HERKER AUTO

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • HERKER AUTO
Private companiesReal Estate • HERKER AUTO

Contactgegevens HERKER AUTO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HERKER AUTO: address, phone, fax, email, website, opening hours

HERKER AUTO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg 1032; 3540; Herk-de-Stad, België

Telefoon (phone): 013 55 20 38 (+32-013 55 20 38) 013 55 20 38 (+32-013 55 20 38)

Fax (fax): +32 (64) 793-26-40 +32 (64) 793-26-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HERKER AUTO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HERKER AUTO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HERKER AUTO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HERKER AUTO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HERKER AUTO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HERKER AUTO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HERKER AUTO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HERKER AUTO
Products information HERKER AUTO

BTW identificatienummer (tax): BE02898437500
Ondernemingsnummer: 6450042724
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 745,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in HERKER AUTO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HERKER AUTO
(Get full report from official database of BE for HERKER AUTO)

Aanvulling soorten activiteiten voor HERKER AUTO
Addition kinds of activities for HERKER AUTO

284205. Wasserij schoonmaakpreparaten | Laundry cleaning preparations
632199. Ongevallen- en ziektekostenverzekering, nv | Accident and health insurance, nec
26550204. Blikken, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Cans, fiber: made from purchased material
28420109. Veegverbindingen, olie- of waterabsorberende, klei of zaagsel | Sweeping compounds, oil or water absorbent, clay or sawdust
37110408. Sneeuwploegen (motorvoertuigen), montage van | Snow plows (motor vehicles), assembly of
39310117. Piano onderdelen en materialen, nec | Piano parts and materials, nec
39490000. Sport- en atletische goederen, nec | Sporting and athletic goods, nec
51490604. Specialiteiten gerechten | Specialty food items
61630000. Lening makelaars | Loan brokers
73891604. Postkantoor contract stations | Post office contract stations

Werken bij HERKER AUTO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HERKER AUTO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HERKER AUTO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HERKER AUTO. Looking for open vacancies in other companies

  • medewerker glijbekisting (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf regio Turnhout zijn we dringend op zoek naar arbeiders voor de glijbekistingsploeg (bekisters): Je zal instaan voor het lossen van de mixers aan de glijbekistingsmachine (bedienen zijschotten en lossen van de mixer).

  • Juridisch-Administratief Dossierbeheerder (M/F) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij verantwoordelijk voor de administratieve en juridische opvolging van de zowel nieuwe als bestaande dossiers. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een vastgoedontwikkelaar gelegen in Kortrijk. Ze staan bekend als een klassieke ontwikkelaar. Om een professionele werking te garanderen en om de projecten zo optimaal mogelijk te kunnen opvolgen zijn ze op zoek naar een nieuwe werknemer om hun team te versterken. Omschrijving Als Juridisch-Administratief Dossierbeheerder ben jij de ondersteunende schakel binnen het ontwikkelingsteam. Jij staat in voor de administratieve en juridische opvolging van de nieuwe en bestaande dossiers. Jouw voornaamste taken zijn: Jij bent verantwoordelijk voor het screenen van de nieuwe dossiers die binnenkomen. Je analyseert de markt om te onderzoeken indien het project al dan niet haalbaar is door middel van haalbaarheidsstudies en rendementsonderzoeken Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van contracten Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van verkoopsdossiers De administratieve opvolging

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • ERP Project Manager (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Werfleider wegen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze vacature van werfleider wegeniswerken zijn we op zoek naar iemand die de volgende taken op zich neemt: Organiseren van werven waarbij je ook aandacht hebt voor de veiligheid; Opvolgen en aansturen van onderaannemers en werknemers; Veiligheids- en kwaliteitsprocedures controleren en door anderen laten naleven; Werknemers uitleg geven omtrent de technische uitvoering van de werken; Uitplaatsen van de (riolerings-)niveaus en dit al dan niet in overleg met de afdeling topografie; Actief zoeken naar optimalisaties en je stelt je commercieel op.

