VOLVO WILLAERT IEPER

Contactgegevens VOLVO WILLAERT IEPER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOLVO WILLAERT IEPER: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOLVO WILLAERT IEPER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karel Steverlyncklaan 12; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 58 01 (+32-057 20 58 01) 057 20 58 01 (+32-057 20 58 01)

Fax (fax): +32 (58) 291-59-83 +32 (58) 291-59-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOLVO WILLAERT IEPER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOLVO WILLAERT IEPER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOLVO WILLAERT IEPER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOLVO WILLAERT IEPER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOLVO WILLAERT IEPER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOLVO WILLAERT IEPER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOLVO WILLAERT IEPER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOLVO WILLAERT IEPER
Products information VOLVO WILLAERT IEPER

BTW identificatienummer (tax): BE08186157226
Ondernemingsnummer: 4728485107
Hoofdstad (capital): 221,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VOLVO WILLAERT IEPER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOLVO WILLAERT IEPER
(Get full report from official database of BE for VOLVO WILLAERT IEPER)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOLVO WILLAERT IEPER
Addition kinds of activities for VOLVO WILLAERT IEPER

22730505. Tapijten: gedraaid papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Rugs: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
28420107. Roestverwijderaars | Rust removers
28420403. Industriële plant ontsmettingsmiddelen of deodoranten | Industrial plant disinfectants or deodorants
35230102. Reinigingsmachines voor fruit, korrels en groenten | Cleaning machines for fruits, grains, and vegetables
35410303. Elektrochemische freesmachines | Electrochemical milling machines
39990204. Haar netjes | Hair nets
42139909. Stacaravanvervoer | Mobile homes transport
50729902. Wielen en glijbanen | Casters and glides
51940102. sigaren | Cigars
73710101. Computer software systemen analyse en ontwerp, aangepaste | Computer software systems analysis and design, custom

Werken bij VOLVO WILLAERT IEPER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOLVO WILLAERT IEPER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOLVO WILLAERT IEPER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOLVO WILLAERT IEPER. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - vast nacht (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van voicepicking. Je doet dit tijdens de vaste nachtploeg en in een koele omgeving.

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

  • Magazijnier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: T-INTERIM LIER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: Diensten aan Huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

  • Huishoudhulp in Sint-Denijs-Westrem / Zwijnaarde (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies jij voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Huishoudhulp regio GENK - onmiddellijke opstart! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

  • Verpleegkundige (BV1-BV2-BV3 of C3-C4) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM RESIDENTIE VAN HORICK

    Type: Vaste Job

    OCMW Meise zoekt een verpleegkundige voor het woonzorgcentrum Residentie Van Horick.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

Zoek naar antwoorden van VOLVO WILLAERT IEPER in sociale netwerken
Look for responds of VOLVO WILLAERT IEPER in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOLVO WILLAERT IEPER. Laat een reactie achter voor VOLVO WILLAERT IEPER. VOLVO WILLAERT IEPER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOLVO WILLAERT IEPER. Leave a respond for VOLVO WILLAERT IEPER. VOLVO WILLAERT IEPER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOLVO WILLAERT IEPER op de google maps. Adres en contacten VOLVO WILLAERT IEPER
Location of VOLVO WILLAERT IEPER on the google maps. Address and contacts of VOLVO WILLAERT IEPER

Andere gerelateerde bedrijven als come VOLVO WILLAERT IEPER VOLVO WILLAERT IEPER: FLDENDRE TRANSPORTS SA | LA FONTAINE FLEURIE | INTER GLASS | S. GLUCKMANN | V.C. EVO ENAME

Other related companies as VOLVO WILLAERT IEPER: FLDENDRE TRANSPORTS SA | LA FONTAINE FLEURIE | INTER GLASS | S. GLUCKMANN | V.C. EVO ENAME

VOLVO WILLAERT IEPER is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOLVO WILLAERT IEPER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08186157226. Het bedrijf VOLVO WILLAERT IEPER bevindt zich op het adres: Karel Steverlyncklaan 12; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 221,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 410,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in VOLVO WILLAERT IEPER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VOLVO WILLAERT IEPER is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOLVO WILLAERT IEPER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOLVO WILLAERT IEPER, openstaande posities, locatie van VOLVO WILLAERT IEPER op de kaart.

VOLVO WILLAERT IEPER is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOLVO WILLAERT IEPER, company assigned to the tax number BE08186157226. The company VOLVO WILLAERT IEPER is located at the address: Karel Steverlyncklaan 12; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 221,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 410,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in VOLVO WILLAERT IEPER were not found.
The main activity of VOLVO WILLAERT IEPER is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VOLVO WILLAERT IEPER is not available. You also can look at reviews of VOLVO WILLAERT IEPER, open positions, location of VOLVO WILLAERT IEPER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOLVO WILLAERT IEPER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOLVO WILLAERT IEPER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOLVO WILLAERT IEPER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOLVO WILLAERT IEPER, employees, financial statistics.