Racing Shop Piessens

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Racing Shop Piessens
Private companiesPrimary Metal Industries • Racing Shop Piessens

Contactgegevens Racing Shop Piessens: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Racing Shop Piessens: address, phone, fax, email, website, opening hours

Racing Shop Piessens

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wittestraat 91-93; 2020; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 237 41 53 (+32-03 237 41 53) 03 237 41 53 (+32-03 237 41 53)

Fax (fax): 03 216 94 45 (+32-03 216 94 45) 03 216 94 45 (+32-03 216 94 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Racing Shop Piessens: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Racing Shop Piessens"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Racing Shop Piessens"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Racing Shop Piessens, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Racing Shop Piessens. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Racing Shop Piessens, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Racing Shop Piessens. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Racing Shop Piessens
Products information Racing Shop Piessens

BTW identificatienummer (tax): BE06645874023
Ondernemingsnummer: 2722381591
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Racing Shop Piessens zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile racing and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Racing Shop Piessens
(Get full report from official database of BE for Racing Shop Piessens)

Aanvulling soorten activiteiten voor Racing Shop Piessens
Addition kinds of activities for Racing Shop Piessens

149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
208599. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
331600. Koude afwerking van staalvormen | Cold finishing of steel shapes
13899916. Verwijdering van condensaat benzine uit veld (verzamelen) lijnen | Removal of condensate gasoline from field (gathering) lines
22950101. Buckram: gelakt, gewassen en geïmpregneerd | Buckram: varnished, waxed, and impregnated
30890315. Septische tanks, kunststoffen | Septic tanks, plastics
34129901. Vaten, verzending: metaal | Barrels, shipping: metal
60220000. Staat commerciële banken | State commercial banks
73899904. Bouwschaalmodellen | Building scale models

Werken bij Racing Shop Piessens: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Racing Shop Piessens: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Racing Shop Piessens. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Racing Shop Piessens. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND - Operator 5 ploegen (reservestatuut) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het goede verloop van de productie aan de automatische lijn. Je helpt bij het ombouwen van de machine(s). Je bent flexibel naar uren en taken toe. Je werkt in een 5-ploegensysteem maar start in het reservestatuut (je werkt dus in de ploegen van de collega's die in verlof/ziek zijn).

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt bestellingen klaar aan de hand van een scansysteem. Je maakt hiervoor gebruik van een orderpicktruck die in de hoogte gaat.

  • Chauffeur CE + ADR - Internationaal (week) en Nationaal (weekend) (VILVOORDE CARGOVIL)

    Regio: VILVOORDE CARGOVIL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf op Cargovil zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor het internationaal transport van luchtvracht. Je vertrekt vanop Cargovil en je doet verschillende luchthavens aan in Europa. Je startuur is variabel, waardoor een zekere flexibiliteit vereist is. Werkdagen van meer dan 12u zijn geen uitzondering. Contacten met de dispatching verlopen volledig via Transics. Het is mogelijk dat je 1 of meerdere dagen van huis weg bent. Er zijn zowel mogelijkheden voor internationale chauffeurs in de week als voor nationale chauffeurs in het weekend.

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • Poetshulp Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

  • Software support medewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) Software support medewerker FUNCTIE Het IT-domein Groep biedt IT-oplossingen aan de groeps- en overkoepelende diensten van Liantis. Dit gaat om diensten zoals Sales & Marketing, HR, Verzekeringen, Finance en Facilty en IT, maar ook overkoepelende toepassingen zoals de toegang tot het online portaal voor klanten, ADMB website beheer, master data management… Als support medewerker kom je terecht in een enthousiast en professioneel team. Je biedt technische ondersteuning aan interne gebruiekers van Liantis. Je volgt binnenkomende probleemmeldingen en issues op, wijst deze toe aan het juiste probleemgebied en voert een diepgaande probleemanalyse. Je neemt initiatief tot het formuleren van workarounds, uitvoeren van scripts, definitie van wijzigingsvoorstellen. Je lost incidenten en problemen op en garandeert zo de dagdagelijkse dienstverlening en werking van de software toepassingen binnen het domein. Je komt in aanraking met verscheidene technologieën zoals HTML, Java, Oracle, Drupal en databases. Samen met je collega’s sta je in voor de uitbouw van documentatie en de nodige communicatie over incidenten naar andere teams binnen het domein Werkgevers. Je bouwt mee aan de knowledgebase die aan de basis ligt van een efficiënt incident management. Vanuit je ervaring heb je een goed zicht op de verbeterpunten van de applicaties. Je neemt deel aan het testproces in functie van nieuwe en/of aangepaste functionaliteiten (functionele testen).

