FLTHE HILT BELGIUM NV

Contactgegevens FLTHE HILT BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLTHE HILT BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLTHE HILT BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg Op Gierle 339e 2300 Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-88-18-38 32-14-88-18-38

Fax (fax): 32-14-55-40-92 32-14-55-40-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLTHE HILT BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLTHE HILT BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLTHE HILT BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLTHE HILT BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLTHE HILT BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLTHE HILT BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLTHE HILT BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLTHE HILT BELGIUM NV
Products information FLTHE HILT BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01371337890
Ondernemingsnummer: 6900482177
Hoofdstad (capital): 276,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 387,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in FLTHE HILT BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLTHE HILT BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLTHE HILT BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLTHE HILT BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLTHE HILT BELGIUM NV

358903. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
754901. Automotive onderhoudsdiensten | Automotive maintenance services
20679900. Kauwgom, nec | Chewing gum, nec
22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
34440512. Vaten, plaatwerk | Vats, sheet metal
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
35999906. Elektrische ontladingsbewerking (edm) | Electrical discharge machining (edm)
73710100. Aangepaste computerprogrammeringsdiensten | Custom computer programming services
76992003. Spoorwegauto aanpassen | Railroad car customizing
80110105. Interne geneeskunde, arts / chirurg | Internal medicine, physician/surgeon

Werken bij FLTHE HILT BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLTHE HILT BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLTHE HILT BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLTHE HILT BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Halfautomaat lasser | Hechtel-Eksel | Dagdienst | Snelle opstart (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hechtel-Eksel zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser.

  • Eindejaarsmedewerkers orderpicker/boxer geschenkartikelen opstart 5/11 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Interim is op zoek naar mensen die zich op het einde van het jaar vanaf ongeveer begin november tot eind december/ begin januari kunnen vrijmaken voor een tijdelijke opdracht of mensen die in die periode vrij zijn. De firma verzorgt de relatiegeschenken en bloemstukken voor grote en kleine firma`s die deze met het eindejaar wensen op te sturen. Cadeautjes zoals een doos met enkele flessen wijn, een mandje met verzorgingsproducten, bloemen, ... ze verpakken alles naar wens van de klant en daarvoor zoeken ze extra personeel. Ben je student, werkzoekende of zoek je een bijverdienste dan kun je zeker in aanmerking nodig. De firma zoekt verschillende profielen: creatievelingen, floristen, chocolatiers, magazijniers (met heftruckattest), ... Taken: - Orderpicken van goederen - Alles verpakken volgens de vooropgestelde manier - Je zorgt ervoor dat het eindproduct verzorgd bij de klant kan terecht komen

  • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

  • Customer Service Agent (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vaste partner voor onze klant gelegen te Puurs, zijn wij op zoek naar een Customer Service Agent. Jouw takenpakket: Vlekkeloze opvolging van de logistieke flow; Administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders, in nauw overleg met de transport- en douaneafdeling en met de loodsmedewerkers; Opvolging van de Track and Tracing van de zendingen voor je klant; De voorbereiding van de facturatie voor en hierbij onduidelijkheden signaleren waar nodig + oplossingen bedenken. Prioriteiten stellen in samenspraak met je klant en collega’s.

  • Huishoudhulp met Dienstencheques (M/V). (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: PROFPOETSEN MET DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde personen voor het huishoudelijke hulp bij gezinnen thuis. De taken bestaan voornamelijk uit het schoonmaken van de woning en/of strijken. Die taken kunnen aangevuld worden met wassen, kleine occasionele naaiwerken en bereiden van maaltijden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Studenent produktie medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Studentenjob

    Ben je 1 of meerdere dagen vrij per week om een centje bij te verdienen? Neem dan razendsnel contact op met ons kantoor want dan plannen we je graag in op regelmatige basis of zekfs je vaste dag per week om mee charcuterie te verpakken.

  • Jobstudent voor Hema Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Waregem zoekt student die beschikbaarheden tijdens de week tijdens het schooljaar

  • Etudiant chimiste (MONT-SAINT-GUIBERT)

    Regio: MONT-SAINT-GUIBERT

    Bedrijf: ADECCO WAVRE

    Type: Studentenjob

    Vous ête étudiant en chimie à la recherche d'un job d'étudiant en rapport avec vos études de chimie Notre client est actif dans la recherche et le dévelopement des granules plastiques et recherche 1 étudiant pour travailler dans son service de recherche et développement à raison de 1 à 2 jours semaines dès le mois de septembre

  • Sales (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: UPGRADE ESTATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je adviseert onze prospecten op een professionele manier en doet voorstellen die tegemoetkomen aan hun specifieke investeringsbehoeftes. Je ontpopt je tot specialist inzake het adviseren van roerende en onroerende vastgoedinvesteringen met een focus op het DNA van ons bedrijf. Je speelt een actieve rol tijdens onze salesevents. Je organiseert en begeleidt bezoeken met onze prospecten aan gerealiseerde projecten. Je maakt deel uit van een team van gedreven specialisten en werkt in een gemoedelijke sfeer. Je bouwt een lange termijnrelatie op met onze klanten.

Zoek naar antwoorden van FLTHE HILT BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLTHE HILT BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLTHE HILT BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLTHE HILT BELGIUM NV. FLTHE HILT BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLTHE HILT BELGIUM NV. Leave a respond for FLTHE HILT BELGIUM NV. FLTHE HILT BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLTHE HILT BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLTHE HILT BELGIUM NV
Location of FLTHE HILT BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLTHE HILT BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLTHE HILT BELGIUM NV FLTHE HILT BELGIUM NV: DEGENEFFE | Stargate Videotheek | J.F. CARBONELLE | VASTIAU WILLY | Esthetiek Els Vannieuwenburg

Other related companies as FLTHE HILT BELGIUM NV: DEGENEFFE | Stargate Videotheek | J.F. CARBONELLE | VASTIAU WILLY | Esthetiek Els Vannieuwenburg

FLTHE HILT BELGIUM NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLTHE HILT BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01371337890. Het bedrijf FLTHE HILT BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Steenweg Op Gierle 339e 2300 Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 276,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 387,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLTHE HILT BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLTHE HILT BELGIUM NV is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLTHE HILT BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLTHE HILT BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLTHE HILT BELGIUM NV op de kaart.

FLTHE HILT BELGIUM NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLTHE HILT BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01371337890. The company FLTHE HILT BELGIUM NV is located at the address: Steenweg Op Gierle 339e 2300 Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 276,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 387,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLTHE HILT BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLTHE HILT BELGIUM NV is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLTHE HILT BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLTHE HILT BELGIUM NV, open positions, location of FLTHE HILT BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLTHE HILT BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLTHE HILT BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLTHE HILT BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLTHE HILT BELGIUM NV, employees, financial statistics.