Devroede Car Business

Contactgegevens Devroede Car Business: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Devroede Car Business: address, phone, fax, email, website, opening hours

Devroede Car Business

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 14; 2240; Zandhoven, België

Telefoon (phone): 03 484 39 59; 0475 30 07 52 (+32-03 484 39 59; 0475 30 07 52) 03 484 39 59; 0475 30 07 52 (+32-03 484 39 59; 0475 30 07 52)

Fax (fax): 03 464 07 83 (+32-03 464 07 83) 03 464 07 83 (+32-03 464 07 83)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Devroede Car Business: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Devroede Car Business"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Devroede Car Business"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Devroede Car Business, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Devroede Car Business. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Devroede Car Business, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Devroede Car Business. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Devroede Car Business
Products information Devroede Car Business

BTW identificatienummer (tax): BE08548706054
Ondernemingsnummer: 9283416748
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 708,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in Devroede Car Business zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Devroede Car Business
(Get full report from official database of BE for Devroede Car Business)

Aanvulling soorten activiteiten voor Devroede Car Business
Addition kinds of activities for Devroede Car Business

367299. Afgedrukte printplaten, nv | Printed circuit boards, nec
22990109. Wads en wadding | Wads and wadding
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
32750100. Gipsplaat | Gypsum board
38240205. Lineaire tellers | Linear counters
70329900. Sport- en recreatiekampen, nec | Sporting and recreational camps, nec

Werken bij Devroede Car Business: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Devroede Car Business: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Devroede Car Business. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Devroede Car Business. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant  zijn we op zoek naar een arbeider / handlanger voor regio Ninove. Als arbeider / handlanger sta je in voor de volgende taken: Je werkt op werven Je volgt instructies op van een monteur/werfcoördinator Je laadt en lost van materialen Je brengt materialen op juiste locatie Je breidt en ruimt de werf op Je voert kleine schilderwerken uit Je begrijpt en past instructies toe Je kan hulpmidden gebruiken Je voert manuele taken uit Je werkt systematisch Je vaart instructies aan

  • Schrijnwerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zoeken we een schrijnwerker (M/V): In deze functie sta je in voor productie, montage en afwerking van maatwerk douches en trappen, alsook plaatsing van design-profielen met afwerking in onze vloersystemen. Je werkt in hedendaagse interieurs in een team van twee, met soms meerdere locaties per dag.

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Magazijnier (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met je collega's sta je in voor het algemeen magazijnwerk met heftruck: Je verwerkt de inkomende goederen, je zorgt voor de orderpicking en het laden en lossen van de vrachtwagen. Je helpt eveneens mee bij de productie van ons maat/plooiwerk in koper en zink.

  • Hotel receptionist (m/v) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Westerlo zijn we opzoek naar een receptionist die vrij snel kan opstarten in een variabel takenpakket. Het onthaal en verwelkoming van de klanten. De check-in en check-out. Behandelen van de boekingen (telefonisch per mail aan de receptie of online). Communicatie. Bediening van de bar en restaurant – bijspringen indien nodig. Klaarzetten van ruimtes. Informeren van de klanten en adviseren.

  • enthousiaste thuishulp / poetshulp Heist-aan-zee (HEIST-AAN-ZEE)

    Regio: HEIST-AAN-ZEE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Senior aankoper (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een productiefirma te Gullegem, zijn wij op zoek naar een Senior aankoper portefeuille alu profielen en gereedschappen / klein materiaal. We zijn op zoek naar een zelfstandig gedreven medewerker met gedegen MRP-kennis Functie  Samen met 3 collega's sta je in voor de algemene aankoop van alu profielen en gereedschappen/klein materiaal.  Je plaatst bestellingen voor jouw artikelengroep en volgt de afroepen en leveringen op. Daartoe maak je gebruik van een ERP-pakket (Axapta) en sta je in contact met de productieleiders m.b.t de capaciteitsplanning.  Je volgt actief het stockbeheer voor jou artikelengroep op. Je herberekent daartoe de minimumvoorraden i.f.v. productwijzigingen en het jaarverbruik hiervoor met je uitstekend met Exel en meer bepaald met draaitabellen kunnen werken.