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

  • Taaltrainers Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CALL INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal worden ingezet als taaltrainer, voornamelijk voor het volwassen publiek. Dit kan zowel in private lessen of groepscursussen, in onze centra, in de bedrijven ter plaatse of op afstand.

  • Installateur sanitair Regio Charleroi (Regio Charleroi)

    Regio: Regio Charleroi

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Software Designer Java (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Werfreserve

    Our total software development and testing group consists of about 40 people, responsible for the whole of requirements, design, implementation and testing of new features and functions. We design software to control, support and use our SMT and Advanced Packaging machines that are known for their high output at high accuracy with growing flexibility, as the market requests. The optimizer team is a team of 6-8 developers which main focus is to maintain and develop new features for the optimizer product. Main purpose of the optimizer product is to generate placement programs (recipes) which can be used by our equipment to produce printed circuit board. These placement programs should be time optimal, meaning giving the highest machine throughput. Generating optimal placement programs is very complex since the solution space is huge. Variation points are the PCB layout, the component shape, different ways of aligning components (laser, camera), various way of feeding components (tape, tray, stick, bulk, wafer), a large variety of toolbits for picking components (gripper, nozzle), inventory constraints (max number of feeders, toolbits and part used) and different machine concepts (dual head, dual gantry, indexing beam, parallel placement, dual lane etc) and machines products. Another important aspect of the optimizer is an accurate model of the machine hardware in order to fulfill a predication requirement of less than 5%. As one of our Software Designers, your primary challenge will be to create and implement maintainable designs for small enhancements and new features. This requires getting both a broad perspective of the environment of the software and deep insight into the nitty-gritty details.

Zoek naar antwoorden van Racing Shop Piessens in sociale netwerken
Look for responds of Racing Shop Piessens in social networks

Lees alle opmerkingen voor Racing Shop Piessens. Laat een reactie achter voor Racing Shop Piessens. Racing Shop Piessens bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Racing Shop Piessens. Leave a respond for Racing Shop Piessens. Racing Shop Piessens on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Racing Shop Piessens op de google maps. Adres en contacten Racing Shop Piessens
Location of Racing Shop Piessens on the google maps. Address and contacts of Racing Shop Piessens

Andere gerelateerde bedrijven als come Racing Shop Piessens Racing Shop Piessens: MATERIEL DE PISCINE | Ovenhuis (Het) | VANDECASTELE F | BUIKJE ('T) | Borlon Marcel SPRL

Other related companies as Racing Shop Piessens: MATERIEL DE PISCINE | Ovenhuis (Het) | VANDECASTELE F | BUIKJE ('T) | Borlon Marcel SPRL

Racing Shop Piessens is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Racing Shop Piessens, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06645874023. Het bedrijf Racing Shop Piessens bevindt zich op het adres: Wittestraat 91-93; 2020; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 332,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile racing and accessories. Producten gemaakt in Racing Shop Piessens zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Racing Shop Piessens is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Racing Shop Piessens is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Racing Shop Piessens, openstaande posities, locatie van Racing Shop Piessens op de kaart.

Racing Shop Piessens is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Racing Shop Piessens, company assigned to the tax number BE06645874023. The company Racing Shop Piessens is located at the address: Wittestraat 91-93; 2020; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 332,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile racing and accessories. Products created in Racing Shop Piessens were not found.
The main activity of Racing Shop Piessens is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Racing Shop Piessens is not available. You also can look at reviews of Racing Shop Piessens, open positions, location of Racing Shop Piessens on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Racing Shop Piessens, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Racing Shop Piessens, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Racing Shop Piessens, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Racing Shop Piessens, employees, financial statistics.