AUBEL MOTORS SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • AUBEL MOTORS SPRL
Private companiesAgricultural Services • AUBEL MOTORS SPRL

Contactgegevens AUBEL MOTORS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUBEL MOTORS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUBEL MOTORS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Battice 103; 4880; Aubel, België

Telefoon (phone): 087 68 72 48; 087 68 76 22 (+32-087 68 72 48; 087 68 76 22) 087 68 72 48; 087 68 76 22 (+32-087 68 72 48; 087 68 76 22)

Fax (fax): 087 68 10 32; 087 67 10 32 (+32-087 68 10 32; 087 67 10 32) 087 68 10 32; 087 67 10 32 (+32-087 68 10 32; 087 67 10 32)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUBEL MOTORS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUBEL MOTORS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUBEL MOTORS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUBEL MOTORS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUBEL MOTORS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUBEL MOTORS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUBEL MOTORS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUBEL MOTORS SPRL
Products information AUBEL MOTORS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04547485351
Ondernemingsnummer: 1722625732
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Garages

Product categorie (product category): Automobile-body repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUBEL MOTORS SPRL
(Get full report from official database of BE for AUBEL MOTORS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUBEL MOTORS SPRL
Addition kinds of activities for AUBEL MOTORS SPRL

359901. Pretpark apparatuur | Amusement park equipment
01810202. Bloemen, gekweekt in veldkwekerijen | Flowers, grown in field nurseries
20139911. Vleesxtracten, uit gekocht vlees | Meat extracts, from purchased meat
23990100. Emblemen, badges en insignes | Emblems, badges, and insignia
34239906. Gietgereedschap, hand | Caulking tools, hand
49229902. Opslag, aardgas | Storage, natural gas
52310301. Behang | Wallpaper
59619920. Televisie, thuis winkelen | Television, home shopping
73890405. Corset vertegenwoordigers, alleen geschikt | Corset representatives, fitting only

Werken bij AUBEL MOTORS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUBEL MOTORS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUBEL MOTORS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUBEL MOTORS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Logistiek medewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een trendy boetiek in Maasmechelen zijn wij op zoek naar een logistiek bediende. Het betreft een voltijdse functie. De bediende moet de binnenkomende kledij uitpakken, controleren en er diefstalbeveiliging op plaatsen. Belangrijk hierbij is dat je goed en foutloos kan werken met de computer en dat je nauwkeurig en accuraat te werk gaat. Je dient de scan-codes op de kledij snel en zorgvuldig te vergelijken met de codes op de bestelorders en hierna de kledij op een correcte manier te verdelen naar de verschillende afdelingen. Enige ervaring in het magazijn of in een kledingwinkel is een vereiste. Heb je interesse in deze vacature? Bel dan snel op het nummer 089 / 76 75 72.

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS MIDDELKERKE-WESTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTENDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Middelkerke - Westende zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Student supermarkt op vrijdag M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je student met een vrije dag op vrijdag en nog op zoek naar een leuke studentenjob? Voor een supermarkt in de regio van Deinze gaan wij op zoek naar een student. Je staat in voor het aanvullen van de winkel en het bijsprigen aan de kassa. Je wordt wekelijks tewerkgesteld op vrijdag en dit in de oneven weken

  • Persoonlijk assistent - studentenjob (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Dringend op zoek naar een jobstudent om ondersteuning te bieden aan een man met een beperking. Deze persoon zit in een rolstoel, kan wel praten maar heeft door zijn spierziekte soms moeilijk controle over zijn spieren. Dit bemoeilijkt eten en drinken. We zoeken iemand om elke zaterdag te werken. Dit kan in de voormiddag zijn, van 08-13u, of 's avonds (dit in het kader van een activiteit (bv voetbalmatch,...). Uren zijn afhankelijk van de nood van onze budgethouder.

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • ZELFSTANDIGE PSYCHOLOOG/PSYCHOLOGE (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: VILLA MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te bouwen zijn we op zoek naar een psycholoog. Uw hoofdopdracht bestaat uit de kortdurende behandeling (3-5 gesprekken) van vaak voorkomende niet complexe psychische problemen (burn-out, lichte depressieve klachten, stress,…). Dit voor volwassenen en gezinnen. Indien meer gespecialiseerde of intensieve zorg aangewezen is, verwijst u actief en gericht door naar het gepaste zorgaanbod.

Zoek naar antwoorden van AUBEL MOTORS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of AUBEL MOTORS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUBEL MOTORS SPRL. Laat een reactie achter voor AUBEL MOTORS SPRL. AUBEL MOTORS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUBEL MOTORS SPRL. Leave a respond for AUBEL MOTORS SPRL. AUBEL MOTORS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUBEL MOTORS SPRL op de google maps. Adres en contacten AUBEL MOTORS SPRL
Location of AUBEL MOTORS SPRL on the google maps. Address and contacts of AUBEL MOTORS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come AUBEL MOTORS SPRL AUBEL MOTORS SPRL: JUWELEN DE ROOVER | STEVAG | VAN BENEDEN JAN | CATHERINE DEBUE | FA. SNELLINX

Other related companies as AUBEL MOTORS SPRL: JUWELEN DE ROOVER | STEVAG | VAN BENEDEN JAN | CATHERINE DEBUE | FA. SNELLINX

AUBEL MOTORS SPRL is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUBEL MOTORS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04547485351. Het bedrijf AUBEL MOTORS SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Battice 103; 4880; Aubel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile-body repair. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van AUBEL MOTORS SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUBEL MOTORS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUBEL MOTORS SPRL, openstaande posities, locatie van AUBEL MOTORS SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUBEL MOTORS SPRL is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUBEL MOTORS SPRL, company assigned to the tax number BE04547485351. The company AUBEL MOTORS SPRL is located at the address: Rue de Battice 103; 4880; Aubel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile-body repair. List of products are Garages.
The main activity of AUBEL MOTORS SPRL is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AUBEL MOTORS SPRL is not available. You also can look at reviews of AUBEL MOTORS SPRL, open positions, location of AUBEL MOTORS SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUBEL MOTORS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUBEL MOTORS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUBEL MOTORS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUBEL MOTORS SPRL, employees, financial statistics.