Gaby (Garage)

Contactgegevens Gaby (Garage): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gaby (Garage): address, phone, fax, email, website, opening hours

Gaby (Garage)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Statiestraat 143; 8720; Dentergem, België

Telefoon (phone): 051 63 48 46 (+32-051 63 48 46) 051 63 48 46 (+32-051 63 48 46)

Fax (fax): 051 63 48 46 (+32-051 63 48 46) 051 63 48 46 (+32-051 63 48 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gaby (Garage): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gaby (Garage)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gaby (Garage)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gaby (Garage), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gaby (Garage). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gaby (Garage), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gaby (Garage). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gaby (Garage)
Products information Gaby (Garage)

BTW identificatienummer (tax): BE04452728271
Ondernemingsnummer: 6566223144
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 525,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gaby (Garage)
(Get full report from official database of BE for Gaby (Garage))

Aanvulling soorten activiteiten voor Gaby (Garage)
Addition kinds of activities for Gaby (Garage)

179908. Decontaminatie diensten | Decontamination services
23870000. Kleding riemen | Apparel belts
31990109. richtkeggen | Whipstocks
35349901. dumbwaiters | Dumbwaiters
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
36340115. Roasters, elektrisch | Roasters, electric
50149904. Banden, gebruikt | Tires, used
78120110. Televisie film productie | Television film production
79990900. Animal shows / circussen | Animal shows/circuses
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)

Werken bij Gaby (Garage): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gaby (Garage): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gaby (Garage). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gaby (Garage). Looking for open vacancies in other companies

  • Accounts Payable - Anderlecht (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v) voor een internationaal bedrijf actief in de retail sector. Het bedrijf is gevestigd in Anderlecht en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Accounts Payable zijn: Je boekt de aankoopfacturen in; Je boekt banken in; Je staat in voor diverse boekingen; Je assisteert bij de maandelijkse en jaarlijkse closing; Je bent back-up voor de Accounts Receivable; Je voert ad hoc administratieve taken uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Machineoperator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machine operator met een passie voor staal. Je werkt in een 2-ploegensysteem of vaste nacht. Wat ga je doen? - Bedienen CNC-gestuurde machines - Werken met boor-en zaagmachines - Aanvoeren van de benodigde materialen - Controleren van geproduceerde stukken - Afvoeren van afgewerkte staalelementen - Gegevens voor productie- en kwaliteitsopvolging registreren - Opmerken van storingen

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • CNC-draaier (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het instellen en het bedienen van een CNC draaibank. Het ontbramen meten als ook controleren van reeds geproduceerde stukken. De operator gebruikt hiervoor de correcte gereedschappen. Om te starten moet de operator de tekening correct lezen. Op die manier weet hij zijn werkwijze en welk materiaal hiervoor gebruikt moet worden. (staal gietijzer koper brons messing en kunststoffen) Afhankelijk van de hoeveelheid zal dit een prototype / kleine of grote serie zijn. De operator moet ook het artikel ontbramen alvorens te meten.

  • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

  • Metselaar (nieuw) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een topklant van Let\\\'s Work regio Torhout zijn we op zoek naar een ervaren en enthousiaste metselaar die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je komt terecht in een ambitieuze firma met oog voor kwaliteit. Het bedrijf spitst zich toe op verschillende activiteiten zoals algemene bouwwerken, nieuwbouw, renovatie, siermetselwerken, betonnen trappen, terrassen en opritten, kleine afbraakwerken enzovoort. Samen met een sterk team van ervaren werknemers kan het bedrijf mooie resultaten leveren die voldoen aan de wensen en verlangens van de klanten. Wil jij deel uitmaken van dit topteam en ben je gedreven én heb je handen aan het lijf? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

Zoek naar antwoorden van Gaby (Garage) in sociale netwerken
Look for responds of Gaby (Garage) in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gaby (Garage). Laat een reactie achter voor Gaby (Garage). Gaby (Garage) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gaby (Garage). Leave a respond for Gaby (Garage). Gaby (Garage) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gaby (Garage) op de google maps. Adres en contacten Gaby (Garage)
Location of Gaby (Garage) on the google maps. Address and contacts of Gaby (Garage)

Andere gerelateerde bedrijven als come Gaby (Garage) Gaby (Garage): STUDIEKANTOOR KOCKAERTS | Maison du Placard (La) | eOsmose | TINE VAN HAEGENBORGH | LEON KERKHOFS

Other related companies as Gaby (Garage): STUDIEKANTOOR KOCKAERTS | Maison du Placard (La) | eOsmose | TINE VAN HAEGENBORGH | LEON KERKHOFS

Gaby (Garage) is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gaby (Garage), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04452728271. Het bedrijf Gaby (Garage) bevindt zich op het adres: Statiestraat 143; 8720; Dentergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 525,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van Gaby (Garage) is Administratie van economische programma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gaby (Garage) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gaby (Garage), openstaande posities, locatie van Gaby (Garage) op de kaart.

Gaby (Garage) is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gaby (Garage), company assigned to the tax number BE04452728271. The company Gaby (Garage) is located at the address: Statiestraat 143; 8720; Dentergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 525,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of Gaby (Garage) is Administration of Economic Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gaby (Garage) is not available. You also can look at reviews of Gaby (Garage), open positions, location of Gaby (Garage) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gaby (Garage), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gaby (Garage), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gaby (Garage), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gaby (Garage), employees, financial statistics.