Van Iseghem B

Contactgegevens Van Iseghem B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Iseghem B: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Iseghem B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Goethalsplaats 9; 8760; Meulebeke, België

Telefoon (phone): 051 48 82 09 (+32-051 48 82 09) 051 48 82 09 (+32-051 48 82 09)

Fax (fax): 051 48 51 56 (+32-051 48 51 56) 051 48 51 56 (+32-051 48 51 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Iseghem B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Iseghem B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Iseghem B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Iseghem B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Iseghem B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Iseghem B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Iseghem B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Iseghem B
Products information Van Iseghem B

BTW identificatienummer (tax): BE04211578369
Ondernemingsnummer: 9631958007
Hoofdstad (capital): 333,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 848,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Van Iseghem B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Iseghem B
(Get full report from official database of BE for Van Iseghem B)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Iseghem B
Addition kinds of activities for Van Iseghem B

6552. Onderverdelers en ontwikkelaars, anders | Subdividers and developers, nec
027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
509299. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
22580303. Netting, breien | Netting, knit
42219900. Opslag en opslag van landbouwproducten, niet inbegrepen | Farm product warehousing and storage, nec

Werken bij Van Iseghem B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Iseghem B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Iseghem B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Iseghem B. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicemonteur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een filiaal in Gent zijn we op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze servicemonteur (m/v). * Als servicemonteur legt u slang- en buisverbindingen aan volgens de wensen van onze klanten. * Taken: onderhoud van technische installaties, zowel in de bouw als in industrie, installatiewerkzaamheden en serviceverlening aan onze serviceklanten.

  • Medewerker HR-administratie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij administratief zeer sterk? Hou je ervan om veel bij te leren op een korte termijn? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Voor ons kantoor Express Medical in Antwerpen zijn wij op zoek naar een administratief medewerker om asap te kunnen starten voor de gehele maand september. Je zal instaan voor: administratieve taken zoals inscannen van documenten voor personeelsdossiers, auditdossiers samenstellen, ... telefonische en schriftelijke contacten met uitzendmedewerkers.

  • Bandenmonteur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

  • Operator (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Go4Jobs Merelbeke

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Algemene werkorganisatie: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • Huishoudhelden regio ZANDHOVEN. Solliciteer per SMS! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Pulle en Viersel. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Stagiair HR Consultant - Werving en Selectie (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Studentenjob

    Als Stagiair HR Consultant word je ingezet in het team van ASAP TalentXperts, het selectiekantoor binnen de ASAP HR Group, met als kerntaken: Werving & Selectie, Testing & Assessment, Loopbaanbegeleiding en outplacement. Je takenpakket zal ondermeer bestaan uit: Werving/selectie (focus van de stage) o Inputten CV's o Verwerking kandidaten o Inputten van vacatures o updaten jobsites o Publicatie van vacatures jobsites o Input van interview verslagen o voorstellingsmails o Search acties o Bijwonen van sollicitatiegesprekken en na verloop van tijd het zelfstandig voeren van sollicitatiegesprekken (samen met ervaren HR Advisor) Assessment o Aanmaken van kandidaten in Thalento (testtool) o Testen klaarzetten in Thalento o De testcomputer opstarten en klaarzetten voor kandidaat Algemeen o Helpen bij voorbereiding van beurzen o Helpen bij voorbereiding van klanten-events o Ondersteunen bij het voorbereiden van commerciële acties

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Onderhoudstechnieker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Als ondehoudstechnieker heb je de volgende verantwoordelijkheden: Instaan voor het preventief en curatief onderhoud van de productie-installaties (zowel elektrisch als mechanisch) en dit op basis van de onderhoudsplanning Demonteren en monteren van motoren, roerwerken, reductoren, ventilatoren, hydraliekgroepen, … . Uitvoeren van reparaties, reviseren van machines en/of machineonderdelen, uitvoeren van complexe herstellingen Bij pannes bent u in staat om, op basis van uw technische expertise, de juiste diagnose te stellen en correct advies te verlenen als oplossing van het probleem Proactief (daags voordien), op basis van de onderhoudsplanning, de voorbereidende taken organiseren om de onderhoudsinterventies vlot te laten verlopen (beschikbaarheid van de materialen, beschikbaarheid van de installatie, …) Alert zijn voor en melden van preventief onderhoud bij rondgangen in de productieafdelingen Toepassen en volgen van de juiste procedures in verband met o.a. beveiligen en ontveiligen van de installaties, invullen werkinstructies, registratie van de gewerkte uren per opdracht in SAP, indienstname van de installatie, … Verzorgen van de kwaliteitscontrole na elke onderhoudsinterventie en feedback geven ingeval van anomalieën, defecten, oponthouden, … Toezien op de operationele activiteiten van externe contractoren, indien deze worden ingezet voor onderhoudstaken, en toezien op de voortgang van hun werkzaamheden en de juiste toepassing van de geldende (veiligheids-)procedures Instaan voor een propere en veilige werkomgeving. Correct interpreteren en zorgvuldig invullen van de LMRA (laatste minuut risicoanalyse). Proper achterlaten van de werkomgeving na elke onderhoudsinterventie Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een groot voedingsbedrijf te Tienen, zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker.

  • QUALITY OPERATOR (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: PENNE

    Type: Vaste Job

    In deze functie speel je, tijdens het productieproces, een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten die moeten voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je werkt samen en in overleg met de kwaliteitsdienst.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van Van Iseghem B in sociale netwerken
Look for responds of Van Iseghem B in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Iseghem B. Laat een reactie achter voor Van Iseghem B. Van Iseghem B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Iseghem B. Leave a respond for Van Iseghem B. Van Iseghem B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Iseghem B op de google maps. Adres en contacten Van Iseghem B
Location of Van Iseghem B on the google maps. Address and contacts of Van Iseghem B

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Iseghem B Van Iseghem B: HUIS TINKLEBELL | LAPEYRE | THEO VAN COPPENOLLE | R D TATTOO STUDIO | Advanced Consulting & Services

Other related companies as Van Iseghem B: HUIS TINKLEBELL | LAPEYRE | THEO VAN COPPENOLLE | R D TATTOO STUDIO | Advanced Consulting & Services

Van Iseghem B is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Iseghem B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04211578369. Het bedrijf Van Iseghem B bevindt zich op het adres: Goethalsplaats 9; 8760; Meulebeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 333,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 848,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in Van Iseghem B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Iseghem B is Educatieve diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Iseghem B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Iseghem B, openstaande posities, locatie van Van Iseghem B op de kaart.

Van Iseghem B is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Iseghem B, company assigned to the tax number BE04211578369. The company Van Iseghem B is located at the address: Goethalsplaats 9; 8760; Meulebeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 333,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 848,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in Van Iseghem B were not found.
The main activity of Van Iseghem B is Educational Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Iseghem B is not available. You also can look at reviews of Van Iseghem B, open positions, location of Van Iseghem B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Iseghem B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Iseghem B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Iseghem B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Iseghem B, employees, financial statistics.