Croix Blanche Motorsport SA

Contactgegevens Croix Blanche Motorsport SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Croix Blanche Motorsport SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Croix Blanche Motorsport SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e d'Arlon 59; 6600; Bastogne, België

Telefoon (phone): 061 21 34 01 (+32-061 21 34 01) 061 21 34 01 (+32-061 21 34 01)

Fax (fax): 061 21 24 06 (+32-061 21 24 06) 061 21 24 06 (+32-061 21 24 06)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Croix Blanche Motorsport SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Croix Blanche Motorsport SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Croix Blanche Motorsport SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Croix Blanche Motorsport SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Croix Blanche Motorsport SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Croix Blanche Motorsport SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Croix Blanche Motorsport SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Croix Blanche Motorsport SA
Products information Croix Blanche Motorsport SA

BTW identificatienummer (tax): BE05562072753
Ondernemingsnummer: 4774078369
Hoofdstad (capital): 302,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 157,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Carburettors

Product categorie (product category): Automobile racing and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Croix Blanche Motorsport SA
(Get full report from official database of BE for Croix Blanche Motorsport SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Croix Blanche Motorsport SA
Addition kinds of activities for Croix Blanche Motorsport SA

5944. Sieradenwinkels | Jewelry stores
363300. Huishoudelijke wasmachines | Household laundry equipment
26210108. Toiletpapier voorraad | Toilet tissue stock
31990108. Zwepen, leer | Whips, leather
32310406. Gehard glas: gemaakt van gekochte glas | Tempered glass: made from purchased glass
87420105. Management engineering | Management engineering

Werken bij Croix Blanche Motorsport SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Croix Blanche Motorsport SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Croix Blanche Motorsport SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Croix Blanche Motorsport SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaak (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Herselt en omgeving

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 3 gastgezinnen in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in centrum Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, booschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's wij trachten u te werk te stellen in Tremelo en omgeving

  • Student Databasebeheerder te Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: NEXIOS IT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een IT consultancy bedrijf, zijn we dringend op zoek naar een student-databasebeheerder. Je beheert de database op een professionele manier. Tot jouw takenpakket behoort o.a.: - beheer van databank - kandidaten opsporen - telefonische communicatie in Nederlands, Frans en Engels - afspraken vastleggen - onthalen en begeleiden van bezoekers - sorteren van de post - administratieve taken Je werkt enkele dagen per week. Data en uren zijn te bepalen.

  • Student bakkerij Gentbrugge (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag. 

  • Jobstudent (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor regio Diksmuide, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten die zich openstellen om tijdens de week/ het weekend, maar ook voor de komende vakantieperiodes te werken!

  • SAP Hybris Customer Engagement Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CANGURU SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken nieuw en enthousiast geweld om ons team te vervoegen, onze groei te verzekeren en om onze klanten een topservice te blijven garanderen. We zijn een bedrijf gefocust op SAP consultancy en hebben sinds kort ook een Canguru Factory waar we software op maat van onze klant ontwikkelen. We kijken uit naar dé nieuwe collega, waar iedereen tijdens de lunch wil naast zitten. De energierijke Jumper die klaar is om samen de IT wereld in te springen. Canguru creëert de perfecte omgeving voor een nieuw professioneel avontuur waar ontwikkeling, bijleren en collegialiteit centraal staan! Wij zij er van overtuigd dat continu bijleren en uitbouw van je kennis de manier is om te toekomst te verzekeren. We investeren dan ook op verschillende manieren in delen van kennis (oa kennisdomeinen) en opleiding. We zijn op zoek naar verschillende soorten teamgenoten (het mag af en toe wat specialer zijn): JAVA Developers, technische wizards, SAP Cloud Consultants, SAP CRM Consultants, BO Consultants. Ben je bezig met Hybris, HANA, Fiori/UI5, C4C, C4C, BO, JAVA, SDK etc… dan willen we u zeker eens ontmoeten. Om onze expansie verder te ondersteunen en uit te breiden zijn we op zoek naar een SAP Hybris Customer Engagement Consultant. Je maakt deel uit van onze project teams, die uitdagende Cloud Sales, Service en Marketing projecten neerzetten. Samen met jouw team ben je als SAP Hybris – Customer Engagement Consultant in staat om de complexe business noden en wensen om te zetten in werkbare designoplossingen. Door een methodische aanpak en op basis van veel communicatie en interactie met collega’s en klanten ben je in staat een state-of-the-art oplossing af te leveren. Kennis delen met andere teamleden en het op sleeptouw nemen van junior collega’s is een evidentie voor jou.

