FLFOURNITEX NV

Particuliere bedrijvencommunicatie • FLFOURNITEX NV
Private companiesCommunications • FLFOURNITEX NV

Contactgegevens FLFOURNITEX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFOURNITEX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFOURNITEX NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark 37 3300 Tienen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-81-98-38 32-16-81-98-38

Fax (fax): 32-16-82-14-68 32-16-82-14-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFOURNITEX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFOURNITEX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFOURNITEX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFOURNITEX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFOURNITEX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFOURNITEX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFOURNITEX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFOURNITEX NV
Products information FLFOURNITEX NV

BTW identificatienummer (tax): BE05752685546
Ondernemingsnummer: 7291595458
Hoofdstad (capital): 902,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 107,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLFOURNITEX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFOURNITEX NV
(Get full report from official database of BE for FLFOURNITEX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFOURNITEX NV
Addition kinds of activities for FLFOURNITEX NV

346901. Huishoudelijke kook- en keukengerei, metaal | Household cooking and kitchen utensils, metal
14990102. Diamantwinning, industrieel | Diamond mining, industrial
28699909. Chloraal | Chloral
38250220. Pulse (signaal) generatoren | Pulse (signal) generators
39440109. Wagons: coaster, express en speel: kinderen | Wagons: coaster, express, and play: children's
51490402. Rijst, gepolijst | Rice, polished
63619900. Titelverzekering, nv | Title insurance, nec
65539901. Dier begraafplaats operatie | Animal cemetery operation
83229904. Reishulp | Travelers' aid

Werken bij FLFOURNITEX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFOURNITEX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFOURNITEX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFOURNITEX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker sta je in voor het voorzien van de te verwerken groenten aan de machines. Je volgt nauwgezet de voorschriften inzake hygiëne en veiligheid.

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Operator voeding - 2 ploegen (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je krijgt een intensieve opleiding van 3 maand om jouw takenpakket volledig onder de knie te krijgen. Jouw taken als operator zien er als volgt uit:  aanvullen van de machine ombouwen van de lijn bij product wissels aanvullen van flesjes, stickers, deksels controles uitvoeren kleine storingen verhelpen Bedrijfsprofiel: Voor een succesvol familiebedrijf in de voedingssector, regio Herne, zijn we op zoek naar een operator, die bereid is om in twee ploegen te werken.      

  • Arbeider betoncentrale (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een polyvalent betonarbeider, dan is onze klant in Dilsen op zoek naar jou! - Je voert diverse fysieke controles en metingen uit op grondstoffen en installaties, ter voorbereiding van de opstart van de centrale. - Je stelt de PLC programmatie in voor het ophalen van de grondstoffen. Uiteraard doe je dit aan de hand van een planning en receptuur die je krijgt van        de ploegbaas. - De samenstelling van het product controleren en bijsturen indien nodig tijdens het mengproces, is geen probleem voor jou. - Is de betoncentrale in werking? Dan ben je de inspecteur van dienst en reageer je alert bij storingen of afwijkingen. - Daarnaast ben je ook verantwoordelijke voor onderstaande taken:    o Het bijrijden van grondstoffen met de bulldozer;    o Het kuisen van mengers met de hogedrukreiniger;    o De betoncentrale zuiverhouden;    o Bijspringen in de productie indien nodig. Uiteraard respecteer je de voorschriften inzake veiligheid, kwaliteit en milieu. Werkuren: Week 1: 06:00 u tot 14:16 u week 2: 08:00 u tot 16:16 u week 3: 12:00 u tot 20:16 u

  • Polyvalent arbeider m/v (buitenwerk) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar afwisselend werk en ben je graag in de open lucht? Dan is deze job als polyvalent arbeider (m/v) zeker iets voor jou! Als polyvalent arbeider zul je verantwoordelijk zijn voor het laden en lossen van grote hoeveelheden producten. Daarnaast sta je in voor loskoppelen of aansluiten van verschillende tanken. Je controleert of alles goed is aangesloten, en de regelgeving wordt nageleefd.

