CITROEN/DE STER BVBA

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • CITROEN/DE STER BVBA
Private companiesPrimary Metal Industries • CITROEN/DE STER BVBA

Contactgegevens CITROEN/DE STER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CITROEN/DE STER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CITROEN/DE STER BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 58; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 03 777 46 66; 03 780 70 00 (+32-03 777 46 66; 03 780 70 00) 03 777 46 66; 03 780 70 00 (+32-03 777 46 66; 03 780 70 00)

Fax (fax): 03 780 70 07 (+32-03 780 70 07) 03 780 70 07 (+32-03 780 70 07)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CITROEN/DE STER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CITROEN/DE STER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CITROEN/DE STER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CITROEN/DE STER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CITROEN/DE STER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CITROEN/DE STER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CITROEN/DE STER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CITROEN/DE STER BVBA
Products information CITROEN/DE STER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06145996093
Ondernemingsnummer: 2578460693
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 552,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Garages; Automobile dealers - Used cars; Autombile concessionaires

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CITROEN/DE STER BVBA
(Get full report from official database of BE for CITROEN/DE STER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CITROEN/DE STER BVBA
Addition kinds of activities for CITROEN/DE STER BVBA

251903. Glasvezel en plastic meubels | Fiberglass and plastic furniture
28229901. Acrylrubber, polyacrylaat | Acrylic rubbers, polyacrylate
35450202. Tellers en afzuigboorcombinaties | Countersinks and countersink drill combinations
39490604. Wading zwembaden, plastic beklede stof | Wading pools, plastic coated fabric
59470100. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties

Werken bij CITROEN/DE STER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CITROEN/DE STER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CITROEN/DE STER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CITROEN/DE STER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Productiemedewerker lakstraat (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld op de afdeling afwerking. Je moet kunststofonderdelen (50cm groot)  die gelakt moeten worden op een rooster leggen. Kwaliteitscontrole en inpakken van onderdelen. De firma zoekt kandidaten die zich kunnen engageren op lange termijn aangezien je een opleiding krijgt.

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • Chauffeur C/CE - Terberg (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Oudenaarde zijn we op zoek naar een chauffeur CE (m/v) om met een Terberg te rijden. Je manouvreert de aanhangwagens op de koer en zorgt dat deze correct aan de laadkaaien staan.

  • Lab Technician (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. Takenpakket: Je werkt pro-actief mee aan de uitdaging om nieuwe analysetechnieken in het labo te integreren Je zorgt voor een continue verbetering van analysemethodes via dialoog tussen collegas en leveranciers Je controleert via analyse specifieke grondstoffen en hulpstoffen, aangemaakte halffabrikaten en afgewerkte eindproducten, blokkeert indien noodzakelijk afwijkende producten en communiceert verdere acties Je geeft goederen die voldoen aan de kwaliteitsspecificaties vrij voor verkoop Je voert specifieke analyses en onderzoeken uit op vraag van de rechtstreekse chef ter assistentie van het oplossen van kwaliteitsproblemen, neemt actief deel in verbetertrajecten Je voert klachtenanalyses uit Je voert kwaliteitscontroles uit op concurrentiestalen en op de gedragingen van de eigen producten in de tijd Je analyseert de opgehaalde stalen van de voorfabriek en rapporteert deze aan de verantwoordelijke

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Lochristi solliciteer per sms (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

  • jobstudent gezocht voor beenhouwerij te Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Studentenjob

    Voor onze beenhouwerij te Houthalen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om het team te versterken : Je staat mee in voor de verkoop van vers vlees , charcuterie en traiteurproducten Je helpt mee met de voorbereidingen /afsluitingen van de verstoog Je bent klantvriendelijk , gemotiveerd en stipt

  • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

  • Centric - PMO Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job description Technical support of and improvements via the tools that are in use in the VPMO to improve project management, its data, its quality as well as its efficiency and efficacy. Key Roles & Responsibilities Keep the TG Project and Time registration Portal (on SharePoint) running, process the data to and from SAP and continue the migration to tools and platforms not used for TG specifically. Together with other team member, reporting (consolidating) on project financials combining information from Fusion and SP Technical support and configuration in the tools used by PMs and PMO: CA PPM (Clarity), SharePoint, advanced Excel (Office 365) Assist in the assessment and possible replacement of the current (version of the) project management tools used Required Licenses/Certifications Technical knowledge of CA PPM (Clarity), Oracle Fusion and SharePoint is a big plus, but can be compensated by strong technical skills and the capability of learning new tools very quickly. Also knowledge of Prince2 / PMI is a plus. Both are not absolutely required to be able to do the job well but a good understanding of project management is required to ensure that the delivered work is functionally efficient and effective. Same goes for (though smaller plusses) Confluence, Agile. Mindset and working mentality (constructive, flexible,..) are very important, same for accuracy and the ability to distinguish well between means and goals... Language: English is a must, Flemish and French are a plus.

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van CITROEN/DE STER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CITROEN/DE STER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CITROEN/DE STER BVBA. Laat een reactie achter voor CITROEN/DE STER BVBA. CITROEN/DE STER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CITROEN/DE STER BVBA. Leave a respond for CITROEN/DE STER BVBA. CITROEN/DE STER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CITROEN/DE STER BVBA op de google maps. Adres en contacten CITROEN/DE STER BVBA
Location of CITROEN/DE STER BVBA on the google maps. Address and contacts of CITROEN/DE STER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CITROEN/DE STER BVBA CITROEN/DE STER BVBA: DECORATIES PEETERS | DIRK GAUDISSABOIS | THEO MORIS | A.A.A.F.-ASSOCIATION AUTONOME DES AMATEURS DE FELINS | Euromarketing

Other related companies as CITROEN/DE STER BVBA: DECORATIES PEETERS | DIRK GAUDISSABOIS | THEO MORIS | A.A.A.F.-ASSOCIATION AUTONOME DES AMATEURS DE FELINS | Euromarketing

CITROEN/DE STER BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CITROEN/DE STER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06145996093. Het bedrijf CITROEN/DE STER BVBA bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 58; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 552,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages; Automobile dealers - Used cars; Autombile concessionaires.
De hoofdactiviteit van CITROEN/DE STER BVBA is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CITROEN/DE STER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CITROEN/DE STER BVBA, openstaande posities, locatie van CITROEN/DE STER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CITROEN/DE STER BVBA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CITROEN/DE STER BVBA, company assigned to the tax number BE06145996093. The company CITROEN/DE STER BVBA is located at the address: GROTE BAAN 58; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 552,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages; Automobile dealers - Used cars; Autombile concessionaires.
The main activity of CITROEN/DE STER BVBA is Primary Metal Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CITROEN/DE STER BVBA is not available. You also can look at reviews of CITROEN/DE STER BVBA, open positions, location of CITROEN/DE STER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CITROEN/DE STER BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CITROEN/DE STER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CITROEN/DE STER BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CITROEN/DE STER BVBA, employees, financial statistics.