Di-Vito (Ets) SA

Contactgegevens Di-Vito (Ets) SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Di-Vito (Ets) SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Di-Vito (Ets) SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Ans 118; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt), België

Telefoon (phone): 04 263 86 18; 04 263 88 70 (+32-04 263 86 18; 04 263 88 70) 04 263 86 18; 04 263 88 70 (+32-04 263 86 18; 04 263 88 70)

Fax (fax): 04 263 00 14 (+32-04 263 00 14) 04 263 00 14 (+32-04 263 00 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Di-Vito (Ets) SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Di-Vito (Ets) SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Di-Vito (Ets) SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Di-Vito (Ets) SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Di-Vito (Ets) SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Di-Vito (Ets) SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Di-Vito (Ets) SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Di-Vito (Ets) SA
Products information Di-Vito (Ets) SA

BTW identificatienummer (tax): BE06504974365
Ondernemingsnummer: 7968078613
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 125,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Garages; Automobile dealers - Used cars; Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Di-Vito (Ets) SA
(Get full report from official database of BE for Di-Vito (Ets) SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Di-Vito (Ets) SA
Addition kinds of activities for Di-Vito (Ets) SA

393199. Muziekinstrumenten, nec | Musical instruments, nec
22999911. Worsted kammen | Worsted combing
27529903. Letters, cirkelvormig of vorm: gelithografeerd | Letters, circular or form: lithographed
36259918. Vrachtwagens, industriële batterij | Truck controls, industrial battery
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
57220200. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances

Werken bij Di-Vito (Ets) SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Di-Vito (Ets) SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Di-Vito (Ets) SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Di-Vito (Ets) SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Ukkel zijn we op zoek naar een administratief medewerker met communicatieve skills. Ben je sterk in administratieve taken? Heb je eventueel ervaring in credit control? Ben je graag in contact met mensen? Lees dan snel deze vacature ! Je staat in voor algemene administratieve taken: dispatch van telefoons, mails en brieven, encodage van gegevens in de systemen, scannen en dispatchen van documenten Na een uitgebreide coaching, doe je ook credit control, waarbij je de opvolging van onbetaalde facturen zal uitvoeren

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

    Regio: WAARLOOS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

  • Onderhoudstechnieker (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je lokaliseert en verhelpt storingen aan mechanische, elektrische, pneumatische, hydraulische en elektronische systemen. Je bent verantwoordelijk voor het preventief onderhoud voor de aan jou toegewezen machines. Je bouwt samen met je collega’s een kennisdatabank op door een accurate verslaggeving en registratie. Je verricht kleine constructie- en plaatwerkzaamheden, ook solderen en lassen komt regelmatig voor. Input geven tot het aanpassen van schema’s na wijzigingen

  • Trafficer | Voltijds | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Trafficer zijn je taken: Je monitort voortdurend het bereik in een outbound project en/of de bereikbaarheid in een inbound project. Daarnaast bestudeer je de optimale bezettingsgraad t.o.v. de hoogste productiviteit om zo kost efficiënt te werk te gaan. Verder stuur je ook je team aan zodoende dat zij zich houden aan de voorgestelde uurroosters en planningen. Bij vragen en opmerkingen sta je zowel hen als de klant te woord. Je rapporteert jouw resultaten en genomen maatregelen aan jouw verantwoordelijke en aan klant en management. Op permanente basis monitor je de resources en de taken. Je bekijkt deze in functie van de opgemaakte planning en indien nodig stuur je bij. In geval van ernstige overschrijding van bepaalde parameters of gebrek aan mogelijke maatregelen, escaleer je tijdig aan de operations manager. Verder ga je ook proactief voorstellen doen bij terugkerende problemen op vlak van bezetting. Op dagdagelijkse basis analyseer je de resultaten en geef je je feedback aan het planningsdepartement. Je staat voortdurend in contact met de operations manager en rapporteert aan hem/haar omtrent bereik, bereikbaarheid en behaalde aantallen. In samenspraak met het workforce management volg je de realisatie op van de financiële forecast en het budget en zet je deze af versus de actuals. Je staat in nauw contact met het team van agenten en voert met hen een constructieve communicatie omtrent uurroosters, planning, voorkeuren, aanvragen, ... Het sensibiliseren van de medewerkers tot het respecteren van de planning en het takenpakket is ook een belangrijk onderdeel van jouw dagdagelijks takenpakket. Tenslotte sta je ook in voor diverse projectopdrachten en de tijdige en succesvolle realisatie hiervan.

  • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • HULP(KOK) IN DE SLAGERIJ (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ WILLEKENS

    Type: Vaste Job

    Je helpt de beenhouwer in het werkhuis bij de meest voorkomende taken zoals: maken van bereide gerechten voor verkoop maken van salades worsten, hamburgers, charcuterie maken .... Je vult de toog bij in de winkel. Je werkt van dinsdag t.e.m. zaterdag; alle dagen 8 uren, op zaterdag 6 uren.

  • Schrijnwerker plaatsen ramen (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Schrijnwerker met ruime ervaring in het plaatsen van ramen in pvc, hout en aluminium? Zoek je werk in de bouw regio Wervik? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Wervik op zoek naar een ervaren plaatser van ramen/ schrijnwerker. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in het plaatsen van ramen en glas in de ruime zin van het woord. Ze zijn op zoek naar raamplaatsers/ schrijnwerker die zelfstandig kunnen werken en die gemotiveerd zijn om verantwoordelijkheid in een team op zich te nemen. Je vertrekt iedere morgen vanuit het depot in Wervik.

  • Medewerker kwaliteit betonlabo (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Als medewerker kwaliteit van het betonlabo sta je dagelijks in voor de diverse analyses op stalen afkomstig van verschillende producten en grondstoffen, met het oog op kwaliteitscontrole en certificatie. Naast het uitvoeren van verschillende analyses en proeven (zeefanalyses, identificatieproeven, expertiseopdrachten, kalkstudies, drukproeven,….), is het voornamelijk jouw taak om regelmatig en eigenhandig stalen te nemen van de gebroken granulaten, gestabiliseerde mengsels , stortklaar beton en bodem. Dit gebeurt zowel op de eigen site(s) als op locatie.

  • DAKWERKER (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: STADAK

    Type: Vaste Job

    Voor de opbouw en afbraak van hellende daken.

Zoek naar antwoorden van Di-Vito (Ets) SA in sociale netwerken
Look for responds of Di-Vito (Ets) SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Di-Vito (Ets) SA. Laat een reactie achter voor Di-Vito (Ets) SA. Di-Vito (Ets) SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Di-Vito (Ets) SA. Leave a respond for Di-Vito (Ets) SA. Di-Vito (Ets) SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Di-Vito (Ets) SA op de google maps. Adres en contacten Di-Vito (Ets) SA
Location of Di-Vito (Ets) SA on the google maps. Address and contacts of Di-Vito (Ets) SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Di-Vito (Ets) SA Di-Vito (Ets) SA: KBC | BUREAU ASTOR TRADING | DE NIL ANITA | TAVERNE GRIFFY'S | GARAGE-CARROSSERIE SOETHOUT

Other related companies as Di-Vito (Ets) SA: KBC | BUREAU ASTOR TRADING | DE NIL ANITA | TAVERNE GRIFFY'S | GARAGE-CARROSSERIE SOETHOUT

Di-Vito (Ets) SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Di-Vito (Ets) SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06504974365. Het bedrijf Di-Vito (Ets) SA bevindt zich op het adres: Rue d'Ans 118; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 125,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages; Automobile dealers - Used cars; Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van Di-Vito (Ets) SA is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Di-Vito (Ets) SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Di-Vito (Ets) SA, openstaande posities, locatie van Di-Vito (Ets) SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Di-Vito (Ets) SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Di-Vito (Ets) SA, company assigned to the tax number BE06504974365. The company Di-Vito (Ets) SA is located at the address: Rue d'Ans 118; 4000; Li猫ge 1 (Rocourt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 125,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages; Automobile dealers - Used cars; Autombile concessionaires.
The main activity of Di-Vito (Ets) SA is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Di-Vito (Ets) SA is not available. You also can look at reviews of Di-Vito (Ets) SA, open positions, location of Di-Vito (Ets) SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Di-Vito (Ets) SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Di-Vito (Ets) SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Di-Vito (Ets) SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Di-Vito (Ets) SA, employees, financial statistics.