  • Poetshulp Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur ? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • Verlichtingsadviseur (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Als verlichtingsadviseur onthaal je klanten in showroom of sta je hen telefonisch te woord. Je gaat op een creatieve en innovatieve manier op zoek naar de gepaste verlichting en bijhorende accessoires voor hun project. Indien het materialen zijn die niet standaard tot het gamma behoren ga je ook zelf actief opzoek naar een gepaste leverancier. Ook het uitwerken en opvolgen van de offertes behoort tot jou takenpakket. Daarnaast sta je ook in voor het technisch uitwerken van het dossier en lichtstudies.

  • Schoonheidsspecialiste (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

  • Splendit - Business Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently on the lookout for business analysts for Brussels, Gent and Antwerp. Business Analyst Responsibilities Study the systems and operations and identify the scope of the problem - Done from the perspective of the business domain to which the project/issue belongs Liaise with key stakeholders and conduct brainstorming sessions to get exact requirements. Analyze the problem from different angles and perform gap analysis. Discuss the problem with the technical team and recommend technology needed to address the same Document exact business needs along with both functional and non-functional requirements. Prepare use cases, business requirements documents (BRD), system requirements specification (SRS) documents and other functional documents Based on system needs, create prototype, wireframes, mockups and screens. For large projects, data and process models also needs to be created. Interact with the development team and help them understand the technical aspects of the solution. Oversee the development, conduct meetings and perform project management. Conduct usability and functional testing and recommend corrective and preventive actions. Present the developed solution to the concerned audience and solicit feedback. Participate in migration, handover, end user training and deployment activities. Skills Analytical and problem solving skills Comprehension and interpretation capabilities Exceptional command over verbal and written communication Interpersonal skills Management skills Knowledge of software development methodologies ( Waterfall model, Rapid Application Development, Agile Software Development) Understanding of business concepts and cognizance of technical frameworks Data modeling and data mining skills Hands-on experience on different testing methods (unit, functional, system, integration, acceptance,...) You speak fluent English, Dutch and/or French What SplendIT offers With SplendIT you're not just taking any IT job. In actuality you are choosing to work in a fast evolving environment where you are being seen as a high added value in a team of professionals. Therefore we offer challenging projects accompanied by a competitive salary. A career within SPLENDIT is a conscious choice for a challenging job with real growth opportunities in an innovative environment and an emphasis on social relevance. Are you an IT'er in body and mind and looking to join our team of professionals? Do not hesitate to contact us.

Zoek naar antwoorden van FLFOURNITEX NV in sociale netwerken
Look for responds of FLFOURNITEX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFOURNITEX NV. Laat een reactie achter voor FLFOURNITEX NV. FLFOURNITEX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFOURNITEX NV. Leave a respond for FLFOURNITEX NV. FLFOURNITEX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFOURNITEX NV op de google maps. Adres en contacten FLFOURNITEX NV
Location of FLFOURNITEX NV on the google maps. Address and contacts of FLFOURNITEX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFOURNITEX NV FLFOURNITEX NV: 360X360.BE | THE BIRDS | 'T KLAVERKE | HUIS KNAEPEN | Looidijk

Other related companies as FLFOURNITEX NV: 360X360.BE | THE BIRDS | 'T KLAVERKE | HUIS KNAEPEN | Looidijk

FLFOURNITEX NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFOURNITEX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752685546. Het bedrijf FLFOURNITEX NV bevindt zich op het adres: Industriepark 37 3300 Tienen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 902,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 107,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLFOURNITEX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFOURNITEX NV is communicatie, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFOURNITEX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFOURNITEX NV, openstaande posities, locatie van FLFOURNITEX NV op de kaart.

FLFOURNITEX NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLFOURNITEX NV, company assigned to the tax number BE05752685546. The company FLFOURNITEX NV is located at the address: Industriepark 37 3300 Tienen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 902,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 107,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLFOURNITEX NV were not found.
The main activity of FLFOURNITEX NV is Communications, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFOURNITEX NV is not available. You also can look at reviews of FLFOURNITEX NV, open positions, location of FLFOURNITEX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFOURNITEX NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFOURNITEX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFOURNITEX NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFOURNITEX NV, employees, financial statistics.