Carrosserie Van Haute BVBA

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • Carrosserie Van Haute BVBA
Private companiesPaper and Allied Products • Carrosserie Van Haute BVBA

Contactgegevens Carrosserie Van Haute BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrosserie Van Haute BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrosserie Van Haute BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zwaarveld 83; 9220; Hamme, België

Telefoon (phone): 052 47 98 97 (+32-052 47 98 97) 052 47 98 97 (+32-052 47 98 97)

Fax (fax): +32 (86) 844-44-10 +32 (86) 844-44-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrosserie Van Haute BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrosserie Van Haute BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrosserie Van Haute BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrosserie Van Haute BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrosserie Van Haute BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrosserie Van Haute BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrosserie Van Haute BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrosserie Van Haute BVBA
Products information Carrosserie Van Haute BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08866760253
Ondernemingsnummer: 5547515869
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Carrosserie Van Haute BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrosserie Van Haute BVBA
(Get full report from official database of BE for Carrosserie Van Haute BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrosserie Van Haute BVBA
Addition kinds of activities for Carrosserie Van Haute BVBA

3446. Architectonisch metaalwerk | Architectural metalwork
029100. Algemene boerderijen, voornamelijk dieren | General farms, primarily animals
305203. Rubber belting | Rubber belting
801105. Gespecialiseerde artsen, behalve intern | Specialized medical practitioners, except internal
20870203. Concentreert, drinken | Concentrates, drink
25119909. Wat niet planken: hout | Whatnot shelves: wood
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
37990204. Golfkarretjes, aangedreven | Golf carts, powered
50930200. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials

Werken bij Carrosserie Van Haute BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrosserie Van Haute BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrosserie Van Haute BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrosserie Van Haute BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Sorteerder Avondshift m/v) - DHL Aviation (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Start People Tienen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lader/losser vervul je een logistieke functie bij DHL in een gloednieuw gebouw op de luchthaven op BruCargo. Als magazijnmedewerker zal je bij DHL Aviation mee instaan om de goederen te laden, sorteren en te scannen zodat deze tijdig per vliegtuig of vrachtwagen naar hun nieuwe bestemming kunnen vertrekken. De vrachtwagens of vliegtuigen komen toe aan de laadkades. Deze moeten dan gelost worden. Dit kan manueel zijn of met en transportband die in de laadruimte komt. Vervolgens gaan de goederen via een transportband naar de specifieke afdelingen. Hier moeten dan opnieuw pakketten gestapeld worden in containers die dan opnieuw kunnen vertrekken per vliegtuig of per vrachtwagen. Je werkt met een handscanner/computer. Eveneens is een kwaliteitscontrole één van uw verantwoordelijkheden. De werkplek (locaties, gangen) moeten ten alle tijde netjes gehouden worden. Afval, zoals karton en plastic, opruimen en sorteren volgens de aangewezen procedures. Op een juiste en veilige manier gebruik maken van je scanner en veiligheidsmes op de werkplaats.

  • Productiemedewerker voeding (optie vast) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Evergem zijn we op zoek naar een vuller/koker voor op de bloedworstenafdeling. Je staat in voor (de)monteren van de vulbus, voorbereiden van de aanvoerdarmen, opvolgen vulprogramma's, kwaliteitscontroles uitvoeren, takelen rauwe worsten in de kookketels, opstarten kookkast etc... Daguren: je start elke dag om 6u.

  • Labo medewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die koptrekker is wereldwijd in de nonwoven sector ben ik op zoek naar een laborant. Na je lekkere kop koffie doe je jouw labjas aan en ga je onmiddelijk aan de slag. Dagelijks voer je verschillende laboproeven uit op vezels die gebruikt worden voor onze producten te vervaardigen, je bekijkt de samenstelling en microscopische bouw. Je hebt met andere woorden een heel scherp oog. Rapporteren doe je zowel administratief als mondeling aan de Lab Manager. Je staat eveneens in voor de uitvoering van testen op de labotoestelling en bent verantwoordelijk voor onderhoud- en calibratie opdrachten. Je bent steeds als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe testmethodes op de markt komen en past deze graag toe op jouw project.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Keukenmedewerker (m/v) (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als keukenmedewerker ben je polyvalent inzetbaar ter ondersteuning van de chef. Je staat in voor onder andere: - het voorbereiden van de (warme) gerechten - het dresseren van de borden - eenvoudige bereidingen (vb. pasta koken) - algemeen op orde houden van de keuken - afwas (met industriële vaatwasmachine)

  • Lijnverantwoordelijke (Productie) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als lijnverantwoordelijke, sta je na een intensieve opleidingsperiode, in voor; - Het opvolgen van het productieproces van A tot Z - Het ingeven en controleren van bestellingen - Het bedienen van de machines - Het oplossen van kleine technische storingen - Leidinggeven aan de productiemedewerkers, ... Kortom; je bewaart het overzicht over het hele proces.

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Klinkerlegger (m/v) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Zonhoven is op zoek naar een ervaren klinkerlegger.

  • JOBSTUDENTEN PLOPSAQUA (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: PLOPSALAND

    Type: Studentenjob

    Wat kan je doen binnen Plopsaqua? - Kassa, Controle, Onthaal - Toezichthouder / Redder (indien diploma Hoger Redder) - Kassa, afruim, bediening, keuken in de Viking Snack - Milieu/Sanitair - ... en nog zoveel meer tijdens tal van evenementen ... Voor de verschillende afdelingen in ons waterpark zoeken wij gemotiveerde en dynamische studenten die graag een centje willen bijverdienen in de wereld van Wickie de Viking.

Zoek naar antwoorden van Carrosserie Van Haute BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Carrosserie Van Haute BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrosserie Van Haute BVBA. Laat een reactie achter voor Carrosserie Van Haute BVBA. Carrosserie Van Haute BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrosserie Van Haute BVBA. Leave a respond for Carrosserie Van Haute BVBA. Carrosserie Van Haute BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrosserie Van Haute BVBA op de google maps. Adres en contacten Carrosserie Van Haute BVBA
Location of Carrosserie Van Haute BVBA on the google maps. Address and contacts of Carrosserie Van Haute BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrosserie Van Haute BVBA Carrosserie Van Haute BVBA: FLCLAEYS CONSULT BVBA | ROSA CASIER | DE BEULE & ZN | RODE KRUIS ANTWERPEN-STAD | TORFS

Other related companies as Carrosserie Van Haute BVBA: FLCLAEYS CONSULT BVBA | ROSA CASIER | DE BEULE & ZN | RODE KRUIS ANTWERPEN-STAD | TORFS

Carrosserie Van Haute BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrosserie Van Haute BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08866760253. Het bedrijf Carrosserie Van Haute BVBA bevindt zich op het adres: Zwaarveld 83; 9220; Hamme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Carrosserie Van Haute BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrosserie Van Haute BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrosserie Van Haute BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrosserie Van Haute BVBA, openstaande posities, locatie van Carrosserie Van Haute BVBA op de kaart.

Carrosserie Van Haute BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carrosserie Van Haute BVBA, company assigned to the tax number BE08866760253. The company Carrosserie Van Haute BVBA is located at the address: Zwaarveld 83; 9220; Hamme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile-body repair. Products created in Carrosserie Van Haute BVBA were not found.
The main activity of Carrosserie Van Haute BVBA is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrosserie Van Haute BVBA is not available. You also can look at reviews of Carrosserie Van Haute BVBA, open positions, location of Carrosserie Van Haute BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrosserie Van Haute BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrosserie Van Haute BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrosserie Van Haute BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrosserie Van Haute BVBA, employees, financial statistics.