Di Lutiis (Garage)

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Di Lutiis (Garage)
Private companiesCoal Mining • Di Lutiis (Garage)

Contactgegevens Di Lutiis (Garage): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Di Lutiis (Garage): address, phone, fax, email, website, opening hours

Di Lutiis (Garage)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Beauregard 85; 7141; Morlanwelz (Carni猫res), België

Telefoon (phone): 064 44 35 54 (+32-064 44 35 54) 064 44 35 54 (+32-064 44 35 54)

Fax (fax): 064 44 35 54 (+32-064 44 35 54) 064 44 35 54 (+32-064 44 35 54)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Di Lutiis (Garage): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Di Lutiis (Garage)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Di Lutiis (Garage)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Di Lutiis (Garage), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Di Lutiis (Garage). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Di Lutiis (Garage), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Di Lutiis (Garage). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Di Lutiis (Garage)
Products information Di Lutiis (Garage)

BTW identificatienummer (tax): BE07854095458
Ondernemingsnummer: 1354309082
Hoofdstad (capital): 840,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 264,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Di Lutiis (Garage) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Di Lutiis (Garage)
(Get full report from official database of BE for Di Lutiis (Garage))

Aanvulling soorten activiteiten voor Di Lutiis (Garage)
Addition kinds of activities for Di Lutiis (Garage)

8093. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
335500. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
34849906. Revolvers of revolverdelen, 30 mm. | Revolvers or revolver parts, 30 mm. and below
35440105. Dies, plastiekvorming | Dies, plastics forming
51590200. Boerderijdieren | Farm animals
73130101. Radio reclame vertegenwoordiger | Radio advertising representative

Werken bij Di Lutiis (Garage): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Di Lutiis (Garage): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Di Lutiis (Garage). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Di Lutiis (Garage). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Productiemedewerker drukkerij (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: ASAP TESSENDERLO

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal vooral de machinebediener/operator helpen en bijstaan. - het aanrijden van de af te werken goederen - de machine voorzien van de af te werken goederen - kleine afstellingen aan de machine (onder toezicht van jouw mentor) - de omgeving rond je machine orderlijk houden

  • Tig Lasser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf te Genk is  op zoek naar bekwame fotolassers voor in het atelier

