Torino Motor SA

Contactgegevens Torino Motor SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Torino Motor SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Torino Motor SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Valenciennes 355; 7300; Boussu, België

Telefoon (phone): 065 77 96 72 (+32-065 77 96 72) 065 77 96 72 (+32-065 77 96 72)

Fax (fax): 065 79 13 07 (+32-065 79 13 07) 065 79 13 07 (+32-065 79 13 07)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Torino Motor SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Torino Motor SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Torino Motor SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Torino Motor SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Torino Motor SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Torino Motor SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Torino Motor SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Torino Motor SA
Products information Torino Motor SA

BTW identificatienummer (tax): BE06044921875
Ondernemingsnummer: 4744964599
Hoofdstad (capital): 435,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Torino Motor SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Torino Motor SA
(Get full report from official database of BE for Torino Motor SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Torino Motor SA
Addition kinds of activities for Torino Motor SA

263199. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
07210401. Citrus grove teelt diensten | Citrus grove cultivation services
22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
28699912. Chloroform | Chloroform
35629903. Rollers en onderdelen | Roller bearings and parts
45139900. Luchtkoerierdiensten, niet inbegrepen | Air courier services, nec
79970100. Ijs sporten | Ice sports

Werken bij Torino Motor SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Torino Motor SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Torino Motor SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Torino Motor SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Huishoudhulp (M/V) Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Wassen en/of strijken Boodschappen doen Jouw voordelen: Vast inkomen, correct en op tijd betaald Zekere job met veel afwisseling Erkend statuut, beschermd door de sociale zekerheid Hospitalisatieverzekering Opvang zieke kinderen (ChildCare) Wij zijn momenteel op zoek naar iemand die deeltijds of voltijds bij ons zou kunnen starten in de regio: Torhout

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Accountancy Medewerker voor modern boekhoudkantoor (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een sterk boekhoudkantoor gelegen in de regio Lokeren, ben ik momenteel op zoek naar een Accountancy Medewerker.  Als Accountancy Medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor het beheren van enkele accountancy-dossiers, gaande van het verwerken van documenten, over het voorbereiden van BTW-aangiften en listings tot het voorbereiden van jaarrekeningen en van aangiften vennootschaps- en personenbelasting. Je vormt daarnaast het aanspreekpunt voor de klanten bij verdere vragen over hun boekhouding. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Verantwoordelijke nachtploeg (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Vaste Job

    Je werkt gedurende 4 nachten per week, van maandag- tem donderdagnacht. Jouw hoofdtaak omvat de verantwoordelijkheid te nemen voor het goed organiseren van het laden van de vrachtwagens. Hierbij neem je de leiding over een ploeg van 4 tot 8 mensen.  Bedrijfsprofiel: Onze klant, een gevestigd bedrijf regio Zonnebeke, is op zoek naar een verantwoordelijke voor de nachtploeg

  • Commerciële binnendienst met technische interesse | 4/5 of voltijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    • Je bent het eerste lijns contact in de verkoop. • Ondersteuning bieden aan de technisch commerciële vertegenwoordigers. • Opmaken en opvolgen van offertes, aanbestedingen en projecten in uitvoering. • Leveren van professioneel, technisch advies aan klanten en prospecten over de mogelijkheden van regenwater.

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

Zoek naar antwoorden van Torino Motor SA in sociale netwerken
Look for responds of Torino Motor SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Torino Motor SA. Laat een reactie achter voor Torino Motor SA. Torino Motor SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Torino Motor SA. Leave a respond for Torino Motor SA. Torino Motor SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Torino Motor SA op de google maps. Adres en contacten Torino Motor SA
Location of Torino Motor SA on the google maps. Address and contacts of Torino Motor SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Torino Motor SA Torino Motor SA: ISOPLAN | FINAUT F. | NATHALIE COOREMANS | BUREAU VAN IMPE & PARTN. | C. LEFEBVRE

Other related companies as Torino Motor SA: ISOPLAN | FINAUT F. | NATHALIE COOREMANS | BUREAU VAN IMPE & PARTN. | C. LEFEBVRE

Torino Motor SA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Torino Motor SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06044921875. Het bedrijf Torino Motor SA bevindt zich op het adres: Rue de Valenciennes 355; 7300; Boussu. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 435,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 299,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in Torino Motor SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Torino Motor SA is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Torino Motor SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Torino Motor SA, openstaande posities, locatie van Torino Motor SA op de kaart.

Torino Motor SA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Torino Motor SA, company assigned to the tax number BE06044921875. The company Torino Motor SA is located at the address: Rue de Valenciennes 355; 7300; Boussu. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 435,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 299,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in Torino Motor SA were not found.
The main activity of Torino Motor SA is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Torino Motor SA is not available. You also can look at reviews of Torino Motor SA, open positions, location of Torino Motor SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Torino Motor SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Torino Motor SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Torino Motor SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Torino Motor SA, employees, financial statistics.