Carrosserie Libert NV

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • Carrosserie Libert NV
Private companiesMembership Organizations • Carrosserie Libert NV

Contactgegevens Carrosserie Libert NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Carrosserie Libert NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Carrosserie Libert NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vekestraat 36-1; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 25 93 (+32-03 233 25 93) 03 233 25 93 (+32-03 233 25 93)

Fax (fax): 03 233 62 92 (+32-03 233 62 92) 03 233 62 92 (+32-03 233 62 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Carrosserie Libert NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Carrosserie Libert NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Carrosserie Libert NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Carrosserie Libert NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Carrosserie Libert NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Carrosserie Libert NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Carrosserie Libert NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Carrosserie Libert NV
Products information Carrosserie Libert NV

BTW identificatienummer (tax): BE06773590087
Ondernemingsnummer: 4020141601
Hoofdstad (capital): 661,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 820,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Carrosserie Libert NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Carrosserie Libert NV
(Get full report from official database of BE for Carrosserie Libert NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Carrosserie Libert NV
Addition kinds of activities for Carrosserie Libert NV

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
502399. Huisinrichting, Nood | Homefurnishings, nec
28699916. ethers | Ethers
50640205. Televisietoestellen | Television sets
61410105. Gelicentieerde lening bedrijven, klein | Licensed loan companies, small

Werken bij Carrosserie Libert NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Carrosserie Libert NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Carrosserie Libert NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Carrosserie Libert NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Operator (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Lokeren  zijn wij op zoek naar een ervaren operator/bedienaar

  • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • FLEXI-JOB ZATERDAG NACHTPLOEG (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw taken in deze flexi-job: Ondersteunen van de productiemedewerkers tijdens de nachtploeg; je werkt dus tijdens de nacht (+/- 19.00u - 04.00u); klaarzetten van producten op karren; tellen van de producten; gebruik maken van de pc; wegen van verschillende producten, en volgen van recepturen; bijdragen aan orde en netheid. Bedrijfsprofiel: Voor een leuke firma, met familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar gemotiveerde flexi-jobber. Onze klant is een productiebedrijf gevestigd in Balen. Ben je steeds beschikbaar op zaterdagavond en op zoek naaar een bijverdienste? Dan is dit zeker een vacature die je kan aanspreken!

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Student gezocht! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: ASAP

    Type: Studentenjob

    Een van onze klanten zoekt een gedreven studente voor horeca taken U komt terecht binnen een gekende feestzaal in de regio waar u verantwoordelijk bent voor enkele van onderstaande taken * onthaal clienteel * bediening in de zaal * afwas

  • Novotel Mechelen zoekt barman/barvrouw/zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Novotel Mechelen Centrum

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd door dranken, barbediening en bedien je graag gasten in de zaal? Zoek je een job waarin je kan bijleren in een bedrijf met groeimogelijkheden? Lees dan zeker verder! Om ons team te versterken zoeken wij een fulltime barman/barvrouw. Inhoud Je bedient klanten aan de bar, schenkt dranken, stelt dranken voor, bereidt cocktails, ruimte lege glazen af en houd je werkplek proper. Tevens bedien je gasten die gebruik maken van de á la carte service van het restaurant. Ook roomservice wegbrengen hoort daar bij. Als er banquetten zijn verzorg je hiervan de zaalbediening. Je verricht andere taken naargelang de noden en ondersteunt daarbij de andere departementen. Verder boek je ook alle rekeningen op en ontvang je betalingen. Profiel Je bent een horeca-minded duizendpoot die even graag bedient aan de bar als aan tafel Je bent klantvriendelijk en kan de verwachtingen van de gasten inschatten en hiernaar handelen Je bent energiek en stressbestendig, je kan het overzicht bewaren op drukke momenten Je hebt een passie voor dranken in het algemeen, een interesse in cocktails is een plus Je verkoopt graag Je communiceert duidelijk, zowel met de gast als met de keuken Je hebt voeling met een hotelomgeving Motivatie en de wil om bij te leren zijn belangrijker dan ervaring. Werkuren Je werkt een shift van 8 uur. Meestal van 16u30 - 00.30u. Soms op andere uren indien nodig. Idealiter heb je er geen probleem mee om ook de ontbijtdienst te leren kennen, maar jouw focus ligt op de avonddienst.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • Metserdiender/metser/kraanman (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: BOUWONDERNEMING LEYSEN

    Type: Vaste Job

    Bij de constructie van een gebouw komt haast in elke fase metselwerk te pas. De metselaar is dan ook een professional die evengoed op de hoogte is van grond- of funderingswerken en dakconstructies als van de bakstenen, de betonblokken, geprefabriceerde bouwelementen of om het even welke materialen waarmee hij de constructie optrekt. Wij zoeken daarom een allround medewerker die ervaring heeft in de bouw of zin heeft om de stiel op de werkvloer aan te leren!

  • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

  • Zaalmedewerker (flexi) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Flexijob

    U werkt mee tijdens de service of bij een feestelijke gelegenheid (huwelijk, babyborrel, jubileum, enz.) Tot uw takenpakket behoren: het opstellen van de tafels en tafelschikking, het begeleiden van gasten bij het menu, de bediening van gasten, e.d.

Zoek naar antwoorden van Carrosserie Libert NV in sociale netwerken
Look for responds of Carrosserie Libert NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Carrosserie Libert NV. Laat een reactie achter voor Carrosserie Libert NV. Carrosserie Libert NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Carrosserie Libert NV. Leave a respond for Carrosserie Libert NV. Carrosserie Libert NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Carrosserie Libert NV op de google maps. Adres en contacten Carrosserie Libert NV
Location of Carrosserie Libert NV on the google maps. Address and contacts of Carrosserie Libert NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Carrosserie Libert NV Carrosserie Libert NV: CLAUDE HILDEBERT | Tako | DIVING SCHOOL BRUSSEL | AU SUISSE | TTC ZWANKENDAMMEP

Other related companies as Carrosserie Libert NV: CLAUDE HILDEBERT | Tako | DIVING SCHOOL BRUSSEL | AU SUISSE | TTC ZWANKENDAMMEP

Carrosserie Libert NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Carrosserie Libert NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06773590087. Het bedrijf Carrosserie Libert NV bevindt zich op het adres: Vekestraat 36-1; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 661,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 820,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Producten gemaakt in Carrosserie Libert NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Carrosserie Libert NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Carrosserie Libert NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Carrosserie Libert NV, openstaande posities, locatie van Carrosserie Libert NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Carrosserie Libert NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Carrosserie Libert NV, company assigned to the tax number BE06773590087. The company Carrosserie Libert NV is located at the address: Vekestraat 36-1; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 661,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 820,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. Products created in Carrosserie Libert NV were not found.
The main activity of Carrosserie Libert NV is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Carrosserie Libert NV is not available. You also can look at reviews of Carrosserie Libert NV, open positions, location of Carrosserie Libert NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Carrosserie Libert NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Carrosserie Libert NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Carrosserie Libert NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Carrosserie Libert NV, employees, financial statistics.