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Huishoudhulpen (m/v). (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Vilvoorde, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten Aanbod: - Gepersonaliseerde planning en dienstverlening (bezoek aan de klanten: controle van de veiligheidsmaatregelen…) - Je werkt bij vaste klanten - Loonpakket op maat. Je krijgt een correct loon, aangevuld met vakantiegeld, eindejaarspremie en kledijvergoeding. Je krijgt een kilometervergoeding voor alle verplaatsingen zowel met fiets, bromfiets als wagen of met de openbare vervoeren. Je krijgt een basisvorming en jaarlijks bijkomende opleidingen binnen de werkuren. -Grondige en up-to-date kennis van de sociale wetgeving met betrekking tot de Dienstencheques (team van gespecialiseerde consultants die al meer dan 10 jaar actief zijn in dit segment!) Je staat er niet alleen voor. Je kan rekenen op ondersteuning van je coördinator. Als je vragen of problemen hebt, kan je steeds bij haar/hem terecht. Bij Adecco Home Services wordt alles optimaal beheerd om u een weergaloze werkzekerheid te garanderen! Profiel - Je kan je gemakkelijk verplaatsen naar je klanten in de regio Vilvoorde en omgeving. Je verplaatst je met de auto, de fiets of indien je in de buurt woont met het openbaar vervoer - Je hebt een goede kennis Frans en/of Nederlands - Je hebt een mondelinge basiskennis Nederlands: je kunt vragen van de klant verstaan en beantwoorden. Je bent gelukkig als je het huis van je klanten proper en net kan achterlaten: - Je bent gemotiveerd en voert je taken correct uit - Je bent sociaal en bouwt een goede verstandhouding op met je klanten. - Je gaat ook zeer discreet en respectvol om met informatie over je klanten en over jezelf - Je kan zelfstandig werken - Je bent zorgvuldig in je administratie: je bezorgt maandelijks je ontvangen dienstencheques en het overzicht van je prestaties aan je coördinator - Ervaring met huishoudelijk werk (wassen, strijken, poetsen...) is verplicht Geïnteresseerd ? Stuur dan je motivatiebrief met CV ter attentie van Mevr. Lejeune, per mail naar : [email protected] (Alleen sollicitaties die voldoen aan de vereiste voorwaarden worden in aanmerking genomen)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp Kortemark - vanaf 10 tot 38u per week (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    HULP IN HUIS verwent je met mooie loonvoorwaarden, maaltijdcheques, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, mogelijkheid electrische fiets, spaarpuntensysteem, verlof vrij te kiezen,... Hulp in huis is op zoek naar iemand die zeer gemotiveerd is en aan de slag wil als huishoudhulp regio Kortemark, Handzame, Zarren. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag (vanaf 10uur tot) fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • Personal Assistant CFO (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Onze drukbezette CFO heeft behoefte aan een fulltime rechterhand. In deze functie zie je en hoor je als eerste wat de plannen zijn van onze organisatie. Je werkt samen met een enthousiast en extravert team van 6 personal assistants die elk hun directielid op topniveau ondersteunen. Deze functie omvat veel meer dan louter secretariaatswerk. Je weet continue wat er speelt en anticipeert hierop. Professionaliseren en meedenken om zaken efficiënter te laten verlopen maakt ook deel uit van je takenpakket. Je bent een personal assistant in hart en nieren die overzicht biedt en structuur brengt. Je slaagt erin je directielid te verrassen door hen telkens één stapje voor te zijn en zo een optimale ondersteuning te bieden waardoor de dag vlekkeloos verloopt. Je bent volledig verantwoordelijk voor de uitdagende agenda van onze CFO. Door het stellen van de juiste prioriteiten, beheer je deze efficiënt. Je organiseert dienstreizen met oog op de beste deal. Je organiseert directievergaderingen, notuleert en zorgt voor een inhoudelijk correct en punctueel verslag. Je plant nationale en internationale meetings, bereidt deze voor, bewaakt planningen, actiepunten en deadlines. Door jouw adequate voorbereiding kan informatie tijdig doorgenomen worden waardoor meetings efficiënt verlopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor nationale en internationale contacten. Je bent discreet en vlot in de omgang en bouwt relaties op met diverse stakeholders. Je informeert en filtert informatie en prioriteert deze. Je gaat vertrouwelijk om met belangrijke dossiers.

Zoek naar antwoorden van Di Lutiis (Garage) in sociale netwerken
Look for responds of Di Lutiis (Garage) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Di Lutiis (Garage). Laat een reactie achter voor Di Lutiis (Garage). Di Lutiis (Garage) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Di Lutiis (Garage). Leave a respond for Di Lutiis (Garage). Di Lutiis (Garage) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Di Lutiis (Garage) op de google maps. Adres en contacten Di Lutiis (Garage)
Location of Di Lutiis (Garage) on the google maps. Address and contacts of Di Lutiis (Garage)

Andere gerelateerde bedrijven als come Di Lutiis (Garage) Di Lutiis (Garage): Delile Hubert | JOSEPH BEAUVE | A. VERCAMER | Auto Ecole (l') | B.T. EAU

Other related companies as Di Lutiis (Garage): Delile Hubert | JOSEPH BEAUVE | A. VERCAMER | Auto Ecole (l') | B.T. EAU

Di Lutiis (Garage) is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Di Lutiis (Garage), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07854095458. Het bedrijf Di Lutiis (Garage) bevindt zich op het adres: Rue du Beauregard 85; 7141; Morlanwelz (Carni猫res). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 840,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 264,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Di Lutiis (Garage) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Di Lutiis (Garage) is Steenkoolmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Di Lutiis (Garage) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Di Lutiis (Garage), openstaande posities, locatie van Di Lutiis (Garage) op de kaart.

Di Lutiis (Garage) is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Di Lutiis (Garage), company assigned to the tax number BE07854095458. The company Di Lutiis (Garage) is located at the address: Rue du Beauregard 85; 7141; Morlanwelz (Carni猫res). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 840,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 264,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. Products created in Di Lutiis (Garage) were not found.
The main activity of Di Lutiis (Garage) is Coal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Di Lutiis (Garage) is not available. You also can look at reviews of Di Lutiis (Garage), open positions, location of Di Lutiis (Garage) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Di Lutiis (Garage), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Di Lutiis (Garage), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Di Lutiis (Garage), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Di Lutiis (Garage), employees, financial statistics.