Van Loo Johan BVBA

Contactgegevens Van Loo Johan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Loo Johan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Loo Johan BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Knesselarestraat 93; 8730; Beernem (Oedelem), België

Telefoon (phone): 050 78 82 05 (+32-050 78 82 05) 050 78 82 05 (+32-050 78 82 05)

Fax (fax): 050 79 00 57 (+32-050 79 00 57) 050 79 00 57 (+32-050 79 00 57)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Loo Johan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Loo Johan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Loo Johan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Loo Johan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Loo Johan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Loo Johan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Loo Johan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Loo Johan BVBA
Products information Van Loo Johan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04383239746
Ondernemingsnummer: 4118194580
Hoofdstad (capital): 986,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 401,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Van Loo Johan BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Loo Johan BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Loo Johan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Loo Johan BVBA
Addition kinds of activities for Van Loo Johan BVBA

0219. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
2395. Plekken en stiksel | Pleating and stitching
149905. Talc mining | Talc mining
325901. Klei riool en afvoerpijp en tegel | Clay sewer and drainage pipe and tile
22990214. Wollen velden, geperst of naaldwond | Wool felts, pressed or needle loom
27960202. Photoengraving platen, linecuts of halftones | Photoengraving plates, linecuts or halftones
34790201. Aluminium bekleding van metaalproducten | Aluminum coating of metal products
51820200. Sterke drank | Liquor
73729900. Voorverpakte software, nec | Prepackaged software, nec

Werken bij Van Loo Johan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Loo Johan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Loo Johan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Loo Johan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker | Geel | Voltijds | 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Geel zijn wij op zoek naar enthousiaste orderpickers. Je takenpakket bestaat uit volgende taken: Je pickt aan de hand van pickbonnen en voice picking Ruimtelijk inzicht en logisch kunnen redeneren Veiligheid, orde en netheid zijn belangrijk voor jou Bij voorkeur heb je ervaring met een elektrisch transpalet Trefwoorden : Orderpicker, magazijnmedewerker, magazijnier.

  • Student - productiemedewerker - tijdens schoolweek (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student die zich doorheen het schooljaar 1 of meer dagen in de werkweek kan vrijmaken. Jouw takenpakket: Zitzakken vullen Paletten samenstellen Voor deze vacature kan je wekelijks tewerkgesteld worden en de dag of dagen dat je tewerkgesteld zal worden, worden in samenspraak gekozen. De loon ligt rond de €10.  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf in de regio Oostrozebeke gekend in de sector van de textiel.

  • Enquêteurs (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Leuven zijn we op zoek naar enquêteurs. Je belt mensen op om enquêtes af te nemen.

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Jobstudent - onthaalmedewerker campus Asse (zaterdagvoormiddag) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SYNTRA Midden-Vlaanderen campus Asse

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor onze campus in Asse (Z.5 Mollem 20). Periode: zaterdagvoormiddagen van 10/11/18 tot 29/06/19. Uren: 8u15-12u15. Als onthaalmedewerker sta je in voor het eerstelijnsonthaal van klanten. Je doet baliewerk. Je biedt eerstelijns dienstverlening tav de docenten en cursisten. Je signaleert terugkerende vragen/problemen. Je biedt administratieve ondersteuning van het team. Voorbeelden zijn: lesmapjes aanmaken, kopies voorbereiden, eenvoudige administratieve taken in administratief pakket – voorbeeld: aanvullen cursistgegevens, aftekenbladen cursisten afdrukken, aanmaken studentenkaarten…

  • Bijlesgever fysica (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor fysica aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • STUDENTENJOB (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • STUDENT HORECA (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak gelegen regio Mechelen zoeken wij meewerkende studenten. Taken: Je gaat op verplaatsing bij events (kleine) waar je instaat voor opdienen & afruimen, afwas, ...

