AUTO-ECOLE BARA sa

Contactgegevens AUTO-ECOLE BARA sa: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUTO-ECOLE BARA sa: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUTO-ECOLE BARA sa

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue K茅ramis 39; 7100; La Louvi猫re, België

Telefoon (phone): 064 21 44 88 (+32-064 21 44 88) 064 21 44 88 (+32-064 21 44 88)

Fax (fax): +32 (3) 375-64-35 +32 (3) 375-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUTO-ECOLE BARA sa: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUTO-ECOLE BARA sa"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUTO-ECOLE BARA sa"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUTO-ECOLE BARA sa, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUTO-ECOLE BARA sa. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUTO-ECOLE BARA sa, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUTO-ECOLE BARA sa. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUTO-ECOLE BARA sa
Products information AUTO-ECOLE BARA sa

BTW identificatienummer (tax): BE07384979248
Ondernemingsnummer: 9942321777
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in AUTO-ECOLE BARA sa zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile driving schools - Officially recognized

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUTO-ECOLE BARA sa
(Get full report from official database of BE for AUTO-ECOLE BARA sa)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUTO-ECOLE BARA sa
Addition kinds of activities for AUTO-ECOLE BARA sa

3011. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
872199. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
57190401. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
73899901. Autowarendienst | Automobile recovery service

Werken bij AUTO-ECOLE BARA sa: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUTO-ECOLE BARA sa: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUTO-ECOLE BARA sa. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUTO-ECOLE BARA sa. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DCWB

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

  • HUISHOUDHULP DRONGEN (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken betrouwbare, gemotiveerde medewerkers die wensen te werken in het kader van dienstencheques in de regio Drongen/Vinderhoute. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren oa poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u! Bezoek ook eens onze website: www.HuisHoudHulpHaek.be

  • Werken als huishoudhulp Wiekevorst (WIEKEVORST)

    Regio: WIEKEVORST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Studentenjob

    Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • Jobstudent Buurtslagers Carrefour Kieldrecht (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Logistiek assistent (m/v) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AZ ZENO

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de logistieke ondersteuning op verschillende zorgeenheden. Je streeft voortdurend naar optimalisatie en verbetering van kwaliteit. Je verricht indirect patiëntgerichte taken zoals maaltijdbedeling, koffiebedeling, opmaak van bedden; begeleiding van patiënten en het uitvoeren van bestellingen en aanvullen van verschillende materialen. Je hebt inzicht omtrent het maaltijdgebeuren inzake de consistentie van de voeding, het noteren van de voedingsinname en de verschillende materiaalkeuzes, dit alles aangepast aan de ziekteproblematiek van de patiënt. Je bent bereidt om te werken op beide campussen: Knokke-Heist en Blankenberge.

  • Gerant (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: ROBRAS

    Type: Vaste Job

    Brasserrie runnen, leiding en verantwoordelijkheid opnemen.

  • BIJLESLEERKRACHTEN (regio TIELT/WEST-VLAANDEREN) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: T2018

  • Bedeler gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EDELARE/OUDENAARDE (EDELARE)

    Regio: EDELARE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van AUTO-ECOLE BARA sa in sociale netwerken
Look for responds of AUTO-ECOLE BARA sa in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUTO-ECOLE BARA sa. Laat een reactie achter voor AUTO-ECOLE BARA sa. AUTO-ECOLE BARA sa bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUTO-ECOLE BARA sa. Leave a respond for AUTO-ECOLE BARA sa. AUTO-ECOLE BARA sa on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUTO-ECOLE BARA sa op de google maps. Adres en contacten AUTO-ECOLE BARA sa
Location of AUTO-ECOLE BARA sa on the google maps. Address and contacts of AUTO-ECOLE BARA sa

Andere gerelateerde bedrijven als come AUTO-ECOLE BARA sa AUTO-ECOLE BARA sa: JOHANNES BROOS | WESound | LEON DREYER | F.C. A.S.L.K. | HostIT NV

Other related companies as AUTO-ECOLE BARA sa: JOHANNES BROOS | WESound | LEON DREYER | F.C. A.S.L.K. | HostIT NV

AUTO-ECOLE BARA sa is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AUTO-ECOLE BARA sa, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07384979248. Het bedrijf AUTO-ECOLE BARA sa bevindt zich op het adres: Rue K茅ramis 39; 7100; La Louvi猫re. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile driving schools - Officially recognized. Producten gemaakt in AUTO-ECOLE BARA sa zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUTO-ECOLE BARA sa is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUTO-ECOLE BARA sa is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUTO-ECOLE BARA sa, openstaande posities, locatie van AUTO-ECOLE BARA sa op de kaart.

AUTO-ECOLE BARA sa is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is AUTO-ECOLE BARA sa, company assigned to the tax number BE07384979248. The company AUTO-ECOLE BARA sa is located at the address: Rue K茅ramis 39; 7100; La Louvi猫re. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile driving schools - Officially recognized. Products created in AUTO-ECOLE BARA sa were not found.
The main activity of AUTO-ECOLE BARA sa is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AUTO-ECOLE BARA sa is not available. You also can look at reviews of AUTO-ECOLE BARA sa, open positions, location of AUTO-ECOLE BARA sa on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUTO-ECOLE BARA sa, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUTO-ECOLE BARA sa, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUTO-ECOLE BARA sa, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUTO-ECOLE BARA sa, employees, financial statistics.