Golf Service Garage Malo

Contactgegevens Golf Service Garage Malo: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Golf Service Garage Malo: address, phone, fax, email, website, opening hours

Golf Service Garage Malo

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krugerstraat 128-130; 2660; Antwerpen (Hoboken), België

Telefoon (phone): 03 827 32 31 (+32-03 827 32 31) 03 827 32 31 (+32-03 827 32 31)

Fax (fax): 03 827 32 31 (+32-03 827 32 31) 03 827 32 31 (+32-03 827 32 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Golf Service Garage Malo: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Golf Service Garage Malo"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Golf Service Garage Malo"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Golf Service Garage Malo, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Golf Service Garage Malo. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Golf Service Garage Malo, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Golf Service Garage Malo. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Golf Service Garage Malo
Products information Golf Service Garage Malo

BTW identificatienummer (tax): BE05139648437
Ondernemingsnummer: 1062347412
Hoofdstad (capital): 313,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 331,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Golf Service Garage Malo
(Get full report from official database of BE for Golf Service Garage Malo)

Aanvulling soorten activiteiten voor Golf Service Garage Malo
Addition kinds of activities for Golf Service Garage Malo

374303. Locomotieven en onderdelen | Locomotives and parts
802101. Gespecialiseerde tandartsen | Specialized dental practitioners
22819900. Garenspinnenfabrieken, niet inbegrepen | Yarn spinning mills, nec
30110106. Binnenbanden van de motor | Motorcycle inner tubes
31449900. Damesschoenen, behalve atletisch, nec | Women's footwear, except athletic, nec
38240116. Voertentank meters | Vehicle tank meters
45220101. Luchtvaartmaatschappijen, onbeschadigd | Air passenger carriers, nonscheduled
47290104. Steamship ticket kantoren | Steamship ticket offices
97119901. Luchtmacht | Air force

Werken bij Golf Service Garage Malo: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Golf Service Garage Malo: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Golf Service Garage Malo. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Golf Service Garage Malo. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Productiemedewerker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant een bedrijf in de Regio Diest zijn we op zoek naar een productiearbeider met doorgroeimogelijkheden. Taakomschrijving: - Opvolgen van recepturen; - afvullen van de paté - Paté voorzien van een spekbandje; - Schoonmaken van de productielijnen na afwerking - Afvulmachines instellen; - Volledige lijn opvolgen met bestellingen van klanten; - Verpakte goederen sorteren; #ropajobs

  • Lader/Losser (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lader/losser sta je in voor het laden en lossen van vrachtwagens. Verder sta je in voor het klaarzetten van goederen en transporteer je de goederen door middel van een elektrische transpallet. Je houdt hierbij telkens rekening met de hygiënische en voedingsvoorschriften.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wilsele (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VEURNE (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS NIEUWPOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Student cinemamedewerker hasselt (m/v) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van Golf Service Garage Malo in sociale netwerken
Look for responds of Golf Service Garage Malo in social networks

Lees alle opmerkingen voor Golf Service Garage Malo. Laat een reactie achter voor Golf Service Garage Malo. Golf Service Garage Malo bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Golf Service Garage Malo. Leave a respond for Golf Service Garage Malo. Golf Service Garage Malo on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Golf Service Garage Malo op de google maps. Adres en contacten Golf Service Garage Malo
Location of Golf Service Garage Malo on the google maps. Address and contacts of Golf Service Garage Malo

Andere gerelateerde bedrijven als come Golf Service Garage Malo Golf Service Garage Malo: LE MAGRITTE | BOIRE ET FUMER | FORD-TIEGER ET Fils | CISCOM | VAN DE HEYNING

Other related companies as Golf Service Garage Malo: LE MAGRITTE | BOIRE ET FUMER | FORD-TIEGER ET Fils | CISCOM | VAN DE HEYNING

Golf Service Garage Malo is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Golf Service Garage Malo, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05139648437. Het bedrijf Golf Service Garage Malo bevindt zich op het adres: Krugerstraat 128-130; 2660; Antwerpen (Hoboken). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 313,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 331,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Golf Service Garage Malo is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Golf Service Garage Malo is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Golf Service Garage Malo, openstaande posities, locatie van Golf Service Garage Malo op de kaart.

Golf Service Garage Malo is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Golf Service Garage Malo, company assigned to the tax number BE05139648437. The company Golf Service Garage Malo is located at the address: Krugerstraat 128-130; 2660; Antwerpen (Hoboken). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 313,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 331,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of Golf Service Garage Malo is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Golf Service Garage Malo is not available. You also can look at reviews of Golf Service Garage Malo, open positions, location of Golf Service Garage Malo on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Golf Service Garage Malo, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Golf Service Garage Malo, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Golf Service Garage Malo, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Golf Service Garage Malo, employees, financial statistics.