Auto-Ecoles de l'Argentine

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Auto-Ecoles de l'Argentine
Private companiesPrimary Metal Industries • Auto-Ecoles de l'Argentine

Contactgegevens Auto-Ecoles de l'Argentine: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto-Ecoles de l'Argentine: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto-Ecoles de l'Argentine

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Rixensart 18 Box 23; 1332; Rixensart (Genval), België

Telefoon (phone): 02 653 48 32 (+32-02 653 48 32) 02 653 48 32 (+32-02 653 48 32)

Fax (fax): 02 354 12 21 (+32-02 354 12 21) 02 354 12 21 (+32-02 354 12 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto-Ecoles de l'Argentine: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto-Ecoles de l'Argentine"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto-Ecoles de l'Argentine"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto-Ecoles de l'Argentine, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto-Ecoles de l'Argentine. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto-Ecoles de l'Argentine, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto-Ecoles de l'Argentine. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto-Ecoles de l'Argentine
Products information Auto-Ecoles de l'Argentine

BTW identificatienummer (tax): BE02202178955
Ondernemingsnummer: 7213867187
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 336,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Auto-Ecoles de l'Argentine zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile driving schools - Officially recognized

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto-Ecoles de l'Argentine
(Get full report from official database of BE for Auto-Ecoles de l'Argentine)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto-Ecoles de l'Argentine
Addition kinds of activities for Auto-Ecoles de l'Argentine

32290702. Schoorstenen, lamp: geperst of geblazen glas | Chimneys, lamp: pressed or blown glass
35810100. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
39310510. Xylofonen en delen | Xylophones and parts
39999900. Manufacturing industries, nec, nec | Manufacturing industries, nec, nec
51120401. Computerpapier | Computer paper
58120110. Koreaans restaurant | Korean restaurant

Werken bij Auto-Ecoles de l'Argentine: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto-Ecoles de l'Argentine: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto-Ecoles de l'Argentine. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto-Ecoles de l'Argentine. Looking for open vacancies in other companies

  • Autoverkoper M/V (357/17292) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de autoverkoper M/V waar we naar op zoek zijn? Voor een gekende autogarage in het noorden van Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Autoverkoper M/V. Als autoverkoper ben je verantwoordelijk voor de opvolging van het bestaande klantenportefeuille, het aantrekken van nieuwe klanten en voor de verdere ontwikkeling van de activiteiten. Jouw takenpakket: adviseren, informeren en begeleiden van klanten in de showroom naar de aankoop van hun ideale wagen. opbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met de klant dankzij een kwalitatieve opvolging van elk dossier en dit met het oog op een optimale klantentevredenheid. optreden als aanspreekpunt en gezicht van de garage, alsook tijdens evenementen waar je advies verleent over de producten en over het merk. opsporen van aantrekkelijke commerciële opportuniteiten door het actief bewerken van potentiële klanten. bezoeken en overtuigen van nieuwe fleet prospecten. meehelpen aan de uitstraling van de showroom door er voor te zorgen dat hij er steeds onberispelijk uitziet en in overeenstemming is met de normen van de invoerder. uitvoeren van de nodige administratieve taken die gelinkt zijn aan het verkoopproces.

  • Metselaar (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze bouwklant zijn wij op zoek naar gedreven metsers Jouw takenpakket zal bestaan uit: Het uitvoeren van (sier)metselweken; Het uitzetten van profielen; Het opbouwen van bekistingen; Het uitvoeren van dichtingswerken; Het interpreteren van een bouwkundig plan.

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • Poetshulp dienstencheques M/V 30u (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij nog op zoek naar een job als poetshulp en beschikbaar om 30u of meer te werken per week? Dan hebben wij de ideale job voor u. Je zal tewerktgesteld worden bij verschillende families. Mooie vaste uren die u zelf wat kan kiezen en eventueel aanvullen met extra uren.

  • Poetshulp Linkebeek (LINKEBEEK)

    Regio: LINKEBEEK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • Productiestudenten gezocht regio Oostakker (van ma tem vrij) (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Oostakker zijn wij op zoek naar ervaren productiemedewerk(st)ers om te werken tijdens het academiejaar op een vaste dag of meerdere vaste dagen. Taken: productiewerk (bv: alles uitpakken en weer herinpakken,...)

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • Student Productiemedewerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Studentenjob

    Je bent bereid om één of meerdere dagen per week als productiemedewerker te werken (naargelang drukte), Je wil werken in morgen-, middag- of nachtploeg (naar keuze), Je kan je verplaatsen naar het bedrijf, gelegen te dilsen-stokkem,

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEYLEN JOHAN

    Type: Vaste Job

    Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

Zoek naar antwoorden van Auto-Ecoles de l'Argentine in sociale netwerken
Look for responds of Auto-Ecoles de l'Argentine in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto-Ecoles de l'Argentine. Laat een reactie achter voor Auto-Ecoles de l'Argentine. Auto-Ecoles de l'Argentine bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto-Ecoles de l'Argentine. Leave a respond for Auto-Ecoles de l'Argentine. Auto-Ecoles de l'Argentine on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto-Ecoles de l'Argentine op de google maps. Adres en contacten Auto-Ecoles de l'Argentine
Location of Auto-Ecoles de l'Argentine on the google maps. Address and contacts of Auto-Ecoles de l'Argentine

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto-Ecoles de l'Argentine Auto-Ecoles de l'Argentine: LIBRAIRIE NOUVELLE | VAN WOENSEL PETER | E-METAL | JOHAN VAN WIJK | Milton BVBA

Other related companies as Auto-Ecoles de l'Argentine: LIBRAIRIE NOUVELLE | VAN WOENSEL PETER | E-METAL | JOHAN VAN WIJK | Milton BVBA

Auto-Ecoles de l'Argentine is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto-Ecoles de l'Argentine, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02202178955. Het bedrijf Auto-Ecoles de l'Argentine bevindt zich op het adres: Rue de Rixensart 18 Box 23; 1332; Rixensart (Genval). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 336,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile driving schools - Officially recognized. Producten gemaakt in Auto-Ecoles de l'Argentine zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto-Ecoles de l'Argentine is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto-Ecoles de l'Argentine is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto-Ecoles de l'Argentine, openstaande posities, locatie van Auto-Ecoles de l'Argentine op de kaart.

Auto-Ecoles de l'Argentine is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto-Ecoles de l'Argentine, company assigned to the tax number BE02202178955. The company Auto-Ecoles de l'Argentine is located at the address: Rue de Rixensart 18 Box 23; 1332; Rixensart (Genval). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 336,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile driving schools - Officially recognized. Products created in Auto-Ecoles de l'Argentine were not found.
The main activity of Auto-Ecoles de l'Argentine is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto-Ecoles de l'Argentine is not available. You also can look at reviews of Auto-Ecoles de l'Argentine, open positions, location of Auto-Ecoles de l'Argentine on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto-Ecoles de l'Argentine, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto-Ecoles de l'Argentine, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto-Ecoles de l'Argentine, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto-Ecoles de l'Argentine, employees, financial statistics.