CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS

Contactgegevens CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route du Circuit 55; 4970; Stavelot (Francorchamps), België

Telefoon (phone): 087 27 51 38 (+32-087 27 51 38) 087 27 51 38 (+32-087 27 51 38)

Fax (fax): 087 27 52 36; 087 27 52 96 (+32-087 27 52 36; 087 27 52 96) 087 27 52 36; 087 27 52 96 (+32-087 27 52 36; 087 27 52 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS
Products information CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE05847167968
Ondernemingsnummer: 3896820068
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile racing and accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS
(Get full report from official database of BE for CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS
Addition kinds of activities for CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS

501501. Automotive onderdelen en benodigdheden, gebruikt | Automotive parts and supplies, used
506304. Verlichtingsarmaturen | Lighting fixtures
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
30890602. Caseïne producten | Casein products
36510101. Versterkers: radio, publiek adres of muziekinstrument | Amplifiers: radio, public address, or musical instrument
50780200. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers

Werken bij CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • HALF-AUTOMAAT LASSER M/V (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een ervaren halfautomaat lasser en hebt een stabiel werkverleden. Je bent op zoek naar een bedrijf waar je niet zomaar een nr bent en je de kans krijgt om vast te blijven na interimperiode.

  • Proces operator - Regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf die acties is in de materiaaltechnologie, zijn we op zoek naar een proces operator. Taken: Bedienen van meerdere machines en reactoren en analyseren van stalen uit het productieproces, volgens de vooropgestelde werkinstructies, om de opgelegde productie output te garanderen binnen de gestelde normen kwantiteit, kwaliteit, milieu en veiligheid. Bespreken en controleren van toegewezen productieorder, in afstemming met leidinggevende, Controleren en aanvoeren van de nodige hoeveelheden grondstoffen uit wachtzones Laden en bedienen van machine(s)/reactoren volgens voorgeschreven werkprocedures, in samenspraak met mede proces- en hoofdoperatoren UItvoeren van diverse fysische en chemische standaardtesten op stalen uit het productieproces Registreren van de gevraagde procesgegevens en opgemerkte afwijkingen

  • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

  • Student Verkoper (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bloemen- en plantenzaak te Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar studenten die kunnen helpen in de bloemenzaak.  Je staat in voor het opmaken van bloemstukken en het inpakken van cadeautjes. Je bent vlot in de omgang met klanten en geeft hen advies. Verder sta je in voor het kassawerk en zorg je voor de orde en netheid binnen de winkel. Je ondersteunt de collega's waar nodig. 

  • jobstudent Panos Rail Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PANOS RAIL BRUGGE

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de Panos uitbating in het station van Brugge. Je helpt mee met het afbakken van onze producten. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk.

  • Medewerk(st)er onthaal-receptie (weekendwerk) (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: DE TRIANGEL

    Type: Studentenjob

    Als medewerk(st)er van de receptie sta je in voor een vriendelijk en deskundig onthaal van iedereen die op onze dienstverlening een beroep doet.

  • Student Inbound Agent voor de dienst Card Stop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Studentenjob

    Wens je je communicatie & luistervaardigheden in praktijk te stellen? Heeft het klantencontact en het teamwerk voor jou geen geheimen meer? ben jij student ? Zoek dan niet verder want wij hebben de geschikte uitdaging voor jou! Door de behandeling van de inkomende oproepen verbonden aan de krediet & debet activiteiten zorg je voor de toegankelijkheid van ons Customer Contact Center en dit, binnen een groot team. Je verfijnde en diepgaande zin voor klantenrelatie geeft je een sleutelrol, daarbij zorg je voor het imago van ons bedrijf naar zowel interne als externe klanten. Na een opleidingsperiode verbonden aan de activiteiten en de tools van ons call center, beantwoord je de verschillende vragen van onze klanten. Na een diepgaande analyse van het doorgegeven probleem en in overeenstemming met de processen & procedures die van toepassing zijn, stel je de geschikte oplossing voor of bied je het beste alternatief aan. In het geval er een opvolging nodig is, escaleer je de aanvraag naar de diensten “back offices” en dit, volgens de beschreven procedures.

  • CHAUFFEUR CE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: GEDIMAT TANGHE

    Type: Vaste Job

    Je zal met de vrachtwagen bouwmaterialen en/of stortklaar beton leveren op diverse werven. Deze bouwmaterialen worden gelost d.m.v. een vrachtwagenkraan

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • IT Security Expert - ISO 27001 (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert in IT Security ? ISO 27001 holds no secret for you ? You are a freelancer looking for a new challenging project ? Be sure to have a look at this amazing opportunity.     The Client   My client is a well-known Digital Company located in Brussels. They are currently looking for new talents to join their team.     The Mission Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization Prepare the organization for ISO 27001 certification Implement and enforce security policies Develop and integrate security procedures in the organization Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists Supply the security requirements for IT projects Develop security awareness activities to all layers of the organization Perform risk analysis Follow-up security incidents   Your Profile For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising You have strong communication skills able to translate technical risks into business risks You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes You speak and write English fluently You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.   The Offer Long Term project : 3 years Attractive daily rate Fast Growing Company Great Location : Brussels   Interested ?   Don't hesitate to APPLY via the button below to discuss this opportunity !   I look forward to hearing from you.  Best regards, Vincent

  • Freelance HR Manager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

Zoek naar antwoorden van CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS in sociale netwerken
Look for responds of CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS. Laat een reactie achter voor CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS. CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS. Leave a respond for CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS. CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS op de google maps. Adres en contacten CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS
Location of CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS on the google maps. Address and contacts of CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS: RAMAN | A ECURIE WOTALAND | Miami Ijs BVBA | Steelite International Benelux BVBA | RECREATIE T.C. BUIZINGEN

Other related companies as CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS: RAMAN | A ECURIE WOTALAND | Miami Ijs BVBA | Steelite International Benelux BVBA | RECREATIE T.C. BUIZINGEN

CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05847167968. Het bedrijf CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS bevindt zich op het adres: Route du Circuit 55; 4970; Stavelot (Francorchamps). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 501,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile racing and accessories. Producten gemaakt in CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, openstaande posities, locatie van CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS op de kaart.

CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, company assigned to the tax number BE05847167968. The company CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS is located at the address: Route du Circuit 55; 4970; Stavelot (Francorchamps). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 501,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile racing and accessories. Products created in CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS were not found.
The main activity of CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS is not available. You also can look at reviews of CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, open positions, location of CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS, employees, financial statistics.