NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Technisch operator (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een technisch operator. - Je staat in voor het bedienen van de machines en het omstellen van de productielijnen. - Je kan kleine storingen opsporen en oplossen.

  • Projectmanager industrie M/V (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    SPIE Belgium helpt zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties. Voor onze afdeling SPIE Industry Grobbendonk afdeling E&I zoeken wij ter versterking een Project Manager. Als Project Manager binnen deze afdeling organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van Elektriciteit en Instrumentatie in het kader van onderhoudscontracten en projecten bij onze klanten. Je organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen. Tot je pakket van taken en verantwoordelijkheden behoort o.a.: -Verantwoordelijkheid voor een economische, efficiënte en veilige uitvoering van de werken -Algemene organisatie van de werkzaamheden -Coördinatie van de werken van eigen personeel en subcontractors, gericht op een kwaliteitsvolle uitvoering van de werken -Communicatie en commerciële contacten onderhouden met de klant -Aansturen en motiveren van de operationele teams on-site In deze functie rapporteer je aan de Department Manager en geef je leiding aan een aantal werfleiders / supervisors, die op hun beurt een team van elektriciens, elektromonteurs en instrumentatietechniekers aansturen.

  • Chauffeur CE (KEMZEKE)

    Regio: KEMZEKE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor dagritten van de Antwerpse haven tot Noord Frankrijk. Bedrijfsprofiel: De firma te Kemzeke is op de eerste plaats een familiebedrijf. Klant of medewerker, zij krijgen steeds de beste zorg. Wij zijn op zoek naar enkele chauffeurs CE om het team te versterken. 

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student inpakken 15/10 (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Studentenwerk inpakken Kartonnen dozen vouwen en plooien inpakken

  • Bediener Zaagmachine (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Konvert is dringend op zoek naar een bediener van de zaagmachine. Jouw taken: - plannen kunnen lezen - het juiste materiaal kiezen - de juiste lengte verzagen - eventueel hulp bij het lassen + laden en lossen van materialen

  • Rope Acces technician (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SKYWORKERS

    Type: Vaste Job

    Vacature: Rope Technician Wij: Wij zijn een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het werken op hoogtes, dieptes en moeilijk bereikbare plaatsen door middel van industriële touwtechnieken, beter bekend als ‘rope access’. Dit zorgt voor een zeer ruim werkterrein, optimale flexibiliteit en veiligheid. Skyworkers BVBA kan optimale veiligheid en kwaliteit garanderen aan zijn opdrachtgevers dankzij hoog opgeleid personeel (Irata) en ons VCA-petrochemie certificaat. Het Skyworkers team is een jong en zeer getraind team. De werken worden steeds uitgevoerd door gespecialiseerde mensen die reeds meerdere jaren actief zijn in de rope access sector en die specifieke opleidingen hebben genoten. Bij Skyworkers BVBA komt veiligheid op de eerste plaats. Door ons hoog opgeleid personeel en onze jarenlange ervaring kunnen we een veilige en snelle oplossing vinden op elk werkterrein. Wij beschikken over: · Irata level 1 (Operators) · Irata level 2 (Ploegleiders) · Irata level 3 (Coördinators) Uit te voeren werken: Industriële schilder- en straalwerken Offshore Industrial cleaning Besloten ruimtes Ontstoffingen Inspecties Afbraakwerken Constructie Renovatie Gevelreiniging Netting Laswerken Herstellingen mechanisch/elektrisch Stellingbouw Telecommunicatie Reinigen en herspuiten daken

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Young Potentials Sales (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: JET IMPORT

    Type: Vaste Job

    Als jonge starter bij Jet Import krijg je meteen flink wat verantwoordelijkheid. Je wordt natuurlijk van dichtbij gecoacht door een Senior Sales en steekt heel wat op in onze Jet Academy. Naast het opvolgen van een bestaand klantenbestand, zoek je ook actief naar nieuwe klanten en stuur je enkele externe medewerkers aan die in jouw regio een goede opvolging helpen te verzekeren.

  • Balieverkoper (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een balieverkoper Het verzorgen van een optimale service naar de klanten in de winkel, correcte administratieve afhandeling en in staan voor het onderhoud en het bijvullen van de showroom -Snel, accuraat en klantvriendelijk uitvoeren van balie-orders -Met kennis van zaken de klanten adviseren mbt. de producten en eventueel alternatieven aanbieden -Administratieve afhandeling, contante ontvangsten registreren,... (niet bevoegd om op eigen initiatief kortingen toe te staan) -Afwijkingen of onregelmatigheden melden bij de verantwoordelijke -Kennis up to date houden en verdiepen (oa. door productopleidingen die door de firma worden georganiseerd) -Voor een professionele service staan, met aandacht voor klantenbindingen -Aanspreekpunt / uithangbord van de firma naar de klanten toe -Pro-actieve houding en meedenken binnen het winkelconcept van de klant -Waken over kwaliteit, orde, netheid en veiligheid in de winkel -Bijdrage leveren tot een goede sfeer onder de collega's

Zoek naar antwoorden van GAR GLADINEZ NV in sociale netwerken
Look for responds of GAR GLADINEZ NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor GAR GLADINEZ NV. Laat een reactie achter voor GAR GLADINEZ NV. GAR GLADINEZ NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GAR GLADINEZ NV. Leave a respond for GAR GLADINEZ NV. GAR GLADINEZ NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GAR GLADINEZ NV op de google maps. Adres en contacten GAR GLADINEZ NV
Location of GAR GLADINEZ NV on the google maps. Address and contacts of GAR GLADINEZ NV

Andere gerelateerde bedrijven als come GAR GLADINEZ NV GAR GLADINEZ NV: Kestelyn Ph | VENTURA M | DANNY EECKHAUTTE | Riveros Danaé | I.M.P.S.

Other related companies as GAR GLADINEZ NV: Kestelyn Ph | VENTURA M | DANNY EECKHAUTTE | Riveros Danaé | I.M.P.S.

GAR GLADINEZ NV is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GAR GLADINEZ NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01664672851. Het bedrijf GAR GLADINEZ NV bevindt zich op het adres: Steenweg op Antwerpen 23-29; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 556,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van GAR GLADINEZ NV is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GAR GLADINEZ NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GAR GLADINEZ NV, openstaande posities, locatie van GAR GLADINEZ NV op de kaart.

GAR GLADINEZ NV is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GAR GLADINEZ NV, company assigned to the tax number BE01664672851. The company GAR GLADINEZ NV is located at the address: Steenweg op Antwerpen 23-29; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 556,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Autombile concessionaires.
The main activity of GAR GLADINEZ NV is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GAR GLADINEZ NV is not available. You also can look at reviews of GAR GLADINEZ NV, open positions, location of GAR GLADINEZ NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GAR GLADINEZ NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GAR GLADINEZ NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GAR GLADINEZ NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GAR GLADINEZ NV, employees, financial statistics.