V.P.F. Motor BVBA

Contactgegevens V.P.F. Motor BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data V.P.F. Motor BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

V.P.F. Motor BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wijvestraat 65; 3520; Zonhoven, België

Telefoon (phone): 011 81 53 27 (+32-011 81 53 27) 011 81 53 27 (+32-011 81 53 27)

Fax (fax): 011 81 28 52 (+32-011 81 28 52) 011 81 28 52 (+32-011 81 28 52)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) V.P.F. Motor BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "V.P.F. Motor BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "V.P.F. Motor BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van V.P.F. Motor BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen V.P.F. Motor BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of V.P.F. Motor BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees V.P.F. Motor BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti V.P.F. Motor BVBA
Products information V.P.F. Motor BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03082733154
Ondernemingsnummer: 6290466308
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor V.P.F. Motor BVBA
(Get full report from official database of BE for V.P.F. Motor BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor V.P.F. Motor BVBA
Addition kinds of activities for V.P.F. Motor BVBA

3731. Scheepsbouw en reparatie | Shipbuilding and repairing
861102. Groeiersverenigingen | Growers' associations
22110504. Dekking, katoen | Coverts, cotton
25210300. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
27549915. Schema's, transport: gravure printing | Schedules, transportation: gravure printing
61629903. Hypotheekbanken | Mortgage bankers
82110100. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools

Werken bij V.P.F. Motor BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in V.P.F. Motor BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor V.P.F. Motor BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for V.P.F. Motor BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Passie om te rijden als chauffeur C, daguren & nationaal (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een gezond en mooi groeiend bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die houdt van rijden met een vrachtwagen! Elke ochtend (om 6u) laad je je truck in Genk en vertrek je vandaar voor rittten in gans België. Het is jouw taak om sanitair en verwarmingsmateriaal te gaan leveren bij klanten en dit doe je op een goedgeluimde en positieve manier. Je bent immers op dat moment een van de ambassadeurs van het bedrijf! Het betreft een langdurige tewerkstelling met mogelijkheid tot vaste aanwerving. Je krijgt een mooie verloning en in heel het bedrijf heerst er een aangename werksfeer.

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Student verkoopmedewerker te Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak te Knokke-Heist zijn wij opzoek naar een zeer enthousiaste Student verkoopsmedewerker die op woensdagnamiddag aan de slag wil. Is jouw grootste passie mode? Zit de verkoopmicrobe in jou? Dan bent u de student die we zoeken!

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER - BELGIE (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: BARNEY STONES & TILES

    Type: Vaste Job

    U heeft regelmatig contact met de klanten, bezoekt en adviseert bestaande klanten en de uitbreiding ervan. U creëert een win-win situatie met de klant en weet met uw enthousiasme de klant te overtuigen. U werkt zelfstandig en volgt uw klantenbestand nauwkeurig op en rapporteert wekelijks aan het management.

  • Onderhoudstechnieker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Vaste Job

    Binnen onze onderhoudsdienst vorm je samen met je collega een tandem betreffende curatief en preventief onderhoud. Je werkt op basis van een planning en anticipeert op vragen vanuit verschillende afdelingen, daarnaast is er ook plaats voor eigen initiatief.

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

  • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Zele (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Profielomschrijving Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties.

Zoek naar antwoorden van V.P.F. Motor BVBA in sociale netwerken
Look for responds of V.P.F. Motor BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor V.P.F. Motor BVBA. Laat een reactie achter voor V.P.F. Motor BVBA. V.P.F. Motor BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for V.P.F. Motor BVBA. Leave a respond for V.P.F. Motor BVBA. V.P.F. Motor BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie V.P.F. Motor BVBA op de google maps. Adres en contacten V.P.F. Motor BVBA
Location of V.P.F. Motor BVBA on the google maps. Address and contacts of V.P.F. Motor BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come V.P.F. Motor BVBA V.P.F. Motor BVBA: Van Hees BVBA | Bouchat P | IT Consultants | Verhalleman J | OCE-Belgium NV

Other related companies as V.P.F. Motor BVBA: Van Hees BVBA | Bouchat P | IT Consultants | Verhalleman J | OCE-Belgium NV

V.P.F. Motor BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is V.P.F. Motor BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03082733154. Het bedrijf V.P.F. Motor BVBA bevindt zich op het adres: Wijvestraat 65; 3520; Zonhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van V.P.F. Motor BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van V.P.F. Motor BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van V.P.F. Motor BVBA, openstaande posities, locatie van V.P.F. Motor BVBA op de kaart.

V.P.F. Motor BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is V.P.F. Motor BVBA, company assigned to the tax number BE03082733154. The company V.P.F. Motor BVBA is located at the address: Wijvestraat 65; 3520; Zonhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of V.P.F. Motor BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of V.P.F. Motor BVBA is not available. You also can look at reviews of V.P.F. Motor BVBA, open positions, location of V.P.F. Motor BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over V.P.F. Motor BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf V.P.F. Motor BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about V.P.F. Motor BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company V.P.F. Motor BVBA, employees, financial statistics.