SLEMBROUCK DIRK BVBA

Contactgegevens SLEMBROUCK DIRK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLEMBROUCK DIRK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLEMBROUCK DIRK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schorestraat 47; 8433; Middelkerke (Schore), België

Telefoon (phone): 051 55 57 78 (+32-051 55 57 78) 051 55 57 78 (+32-051 55 57 78)

Fax (fax): 051 55 57 86 (+32-051 55 57 86) 051 55 57 86 (+32-051 55 57 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLEMBROUCK DIRK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLEMBROUCK DIRK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLEMBROUCK DIRK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLEMBROUCK DIRK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLEMBROUCK DIRK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLEMBROUCK DIRK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLEMBROUCK DIRK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLEMBROUCK DIRK BVBA
Products information SLEMBROUCK DIRK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06881530761
Ondernemingsnummer: 1633087158
Hoofdstad (capital): 476,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 126,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Garages; Automobile-body repair

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLEMBROUCK DIRK BVBA
(Get full report from official database of BE for SLEMBROUCK DIRK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLEMBROUCK DIRK BVBA
Addition kinds of activities for SLEMBROUCK DIRK BVBA

07230501. Amandelspullen en schelpdiensten | Almond hulling and shelling services
07230505. Okkernoten en schelpdiensten | Walnut hulling and shelling services
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
33560301. Magnesium- en magnesiumlegeringen, lakens, vormen, enz. | Magnesium and magnesium alloy bars, sheets, shapes, etc.
35999903. katapulten | Catapults
80119901. Algemene en familie praktijk, arts / chirurg | General and family practice, physician/surgeon

Werken bij SLEMBROUCK DIRK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLEMBROUCK DIRK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLEMBROUCK DIRK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLEMBROUCK DIRK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • HULP ELEKTRICIEN (M/V) (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Interpreten van elektrische schema's. Plaatsen van kabelgoten, trekken van kabels en aansluitingen. Installatie, onderhoud en depannage van verschillende industriële installaties. Respecteren van veiligheidsvoorschriften. Het volgen van het AREI.

  • HUISHOUDHULP HEIST (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    - Je poetst particuliere woningen, met inbegrip van ramen wassen; - Je strijkt en wast kleding. - Je verricht naaiwerk en bereidt maaltijden.

  • Gemotiveerde thuishelper (RAVELS) via dienstencheques (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS RAVELS

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. - Poetsen - Strijken U woont in Ravels/Weelde/Poppel? Dan krijgt u de kans om dicht bij huis te werken. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Poetshulp Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

    Regio: BAARLE-HERTOG

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Gemotiveerde arbeider voor kwaliteitscontrole en inpak / vaste nacht (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor een glasbedrijf in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar een arbeider die instaat voor de kwaliteitscontrole en de inpak voor de vaste nacht.. Je staat in voor de controle van ruiten op krassen, barsten e.d. Wij zoeken mensen met productie-ervaring en een stabiel werkverleden. Er is onmiddellijke opstart voorzien.

  • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PARETO

    Type: Vaste Job

    Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

  • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van SLEMBROUCK DIRK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SLEMBROUCK DIRK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLEMBROUCK DIRK BVBA. Laat een reactie achter voor SLEMBROUCK DIRK BVBA. SLEMBROUCK DIRK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLEMBROUCK DIRK BVBA. Leave a respond for SLEMBROUCK DIRK BVBA. SLEMBROUCK DIRK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLEMBROUCK DIRK BVBA op de google maps. Adres en contacten SLEMBROUCK DIRK BVBA
Location of SLEMBROUCK DIRK BVBA on the google maps. Address and contacts of SLEMBROUCK DIRK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SLEMBROUCK DIRK BVBA SLEMBROUCK DIRK BVBA: LOGIC AL SYSTEMS | SYLVAIN VAN HULLE | FORTEMPS | Schatteman W BVBA | SNACK-BAR PULP

Other related companies as SLEMBROUCK DIRK BVBA: LOGIC AL SYSTEMS | SYLVAIN VAN HULLE | FORTEMPS | Schatteman W BVBA | SNACK-BAR PULP

SLEMBROUCK DIRK BVBA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLEMBROUCK DIRK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06881530761. Het bedrijf SLEMBROUCK DIRK BVBA bevindt zich op het adres: Schorestraat 47; 8433; Middelkerke (Schore). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 476,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 126,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages; Automobile-body repair.
De hoofdactiviteit van SLEMBROUCK DIRK BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLEMBROUCK DIRK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLEMBROUCK DIRK BVBA, openstaande posities, locatie van SLEMBROUCK DIRK BVBA op de kaart.

SLEMBROUCK DIRK BVBA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLEMBROUCK DIRK BVBA, company assigned to the tax number BE06881530761. The company SLEMBROUCK DIRK BVBA is located at the address: Schorestraat 47; 8433; Middelkerke (Schore). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 476,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 126,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages; Automobile-body repair.
The main activity of SLEMBROUCK DIRK BVBA is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SLEMBROUCK DIRK BVBA is not available. You also can look at reviews of SLEMBROUCK DIRK BVBA, open positions, location of SLEMBROUCK DIRK BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLEMBROUCK DIRK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLEMBROUCK DIRK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLEMBROUCK DIRK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLEMBROUCK DIRK BVBA, employees, financial statistics.