  • DV00499 Projectcoördinator extrusie (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent de lijm tussen het bedrijf en de klant: wanneer een machine verkocht is, zorg je ervoor dat het ganse proces in goede banen geleid wordt ten einde de machine tijdig en vlot te plaatsen bij de klant. Je koppelt de wensen van de klant terug naar onze interne diensten en doet de verdere opvolging. Je bent de interne contactpersoon tussen R&D, productie, aankoop en naverkoop

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • English language trainer (company - sector: SW engineering) (m/w) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL Language Centres (www.cll.be), founded by the Catholic University of Louvain (UCL), is a Belgian Institute for ongoing language training. For over 30 years CLL has organised language courses for companies, public institutions, adults, as well as kids and teens. CLL offers 37 languages and collaborates with over 600 qualified trainers.*******CLL is looking for an English language trainer to provide courses in a company (sector: software engineering and space systems). = = > 1 full day of teaching (4 smalls groups - Tuesdays from 9am until 4:15pm) - You will lead in-company courses that focus on business English in a professional context (business and professional needs, practice of the oral aspects of the language, grammatical refreshment) - You will coach and motivate learners in their learning path - You will ensure lessons are based on communicative activities that focus on speaking, oral expression and interaction

Zoek naar antwoorden van Croix Blanche Motorsport SA in sociale netwerken
Look for responds of Croix Blanche Motorsport SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Croix Blanche Motorsport SA. Laat een reactie achter voor Croix Blanche Motorsport SA. Croix Blanche Motorsport SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Croix Blanche Motorsport SA. Leave a respond for Croix Blanche Motorsport SA. Croix Blanche Motorsport SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Croix Blanche Motorsport SA op de google maps. Adres en contacten Croix Blanche Motorsport SA
Location of Croix Blanche Motorsport SA on the google maps. Address and contacts of Croix Blanche Motorsport SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Croix Blanche Motorsport SA Croix Blanche Motorsport SA: MATTHYS & Zoon | STEFANO BIANCOROSSO | GHIJSELS-DEPRETER | GALDEROUX | Demar-invest

Other related companies as Croix Blanche Motorsport SA: MATTHYS & Zoon | STEFANO BIANCOROSSO | GHIJSELS-DEPRETER | GALDEROUX | Demar-invest

Croix Blanche Motorsport SA is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Croix Blanche Motorsport SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05562072753. Het bedrijf Croix Blanche Motorsport SA bevindt zich op het adres: Chauss茅e d'Arlon 59; 6600; Bastogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 302,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 157,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile racing and accessories. Lijst met producten zijn Carburettors.
De hoofdactiviteit van Croix Blanche Motorsport SA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Croix Blanche Motorsport SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Croix Blanche Motorsport SA, openstaande posities, locatie van Croix Blanche Motorsport SA op de kaart.

Croix Blanche Motorsport SA is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Croix Blanche Motorsport SA, company assigned to the tax number BE05562072753. The company Croix Blanche Motorsport SA is located at the address: Chauss茅e d'Arlon 59; 6600; Bastogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 302,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 157,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile racing and accessories. List of products are Carburettors.
The main activity of Croix Blanche Motorsport SA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Croix Blanche Motorsport SA is not available. You also can look at reviews of Croix Blanche Motorsport SA, open positions, location of Croix Blanche Motorsport SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Croix Blanche Motorsport SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Croix Blanche Motorsport SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Croix Blanche Motorsport SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Croix Blanche Motorsport SA, employees, financial statistics.