  • Logistiek medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ARTEEL

    Type: Vaste Job

    Arteel is een familiale KMO die bedrijven helpt om het engagement van hun klanten en medewerkers te versterken. Dit door het ontwikkelen van waardering- en motivatieprogramma’s, die in lijn liggen met de strategische doelstellingen. Momenteel exporteren we naar meer dan 39 landen en werken wij voor 82% van ‘the Best Employers’ in België. We zijn een sterk groeiende organisatie met een no-nonsense cultuur en een hecht team van medewerkers. Voor onze vestiging in Herent zijn we op zoek naar een: Logistiek medewerker Functieomschrijving Je staat in voor het ontvangen, controleren en verzenden van inkomende en uitgaande goederen om lopende bestellingen op een efficiënte en correcte wijze bij de klant te leveren Je zorgt voor een correcte verwerking van de goederinstroom in ons ERP systeem Je maakt bestellingen foutloos klaar en verzorgt een tijdige levering bij de klant volgens de gemaakte afspraken met de klant en de transportfirma Je bent instaat om bepaalde leveringen en/of ophalingen met onze bestelwagen te verzorgen Je zorgt voor een kwaliteitscontrole en kaart eventuele kwaliteitsproblemen onmiddellijk aan Tijdens piekmomenten op de afdeling Awards zal je tevens helpen bij de versterking van het productieteam inzake productie en personalisatie van Awards op maat

  • Accountant / Dossierbeheerder - Groei naar vennoot - Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit accountantskantoor in Herent is momenteel op zoek naar een ervaren Accountant / Dossierbeheerder om hun team van 7 dossierbeheerder te versterken. Ze hebben dit jaar hun 40 jarig bestaan gevierd en sinds de oprichting heeft de vennoot een interessant en gevarieerd portfolio opgebouwd dat bestaat uit eenmanszaken en vennootschappen. De relaties met deze klanten zijn uiteraard zeer goed onderbouwd en worden met een persoonlijke aanpak onderhouden. Accountant / Dossierbeheerder - Taken Je krijgt de volledige eindverantwoordelijkheid voor de dossiers die voorbereid worden door de je collega's. Dossiers afsluiten en optimaliseren Adviezen opstellen en bespreken met klanten Bijstand leveren bij fiscale controles Begeleiden van fusies, splitsingen, herstructureringen,… … Je wordt de rechterhand van de vennoot en neemt met verloop van tijd steeds meer verantwoordelijkheden op inzake het beleid van het kantoor.

  • zelfstandig psycholoog (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: DE SPRINGBAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het uitbouwen van een multidisciplinaire praktijk voor kinderen en jong volwassenen , De Springbal, zijn wij op zoek naar een kinderpsycholoog. Je werkt op zelfstandige basis maar in samenspraak met het team (kiné en logo) en onze visie. Wij zoeken een collega om ons bij te staan in het opsporen én begeleiden van leerproblemen en ontwikkelingsproblemen zoals ASS, AD(H)D, gedragsproblemen, intelligentieonderzoek.... Ook voor ontwikkelen van eigen ideeën is er zeker plaats binnen onze praktijk. Wij zijn voortdurend in ontwikkeling. Uren zijn in opbouw.

  • Onderhoudsmedewerker Sportoase Elshout (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Werfreserve

    • Je staat in voor de schoonmaak van heel het sportcomplex • Opvolgen van een goed stockbeheer. • Schoonmaakmateriaal onderhouden • Het correct opvolgen van poetsschema’s

Zoek naar antwoorden van Van Loo Johan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Loo Johan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Loo Johan BVBA. Laat een reactie achter voor Van Loo Johan BVBA. Van Loo Johan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Loo Johan BVBA. Leave a respond for Van Loo Johan BVBA. Van Loo Johan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Loo Johan BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Loo Johan BVBA
Location of Van Loo Johan BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Loo Johan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Loo Johan BVBA Van Loo Johan BVBA: GARAGE REUTER | Pauwels | Schmid BVBA | ALLO SIEUW | JOZEF BUNTINX

Other related companies as Van Loo Johan BVBA: GARAGE REUTER | Pauwels | Schmid BVBA | ALLO SIEUW | JOZEF BUNTINX

Van Loo Johan BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Loo Johan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04383239746. Het bedrijf Van Loo Johan BVBA bevindt zich op het adres: Knesselarestraat 93; 8730; Beernem (Oedelem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 986,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 401,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in Van Loo Johan BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Loo Johan BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Loo Johan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Loo Johan BVBA, openstaande posities, locatie van Van Loo Johan BVBA op de kaart.

Van Loo Johan BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Loo Johan BVBA, company assigned to the tax number BE04383239746. The company Van Loo Johan BVBA is located at the address: Knesselarestraat 93; 8730; Beernem (Oedelem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 986,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 401,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in Van Loo Johan BVBA were not found.
The main activity of Van Loo Johan BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Loo Johan BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Loo Johan BVBA, open positions, location of Van Loo Johan BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Loo Johan BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Loo Johan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Loo Johan BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Loo Johan BVBA, employees, financial statistics.