WILLY CARS SINT-NIKLAAS

Contactgegevens WILLY CARS SINT-NIKLAAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILLY CARS SINT-NIKLAAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILLY CARS SINT-NIKLAAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 1; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 766 68 20 (+32-03 766 68 20) 03 766 68 20 (+32-03 766 68 20)

Fax (fax): 03 766 68 20; 03 766 15 25 (+32-03 766 68 20; 03 766 15 25) 03 766 68 20; 03 766 15 25 (+32-03 766 68 20; 03 766 15 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILLY CARS SINT-NIKLAAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILLY CARS SINT-NIKLAAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILLY CARS SINT-NIKLAAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILLY CARS SINT-NIKLAAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILLY CARS SINT-NIKLAAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILLY CARS SINT-NIKLAAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILLY CARS SINT-NIKLAAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILLY CARS SINT-NIKLAAS
Products information WILLY CARS SINT-NIKLAAS

BTW identificatienummer (tax): BE09943145751
Ondernemingsnummer: 6614013671
Hoofdstad (capital): 420,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 684,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILLY CARS SINT-NIKLAAS
(Get full report from official database of BE for WILLY CARS SINT-NIKLAAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILLY CARS SINT-NIKLAAS
Addition kinds of activities for WILLY CARS SINT-NIKLAAS

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
259903. Bedden, geen huishoudelijk gebruik | Beds, not household use
769921. Gun diensten | Gun services
841200. Musea en kunstgalerijen | Museums and art galleries
28999900. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
35310509. Rollers, sheepsfoot en trillingsdraad | Rollers, sheepsfoot and vibratory
50440206. Mimeograph machines | Mimeograph machines
65120000. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
73599908. Teken verhuur | Sign rental
82310301. Circulerende bibliotheek | Circulating library

Werken bij WILLY CARS SINT-NIKLAAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILLY CARS SINT-NIKLAAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILLY CARS SINT-NIKLAAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILLY CARS SINT-NIKLAAS. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

  • Operator textiel (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie. Heb jij interesse in machines? Dan ben jij de kandidaat dat wij zoeken! Je zal zakken lassen op een 4 kops lasmachine Je plaatst en last plastiek ringen en buitenzakken op machines

  • Werfleider industriële elektriciteit/automatisering (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Halen zijn wij op zoek naar een ambitieuze en gedreven werfleider met voldoende relevante ervaring om op korte termijn door te groeien naar: werkvoorbereider, werfcoördinator, Eplan tekenaar. Tot je huidige en toekomstige taken zullen behoren: het leiden, coördineren en opvolgen van diverse werven industriële elektriciteit maken van de werfvoorbereiding, uitvoeren van materiaalbestellingen bijwonen van werfvergaderingen ontwerpen en tekenen in Eplan kabelberekeningen uitvoeren (Canelco) storingen opzoeken en oplossen depannages uitvoeren

  • ASSISTENT PROCESOPERATOR 2 PLOEGEN (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als assistent procesoperator. Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. Je krijgt doorgroeimogelijkheden tot procesoperator.

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • Huishoudhulp regio Galmaarden Herne Gooik (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: CLEAN & STEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Galmaarden, Herne, Gooik, zijn wij op zoek naar betrouwbare, gemotiveerde huishoudhulpen voor onmiddelijke indiensttreding. Werk je graag zelfstanding, ben je gemotiveerd en schrikt de taak als huishoudhulp je niet af, dan ben jij de persoon die wij zoeken. Voltijds of deeltijds? Dit kan je volledig zelf kiezen. Jij bepaalt het aantal uren en dagen dat je wekelijks zal werken Bij Clean & Steam krijg je een vast uurrooster met je vaste klanten waar je wekelijks over de vloer komt.

  • Huishoudhulp REGIO WOLVERTEM (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 24 u per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 24 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag ,dinsdag en op donderdag en vrijdag in dit gastgezin, telkens in halve dagen(idealiter namiddag) .Op vrijdag werkt u een volle dag. U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, uren kunnen besproken worden. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelbediende Bellewaerde (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt souvenirs in één van onze souvenirwinkels of fotostanden van Bellewaerde. Je spreekt de mensen aan en zet hen aan tot het kopen van een souvenir. Tevens sta je in voor de orde van de winkel. Je houdt de winkel voortdurend in het oog om diefstal te voorkomen. Kortom, door uw positieve en enthousiaste houding zet je de mensen aan om een souvenir mee te nemen naar huis.

  • Student headhunter m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: ADECCO ASSE

    Type: Studentenjob

    Heb jij dit accademiejaar tijd vrij tijdens de week en zoek je nog een leuke , uitdagende bijverdienste? Dan is deze job zeker iets voor jou. We zoeken een vlotte persoonlijkheid met een sterke talenkennis die van uit het kantoor in Groot-Bijgaarden mee zal werken aan de werving en selectie van hogere bediende profielen. Zo zal je outbound telefoongesprekken voeren met potentiele kandidaten. (geen call center) En je encodeert allerhande info in de database. Je stelt gerichte vragen aan de kandidaten, houdt de vacatures em up to date.

  • Student frituur Waasmunster (weekend/woensdag) (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur-eethuis zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die een centje willen bijverdienen op woensdagnamiddag of in het weekend. Jouw taken zullen oa bestaan uit: bestellingen opnemen inpakken kassa eventueel afwas ....

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

Zoek naar antwoorden van WILLY CARS SINT-NIKLAAS in sociale netwerken
Look for responds of WILLY CARS SINT-NIKLAAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILLY CARS SINT-NIKLAAS. Laat een reactie achter voor WILLY CARS SINT-NIKLAAS. WILLY CARS SINT-NIKLAAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILLY CARS SINT-NIKLAAS. Leave a respond for WILLY CARS SINT-NIKLAAS. WILLY CARS SINT-NIKLAAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILLY CARS SINT-NIKLAAS op de google maps. Adres en contacten WILLY CARS SINT-NIKLAAS
Location of WILLY CARS SINT-NIKLAAS on the google maps. Address and contacts of WILLY CARS SINT-NIKLAAS

Andere gerelateerde bedrijven als come WILLY CARS SINT-NIKLAAS WILLY CARS SINT-NIKLAAS: TORREELE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ROBERT CARLIER | S. MORTIER | A SOCQUET NV

Other related companies as WILLY CARS SINT-NIKLAAS: TORREELE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | ROBERT CARLIER | S. MORTIER | A SOCQUET NV

WILLY CARS SINT-NIKLAAS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILLY CARS SINT-NIKLAAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09943145751. Het bedrijf WILLY CARS SINT-NIKLAAS bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 1; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 420,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 684,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van WILLY CARS SINT-NIKLAAS is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILLY CARS SINT-NIKLAAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILLY CARS SINT-NIKLAAS, openstaande posities, locatie van WILLY CARS SINT-NIKLAAS op de kaart.

WILLY CARS SINT-NIKLAAS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILLY CARS SINT-NIKLAAS, company assigned to the tax number BE09943145751. The company WILLY CARS SINT-NIKLAAS is located at the address: Koningin Astridlaan 1; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 420,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 684,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of WILLY CARS SINT-NIKLAAS is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of WILLY CARS SINT-NIKLAAS is not available. You also can look at reviews of WILLY CARS SINT-NIKLAAS, open positions, location of WILLY CARS SINT-NIKLAAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILLY CARS SINT-NIKLAAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILLY CARS SINT-NIKLAAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILLY CARS SINT-NIKLAAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILLY CARS SINT-NIKLAAS, employees, financial statistics.