  • Productievoorbereider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Oudenaarde zijn wij dringend op zoek naar een productie voorbereider. Taken : - Opstellen van en voorbereiden van productie-orders gebaseerd op diverse parameters zoals beschikbare grondstoffen en verwachte levertermijnen ; - Coördinatie met de verantwoordelijke van de planning, alsook met andere collega's van andere afdelingen zoals sales, expeditie en klachtenbehandeling ; - Controle na de productie van de output tegenover de verwerkte grondstoffen ; - Technische fiches, met name de verwachtingen van de klanten, helpen beheren ; - Diverse administratieve taken gerelateerd aan productie en administratie van de producten Profiel : - Niveau professioneel bachelor ; - Sterk logisch redeneervermogen aanwezig, gezien vele (rekenkundige) optimalisaties ; - Goed kunnen functioneren onder bepaalde tijdsdruk ; - Nederlands zeer goed, Frans/Engels begrijpen, Duits is een pluspunt ; - Kunnen functioneren in een klein en flexibel team ; - Punctueel en gestructureerd kunnen werken ; - Voldoende affiniteit om hoofdzakelijk met software te werken Gezien de specifieke inhoud van deze functie, zal de nieuwe persoon intern opgeleid worden.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: t-interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel gelegen in Kuringen zijn we op zoek naar jobstudenten die doorheen de schoolweek kunnen werken. Dit wil zeggen dat je op een maandag, dinsdag, donderdag en/of vrijdag beschikbaar bent. Takenpakket: het aanvullen van rekken, het spiegelen van producten, het ordenen van geleverde goederen klanten informeren na verloop van tijd kassawerk. 

  • Winkelbediende student weekendwerk (OOIGEM)

    Regio: OOIGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een vaste weekendjob? Ben je bereid om daarvoor in een supermarkt te werken? Dan is deze job in regio Wielsbeke iets voor jou! We zoeken namelijk een student die in de drankencentrale van de supermarkt zal tewerkgesteld worden. De student zal instaan voor: op orde houden van winkel aanvullen dranken opvolgen bestellingen (ook het maken van geschenkmanden valt hieronder) kassa

  • Student op vrijdag voor boetiek in Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een student die iedere vrijdag kan werken in een damesboetiek te Hasselt. Je helpt de klanten in hun zoektocht naar hun gepaste outfit.

  • Salesbeest gezocht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Directe verkoop

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van HERKER AUTO in sociale netwerken
Look for responds of HERKER AUTO in social networks

Lees alle opmerkingen voor HERKER AUTO. Laat een reactie achter voor HERKER AUTO. HERKER AUTO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HERKER AUTO. Leave a respond for HERKER AUTO. HERKER AUTO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HERKER AUTO op de google maps. Adres en contacten HERKER AUTO
Location of HERKER AUTO on the google maps. Address and contacts of HERKER AUTO

Andere gerelateerde bedrijven als come HERKER AUTO HERKER AUTO: Archigroen | ALLIGNA | De Bus P | CHRISTA BULTYNCK | MYRIAM LEFEVRE

Other related companies as HERKER AUTO: Archigroen | ALLIGNA | De Bus P | CHRISTA BULTYNCK | MYRIAM LEFEVRE

HERKER AUTO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HERKER AUTO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02898437500. Het bedrijf HERKER AUTO bevindt zich op het adres: Industrieweg 1032; 3540; Herk-de-Stad. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 745,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in HERKER AUTO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HERKER AUTO is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HERKER AUTO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HERKER AUTO, openstaande posities, locatie van HERKER AUTO op de kaart.

HERKER AUTO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HERKER AUTO, company assigned to the tax number BE02898437500. The company HERKER AUTO is located at the address: Industrieweg 1032; 3540; Herk-de-Stad. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 745,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in HERKER AUTO were not found.
The main activity of HERKER AUTO is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HERKER AUTO is not available. You also can look at reviews of HERKER AUTO, open positions, location of HERKER AUTO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HERKER AUTO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HERKER AUTO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HERKER AUTO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HERKER AUTO, employees, financial statistics.