Carrosserie Van Aarle BVBA

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Carrosserie Van Aarle BVBA
Private companiesSocial Services • Carrosserie Van Aarle BVBA

Contactgegevens Carrosserie Van Aarle BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrosserie Van Aarle BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrosserie Van Aarle BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Elzenstraat 34; 2018; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 238 35 08 (+32-03 238 35 08) 03 238 35 08 (+32-03 238 35 08)

Fax (fax): 03 238 35 08 (+32-03 238 35 08) 03 238 35 08 (+32-03 238 35 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrosserie Van Aarle BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrosserie Van Aarle BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrosserie Van Aarle BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrosserie Van Aarle BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrosserie Van Aarle BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrosserie Van Aarle BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrosserie Van Aarle BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrosserie Van Aarle BVBA
Products information Carrosserie Van Aarle BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08105957031
Ondernemingsnummer: 4784515380
Hoofdstad (capital): 407,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 514,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Carrosserie Van Aarle BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrosserie Van Aarle BVBA
(Get full report from official database of BE for Carrosserie Van Aarle BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrosserie Van Aarle BVBA
Addition kinds of activities for Carrosserie Van Aarle BVBA

873202. Commercieel sociologisch en educatief onderzoek | Commercial sociological and educational research
25220200. Kantoor boekenkasten, kasten en afdelingen, met uitzondering van hout | Office bookcases, wallcases and partitions, except wood
38450203. Dialyzers, electromedical | Dialyzers, electromedical
51310119. Bekleding stoffen, geweven | Upholstery fabrics, woven
86410201. Alumnivereniging | Alumni association

Werken bij Carrosserie Van Aarle BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrosserie Van Aarle BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrosserie Van Aarle BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrosserie Van Aarle BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Putte zijn wij op zoek naar een projectleider bouw (M/V) Je bent verantwoordelijk voor een aantal werven regio Antwerpen/Vlaams-Brabant tot Brussel. Je staat in voor de coaching van de ploegbazen en werfleiders die de dagelijkse werfopvolging op zich nemen. Je doet de algemene werfopvolging m.b.t. de planning, organisatie, budget, veiligheid en kwaliteit. Cruciale werfvergaderingen, besprekingen met onderaannemers en meetings met onze aankoopdienst vallen onder jouw leiding. Je rapporteert aan de Technisch directeur.

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Enthousiaste huishoudhulp te Nevele-Landegem (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio koningshooikt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Ranst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Stagiaire Jobadviseur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de screening en interviews van potentiële kandidaten. Je helpt mee met de verwerking van de administratie en je volgt je eigen dossiers op.

  • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

  • Student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als student medewerker onthaal en kassa (m/v) werk je voor een tuin- en dierspeciaalzaak te Oudenaarde. Je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant. Juiste advies aan klanten geven is voor deze winkel heel belangrijk. Je krijg dan ook de nodige opleidingen hiervoor. Je beheert daarnaast het kassasysteem optimaal en zorgt voor een perfecte uitstraling van het onthaal. Je rapporteert aan de winkelverantwoordelijke. Daarnaast spring je in daar waar nodig volgens nood in de winkel en bij je collega's. Af en toe kan het werk fysisch belastend zijn. Ben je als student 1 of meerdere dagen vrij in de week (bij voorkeur op woensdag en/of vrijdag?

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van Carrosserie Van Aarle BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Carrosserie Van Aarle BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrosserie Van Aarle BVBA. Laat een reactie achter voor Carrosserie Van Aarle BVBA. Carrosserie Van Aarle BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrosserie Van Aarle BVBA. Leave a respond for Carrosserie Van Aarle BVBA. Carrosserie Van Aarle BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrosserie Van Aarle BVBA op de google maps. Adres en contacten Carrosserie Van Aarle BVBA
Location of Carrosserie Van Aarle BVBA on the google maps. Address and contacts of Carrosserie Van Aarle BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrosserie Van Aarle BVBA Carrosserie Van Aarle BVBA: Elen & Jacobs NV | Verstraeten-Verbrugge NV | SHS ATH | Devaux Colette | DOMAINE LONG PR?

Other related companies as Carrosserie Van Aarle BVBA: Elen & Jacobs NV | Verstraeten-Verbrugge NV | SHS ATH | Devaux Colette | DOMAINE LONG PR?

Carrosserie Van Aarle BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrosserie Van Aarle BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08105957031. Het bedrijf Carrosserie Van Aarle BVBA bevindt zich op het adres: Lange Elzenstraat 34; 2018; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 407,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 514,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Carrosserie Van Aarle BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrosserie Van Aarle BVBA is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrosserie Van Aarle BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrosserie Van Aarle BVBA, openstaande posities, locatie van Carrosserie Van Aarle BVBA op de kaart.

Carrosserie Van Aarle BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carrosserie Van Aarle BVBA, company assigned to the tax number BE08105957031. The company Carrosserie Van Aarle BVBA is located at the address: Lange Elzenstraat 34; 2018; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 407,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 514,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile-body repair. Products created in Carrosserie Van Aarle BVBA were not found.
The main activity of Carrosserie Van Aarle BVBA is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrosserie Van Aarle BVBA is not available. You also can look at reviews of Carrosserie Van Aarle BVBA, open positions, location of Carrosserie Van Aarle BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrosserie Van Aarle BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrosserie Van Aarle BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrosserie Van Aarle BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrosserie Van Aarle BVBA, employees, financial statistics.