DMV Carrosserie

Contactgegevens DMV Carrosserie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DMV Carrosserie: address, phone, fax, email, website, opening hours

DMV Carrosserie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 321; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 709 89 70 (+32-02 709 89 70) 02 709 89 70 (+32-02 709 89 70)

Fax (fax): 02 709 89 78 (+32-02 709 89 78) 02 709 89 78 (+32-02 709 89 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DMV Carrosserie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DMV Carrosserie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DMV Carrosserie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DMV Carrosserie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DMV Carrosserie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DMV Carrosserie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DMV Carrosserie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DMV Carrosserie
Products information DMV Carrosserie

BTW identificatienummer (tax): BE04157196044
Ondernemingsnummer: 8498718261
Hoofdstad (capital): 564,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 403,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in DMV Carrosserie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DMV Carrosserie
(Get full report from official database of BE for DMV Carrosserie)

Aanvulling soorten activiteiten voor DMV Carrosserie
Addition kinds of activities for DMV Carrosserie

10990401. Ceriumertsmijnbouw | Cerium ore mining
20910312. Vis, gefiletet (zonder been) | Fish, filleted (boneless)
24260301. Gun voorraad, hout | Gun stocks, wood
30699911. Matrasbeschermers, rubber | Mattress protectors, rubber
33990102. Vlokken, metaal | Flakes, metal
50820102. Wegenbouw en onderhoudsmachines | Road construction and maintenance machinery

Werken bij DMV Carrosserie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DMV Carrosserie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DMV Carrosserie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DMV Carrosserie. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de assemblage van de mechanische componenten, dit zowel in het atelier als bij de klanten. Je stuurt hierbij een klein team aan.

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Glabbeek (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Payroll Consultant - Antwerpen (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: PARTENA-SOCIAAL SECRETARIAAT VOOR W

    Type: Vaste Job

    De Payroll Services van Partena bieden oplossingen aan onze klanten voor de complexiteit van het sociaal beheer van hun medewerkers. Als payroll consultant sta je in voor de verwerking van de lonen en je verzorgt de administratieve opvolging. Welke is de uitdaging? Als Payroll Consultant: Zorg je voor het goede verloop van het berekeningsproces van de lonen in functie van de inlichtingen die de werkgever doorgeeft. Verzorg je de administratieve opvolging van de aanvragen van de klanten en de officiële instanties. Houd je je kennis van de sociale wetgeving op peil om onze klanten de beste dienstverlening te garanderen. Identificeer je de noden van de klanten om ze optimaal te beantwoorden en je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant. Om deze vertrouwensrelatie te versterken, onderneem je fideliseringsacties. Dankzij je kennis van de diensten en producten van Partena, stel je je klanten aangepaste oplossingen voor.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Onderhoudstechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: C. Steinweg Belgium nv

    Type: Vaste Job

    ·je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van havenvoertuigen en kranen, elektrisch, mechanisch en hydraulisch: Gottwald overslagkranen Stackers Heftrucks ·je staat in voor algemene onderhoudswerken en kleine constructiewerken

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Erkend Distributeur Agréé (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Stagiair public relations (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een Deens modehuis, opgericht in 1975 en vandaag actief in meer dan 40 landen. Daarmee is het één van de meest toonaangevende en snelst groeiende modeconcerns wereldwijd. Met merken als onder meer VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, VILA en SELECTED HOMME/FEMME spelen we in op de laatste trends en bieden we onze klanten de beste prijs voor uitstekende kwaliteit. Momenteel zoeken we een enthousiaste, geëngageerde stagiair ter ondersteuning van het PR-team in onze kantoren in Antwerpen. Een groot deel van de werkzaamheden bestaat uit de uitleen van de kledingcollecties aan stylisten die werken voor modemagazines, televisieprogramma’s en bekendheden. Daarnaast staat ook het contact met journalisten en bloggers centraal, net als het schrijven en vertalen van persberichten, ondersteunende administratieve taken en het assisteren bij eventuele presentaties en events, zoals onze halfjaarlijkse persdagen.

Zoek naar antwoorden van DMV Carrosserie in sociale netwerken
Look for responds of DMV Carrosserie in social networks

Lees alle opmerkingen voor DMV Carrosserie. Laat een reactie achter voor DMV Carrosserie. DMV Carrosserie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DMV Carrosserie. Leave a respond for DMV Carrosserie. DMV Carrosserie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DMV Carrosserie op de google maps. Adres en contacten DMV Carrosserie
Location of DMV Carrosserie on the google maps. Address and contacts of DMV Carrosserie

Andere gerelateerde bedrijven als come DMV Carrosserie DMV Carrosserie: HOME TILOU | BRIDGE CLUB | ZUIDVRUCHT WOONWINKEL | LAURENT BELOT | VERDONCK M

Other related companies as DMV Carrosserie: HOME TILOU | BRIDGE CLUB | ZUIDVRUCHT WOONWINKEL | LAURENT BELOT | VERDONCK M

DMV Carrosserie is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DMV Carrosserie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04157196044. Het bedrijf DMV Carrosserie bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 321; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 564,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 403,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in DMV Carrosserie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DMV Carrosserie is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DMV Carrosserie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DMV Carrosserie, openstaande posities, locatie van DMV Carrosserie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DMV Carrosserie is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DMV Carrosserie, company assigned to the tax number BE04157196044. The company DMV Carrosserie is located at the address: Leuvensesteenweg 321; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 564,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 403,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile-body repair. Products created in DMV Carrosserie were not found.
The main activity of DMV Carrosserie is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DMV Carrosserie is not available. You also can look at reviews of DMV Carrosserie, open positions, location of DMV Carrosserie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DMV Carrosserie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DMV Carrosserie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DMV Carrosserie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DMV Carrosserie, employees, financial statistics.