FINAUT F.

Contactgegevens FINAUT F.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FINAUT F.: address, phone, fax, email, website, opening hours

FINAUT F.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELISABETHLAAN 393; 8400; OOSTENDE, België

Telefoon (phone): 59802679 (+32-59802679) 59802679 (+32-59802679)

Fax (fax): +32 (11) 701-20-35 +32 (11) 701-20-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FINAUT F.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FINAUT F."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FINAUT F."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FINAUT F., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FINAUT F.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FINAUT F., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FINAUT F.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FINAUT F.
Products information FINAUT F.

BTW identificatienummer (tax): BE03419464111
Ondernemingsnummer: 3034667968
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 876,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in FINAUT F. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FINAUT F.
(Get full report from official database of BE for FINAUT F.)

Aanvulling soorten activiteiten voor FINAUT F.
Addition kinds of activities for FINAUT F.

329105. Synthetische schuurmiddelen | Synthetic abrasives
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
17919901. Voorbouw installeren, metaal | Building front installation, metal
17999938. Veilige of kluisinstallatie | Safe or vault installation
20449902. Brouwers rijst | Brewers' rice
23969902. Meubelen versieringen, stof | Furniture trimmings, fabric
38429908. Fractuurapparatuur, chirurgisch | Fracture appliances, surgical
87320202. Sociologisch onderzoek | Sociological research
89990103. Beeldhouwkunststudio | Sculptor's studio

Werken bij FINAUT F.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FINAUT F.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FINAUT F.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FINAUT F.. Looking for open vacancies in other companies

  • Rioleringswerkers met of zonder ervaring gezocht ! regio Malle of Vorselaar (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een nieuw wegenbouwbedrijf in de kempen; zijn wij op zoek naar rioleringswerkers. Bij voorkeur heeft u reeds een eerste ervaring achter de rug als rioleringswerker, maar gemotiveerde personen die de job willen aanleren zijn ook zeker welkom. U heeft geen problemen met vroeg opstaan, fysiek en vuil werk (rioleringen) schrikt u zeker niet af. In ruil biedt onze klant u loon naar werk, maaltijdcheques en een vast contract na een positieve interimperiode.

  • Productiemedewerker met heftruckervaring - GRATIS INTERNE HEFTRUCKOPLEIDING (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers die via hun tewerkstelling een heftruckattest wensen te behalen. Na een GRATIS heftruckopleiding die u aangeboden zal worden door Ago Jobs & HR kan u rekenen op een vaste interimopdracht in diezelfde firma. U zal werken in een 2-ploegenstelsel waarbij u de afgewerkte producten (potgrond) in het magazijn zal plaatsen.

  • Assistant Accountant - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren Assistant boekhouder en sta jij open voor een job mogelijkheid gedurende een periode van 1 maand? Ben je een gemotiveerde werker en ben je graag een helpende hand? Dan kan je nu bij Accountemps terecht! De klant is een Internationaal bedrijf gelegen rond Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Afhandelen van banken en betalingen; Facturen inboeken; In contact staan met de leveranciers en hun vragen behandelen; Ad hoc administratieve taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • VERKOPER/ ASSISTENT ZAAKVOERDER (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouwtakenpakket zal bestaan uit 2 grote luiken: VERKOOP Als echte mensenkenner kan je overweg met een gevarieerde waaier aan klanten. Je weet techniek en strategie toe te passen op een gemoedelijke manier. Je adviseert begeleidt en sluit af. Als verkoper –assistent zaakvoerder zorg je ervoor dat jij de klant zijn vertrouwenspersoon wordt en dat hij geregeld terugkeert naar ‘jouw' filiaal. In deze functie heb je uiteraard ook oog voor de projecten in jouw streek. Andere verkopers zullen beroep doen op jou voor tips bij een veeleisende klant. Door een commerciële teamgeest te creëren weet jij steeds de verkoopcijfers te behalen. ASSISTENT ZAAKVOERDER Je ondersteunt de zaakvoerder en kan hem ook tijdelijk vervangen. In deze verantwoordelijkheid krijg je proactief zicht op wat er in Etceterra moet gebeuren en je begeleidt het behalen van het resultaat. Je kan administratief je mannetje staan evengoed aansturend als uitvoerend. Je werkt rechtstreeks samen met 5 bedienden en 3 arbeiders.

  • Flexibele accountant (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een consultancy bedrijf die zich specialiseert in accountancy en fiscaliteit zoekt flexibele boekhoudkundigen. Je wordt ingezet als consultant op heel diverse accountancy projecten in diverse sectoren; je staat in voor diverse boekhoudkundige taken (AP, AR en GL), je assisteert bij de opmaak van afsluitingen; je helpt mee aan de opmaak van vooruitzichten en rapporteringen; je staat in voor betalingen en controles; je weet uw klant te adviseren en te begeleiden.

  • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Studenten voor verkoop bakkerswinkel(m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Voor een goed draaiende bakkerij te Lummen, zoeken we nog studenten om in het weekend een centje bij te verdienen. Je werkt ofwel zaterdagvoormiddag, zaterdagnamiddag of zondagvoormiddag. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een goed draaiende bakkerij, gelegen in Lummen. Omschrijving Begin je 's morgens? Dan vul je de toog met gebak en taart. Je gaat de manden vullen met brood, broodjes en stokbrood. Je helpt de klanten verder en rekent af aan de kassa. Werk je in de namiddag dan help je met het opruimen van de winkel.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • POLYVALENT MEDEWERKER HORECA (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: DE VOERMAN - ELFARR

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een polyvalent medewerker keukenhulp/hulp in de zaal.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

Zoek naar antwoorden van FINAUT F. in sociale netwerken
Look for responds of FINAUT F. in social networks

Lees alle opmerkingen voor FINAUT F.. Laat een reactie achter voor FINAUT F.. FINAUT F. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FINAUT F.. Leave a respond for FINAUT F.. FINAUT F. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FINAUT F. op de google maps. Adres en contacten FINAUT F.
Location of FINAUT F. on the google maps. Address and contacts of FINAUT F.

Andere gerelateerde bedrijven als come FINAUT F. FINAUT F.: COMEXAIR BVBA | MARC LEMMENS | SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | BEDDENLAND | VERMEULEN - VANDEVOORDE

Other related companies as FINAUT F.: COMEXAIR BVBA | MARC LEMMENS | SIEMENS/EGM-ELEKTRO GROOTHANDEL MEETJESLAND | BEDDENLAND | VERMEULEN - VANDEVOORDE

FINAUT F. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FINAUT F., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03419464111. Het bedrijf FINAUT F. bevindt zich op het adres: ELISABETHLAAN 393; 8400; OOSTENDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 876,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in FINAUT F. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FINAUT F. is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FINAUT F. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FINAUT F., openstaande posities, locatie van FINAUT F. op de kaart.

FINAUT F. is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FINAUT F., company assigned to the tax number BE03419464111. The company FINAUT F. is located at the address: ELISABETHLAAN 393; 8400; OOSTENDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 876,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in FINAUT F. were not found.
The main activity of FINAUT F. is Personal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FINAUT F. is not available. You also can look at reviews of FINAUT F., open positions, location of FINAUT F. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FINAUT F., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FINAUT F., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FINAUT F., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FINAUT F., employees, financial statistics.