  • werkvoorbereider Funderingstechnieken (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: STABCO FOUNDATIONS

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider bereid je elk project voor, zodat je collega’s op de werf zorgeloos kunnen starten. Dit houdt in dat u: - In de beginfase de communicatie met de klant verzorgt, zodat alles op punt staat bij aanvang van het project. - Ervoor zorgt dat alle administratie van elk nieuw project perfect op punt staat. - Verantwoordelijk bent voor de beton- en materiaalbestellingen van elke werf. - Het As Built dossier voorbereidt met de tekenaar. - Werven inspecteert. - Branden blust waar nodig tijdens de uitvoering van de werken.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • Procesoperator (2-pl) (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: ZOUTMAN N.V.

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en controleren van de productie-installaties die instaan voor het verwerken en verpakken van zout (Voeding, waterbehandeling,…). Je voert kleine onderhouds-, reinigings- en herstellingswerkzaamheden uit Je staat in voor de afvoer van afgewerkte paletten met de vorkheftruck Je werkt afwisselend in een vroege (5u – 13u) en late (13u – 21u) ploeg

  • Trainer Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • PMO Officer (PMO) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676217-inline.html?cid=Partner_VDAB Een Project Management Officer als sparring partner van de Program Manager in een strategische project portfolio met kritische impact op de continue versteviging van de marktpositie van de onderneming. Als PMO Officer voer je een belangrijke functie uit binnen het Project/Programma kernteam dat ingezet wordt bij een strategische project portfolio verspreid over meerdere jaren. Je neemt met name een adviserende en ondersteunende rol aan naar de Programma Manager waarbij je actief bijdraagt aan optimalisatie van de projectflow met invulling als volgt: clashes identificeren rond scope, budgettering, planning project methodologie bewaken en advies geven naar eventuele bijsturing kosten analyses en rapportages ​​​​​​ challengen van project prioriteiten bij de Programma Manager   Onderschikt vallen een aantal praktisch - administratieve verantwoordelijkheden onder jouw beheer. Je bent evenwel vrij om hierin hands on ondersteuning in te roepen binnen de organisatie. onboarding van nieuwe medewerkers maken van meeting verslagen afsluiten en overdragen van projecten documenteren van oa. project "to do's" aanmaken van functionele groepen

Zoek naar antwoorden van Devroede Car Business in sociale netwerken
Look for responds of Devroede Car Business in social networks

Lees alle opmerkingen voor Devroede Car Business. Laat een reactie achter voor Devroede Car Business. Devroede Car Business bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Devroede Car Business. Leave a respond for Devroede Car Business. Devroede Car Business on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Devroede Car Business op de google maps. Adres en contacten Devroede Car Business
Location of Devroede Car Business on the google maps. Address and contacts of Devroede Car Business

Andere gerelateerde bedrijven als come Devroede Car Business Devroede Car Business: JOHAN VAN MEERBEEK | Bejaardenzorg Midden West-Vlaanderen VZW | FROS | PIET DE BACKER | Wallonie Bruxelles Images

Other related companies as Devroede Car Business: JOHAN VAN MEERBEEK | Bejaardenzorg Midden West-Vlaanderen VZW | FROS | PIET DE BACKER | Wallonie Bruxelles Images

Devroede Car Business is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Devroede Car Business, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08548706054. Het bedrijf Devroede Car Business bevindt zich op het adres: Ringlaan 14; 2240; Zandhoven. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 708,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in Devroede Car Business zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Devroede Car Business is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Devroede Car Business is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Devroede Car Business, openstaande posities, locatie van Devroede Car Business op de kaart.

Devroede Car Business is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Devroede Car Business, company assigned to the tax number BE08548706054. The company Devroede Car Business is located at the address: Ringlaan 14; 2240; Zandhoven. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 708,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in Devroede Car Business were not found.
The main activity of Devroede Car Business is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Devroede Car Business is not available. You also can look at reviews of Devroede Car Business, open positions, location of Devroede Car Business on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Devroede Car Business, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Devroede Car Business, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Devroede Car Business, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Devroede Car Business, employees, financial statistics.