GARAGE DEXTERS BVBA

Contactgegevens GARAGE DEXTERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DEXTERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DEXTERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrielaan 11; 3630; Maasmechelen, België

Telefoon (phone): 089 76 27 12; 089 76 51 71 (+32-089 76 27 12; 089 76 51 71) 089 76 27 12; 089 76 51 71 (+32-089 76 27 12; 089 76 51 71)

Fax (fax): 089 76 73 92 (+32-089 76 73 92) 089 76 73 92 (+32-089 76 73 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DEXTERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DEXTERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DEXTERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DEXTERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DEXTERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DEXTERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DEXTERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DEXTERS BVBA
Products information GARAGE DEXTERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07352020263
Ondernemingsnummer: 3800964355
Hoofdstad (capital): 252,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 531,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DEXTERS BVBA
(Get full report from official database of BE for GARAGE DEXTERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DEXTERS BVBA
Addition kinds of activities for GARAGE DEXTERS BVBA

173104. Veiligheids- en beveiligingsspecialisatie | Safety and security specialization
243107. Buiten- en sierhoutwerk en trim | Exterior and ornamental woodwork and trim
244999. Houtcontainers, nec, nec | Wood containers, nec, nec
832208. Substantie misbruik counseling | Substance abuse counseling
23999903. Boekhoesjes, stof | Book covers, fabric
30890217. Weefselautomaten, kunststoffen | Tissue dispensers, plastics
51940102. sigaren | Cigars
51999927. Schors | Bark

Werken bij GARAGE DEXTERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DEXTERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DEXTERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DEXTERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser met technische aanleg (EKSEL)

    Regio: EKSEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Werken in een productieomgeving - Roosters maken voor landbouw

  • Administratief Bediende te Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot die steeds nauwkeurig en discreet te werk gaat. Werk jij graag in Brussel? Lees dan zeker verder. Als administratief bediende sta je in voor: Controle en invoer van de gerealiseerde consumentenkredieten Opvolging en regularisatie van de dossiers waarin de commissies zijn geblokkeerd Beheer van de mailbox en inkomende post Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor consumentenkredieten In productie nemen van hypothecaire kredieten Behandeling van de post voor hypothecaire kredieten Controle en afsluiting voor de buitenlandse betalingen voor hypothecaire kredieten Correctieboekingen Telefonische ondersteuning

  • Onderhoudstechnieker produktie - 2-ploegenstelsel (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de goede technische werking van onze produktieafdeling. Hier maken we van pas geoogste groenten lekkere vriesverse groentjes. Daartoe neem je actief deel aan het preventief en curatief onderhoud en volg je eventuele grotere problemen op tot ze definitief opgelost zijn. Je houdt als technieker ook proactief je ogen open: acties voorstellen om problemen te voorkomen of het proces te verbeteren is een onderdeel van je takenpakket.

  • Heftruckchauffeur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

  • Schilder (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Herk-De-Stad zijn we op zoek naar een schilder met ervaring  Onze klant werkt voornamelijk bij bedrijven, kantoren, winkels enzoverder, maar hebben ook een aantal particuliere klanten Werven over heel België 

  • Polyvalent metaalarbeider dagwerk (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschrijft men jou als een Handige Harry? Interesse in de metaalsector? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Voor onze klant in regio Zedelgem zijn wij op zoek naar een polyvalent metaalarbeider. Je gaat aan de slag als ateliermedewerker en doet het voorbereidend werk voor de monteurs die op baan gaan. Wat zijn je taken? manuele bewerking van metaal plooien, samenkloppen, branden van metaalelementen helpen met metaalproductie machines bedienen ontbramen frezen, tappen, boren montagewerkWat zijn jouw werkuren? Je werkt maandag-vrijdag 7u30-16u15.

  • Planner (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - planningen controleren - planningen opstellen en daarbij rekening houden met de beschikbaarheid van mensen, materialen, voertuigen,... - leiding geven aan plaatsers - volledige administratie van werven - opstellen van materiaallijsten - oplossen van problemen die zich voordoen op werven - je hebt 'wachtperiodes', tijdens deze periode ben je 24/7 'van wacht' om interventies te plannen

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) VARSENARE (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Technisch-comm medewerker bouw voor topbedrijf! (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    U komt terecht in een team met 3 collega's. U rapporteert aan de technisch-commercieel verantwoordelijke, die de effectieve sales op zich neemt. U bent een calculator met een aantal jaar ervaring bij een algemene aannemer. U bestudeert lastenboeken, meetstaten, plannen enz. Er wordt vaak in bouwteams gewerkt waar u samen met uw collega instaat voor het bedenken en communiceren van oplossingen voor mogelijke problemen, je reikt alternatieve uitvoeringsmethodieken aan in ontwerpfase aan de klant. U denkt mee met de klant, de architect en het studiebureau over het ontwerp, mogelijke varianten in uitwerking etc in een heel vroeg stadium van het bouwproces. U overlegt vaak met de de bouwheer, gebruikers van gebouwen, architect, studiebureau, onderaannemers, collega's, leveranciers,...

  • Freelance recruiter (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je behartigt de rekruteringsactiviteiten van diverse profielen inhouse bij onze klanten. Via verschillende kanalen ga je op een creatieve en proactieve manier op zoek naar passende profielen die je informeert over de openstaande vacatures. Je staat in voor het aanbrengen van relevante kandidaten en gaat op zoek naar de optimale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Je voert sollicitatie gesprekken en weet op een professionele manier kandidaten te enthousiasmeren. Je zorgt voor een nauwkeurige administratieve verwerking en opvolging van de kandidaturen en je waarborgt een goede communicatie naar alle betrokken partijen.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DEXTERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DEXTERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DEXTERS BVBA. Laat een reactie achter voor GARAGE DEXTERS BVBA. GARAGE DEXTERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DEXTERS BVBA. Leave a respond for GARAGE DEXTERS BVBA. GARAGE DEXTERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DEXTERS BVBA op de google maps. Adres en contacten GARAGE DEXTERS BVBA
Location of GARAGE DEXTERS BVBA on the google maps. Address and contacts of GARAGE DEXTERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DEXTERS BVBA GARAGE DEXTERS BVBA: FLG N RESOUND NV | Vandenbroucke I | HUIS A'KSENT | ENROVIA SCREG BELGIUM | Ten O Ten BVBA

Other related companies as GARAGE DEXTERS BVBA: FLG N RESOUND NV | Vandenbroucke I | HUIS A'KSENT | ENROVIA SCREG BELGIUM | Ten O Ten BVBA

GARAGE DEXTERS BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DEXTERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07352020263. Het bedrijf GARAGE DEXTERS BVBA bevindt zich op het adres: Industrielaan 11; 3630; Maasmechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 252,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 531,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van GARAGE DEXTERS BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DEXTERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DEXTERS BVBA, openstaande posities, locatie van GARAGE DEXTERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GARAGE DEXTERS BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DEXTERS BVBA, company assigned to the tax number BE07352020263. The company GARAGE DEXTERS BVBA is located at the address: Industrielaan 11; 3630; Maasmechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 252,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 531,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of GARAGE DEXTERS BVBA is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DEXTERS BVBA is not available. You also can look at reviews of GARAGE DEXTERS BVBA, open positions, location of GARAGE DEXTERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DEXTERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DEXTERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DEXTERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DEXTERS BVBA, employees, financial statistics.