DEPAZ A

Contactgegevens DEPAZ A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEPAZ A: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEPAZ A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Naamsesteenweg 368; 3800; Sint-Truiden (Kerkom-bij-Sint-Truiden), België

Telefoon (phone): 011 68 50 38 (+32-011 68 50 38) 011 68 50 38 (+32-011 68 50 38)

Fax (fax): 011 69 14 33 (+32-011 69 14 33) 011 69 14 33 (+32-011 69 14 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEPAZ A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEPAZ A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEPAZ A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEPAZ A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEPAZ A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEPAZ A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEPAZ A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEPAZ A
Products information DEPAZ A

BTW identificatienummer (tax): BE05236328125
Ondernemingsnummer: 4076995849
Hoofdstad (capital): 903,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 678,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Garages

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEPAZ A
(Get full report from official database of BE for DEPAZ A)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEPAZ A
Addition kinds of activities for DEPAZ A

734200. Desinfectie- en pestbestrijdingsdiensten | Disinfecting and pest control services
07220100. Cash korrels, machine oogstdiensten | Cash grains, machine harvesting services
26790705. Muur tegel, geëmailleerde masoniet: gemaakt van gekocht materiaal | Wall tile, enameled masonite: made from purchased material
34430303. Ketels: industriële, kracht of mariene | Boilers: industrial, power, or marine
34440202. Kanalen, plaatwerk | Ducts, sheet metal
36440202. Raceways | Raceways
52510104. Gereedschap, kracht | Tools, power
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees
72990400. Huis- en kinderopvang | House and babysitting services
82310402. Documentatiecentrum | Documentation center

Werken bij DEPAZ A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEPAZ A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEPAZ A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEPAZ A. Looking for open vacancies in other companies

  • Plaatser maatwerk (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt als plaatser van maatwerk samen met 2 collega’s (je doet het niet op eigen houtje). Zo zijn jullie perfect op elkaar afgestemd! Dit gaat over zowel keukens als kasten, dressings, binnendeuren, trappen, constructies, meubels, … Noem maar op! Benieuwd hoe je dag er zal uitzien? Zo dus: Je komt toe op het atelier, slaat een babbel met de collega’s en bekijkt de planning waar je heen moet. Eenmaal vertrokken begint het echte werk. Aangekomen op de bestemming plaats je zorgvuldig en kwalitatief de profielen. Aangezien jij perfectionistisch ingesteld bent is dat peanuts! Je bent klaar of er is extra hulp nodig in het atelier? Dan help je graag een handje mee!

  • Werfleider (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Halen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van grondwerken en het leggen van bekabeling voor spoorwegen en luchthavens zoeken wij een ervaren werfleider. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de werven, zowel op vlak van kwaliteit als van veiligheid, rekening houden met de contractuele voorschriften, met de afgesproken termijn en het wettelijke kader. Hoofdtaken Als werfleider sta je in voor: De voorbereiding, studie, de dagelijkse leiding op de werf en opvolging van projecten Coördineren en plannen van personeel en materiaal op de werf Realiseren van de toegewezen projecten Het optimaliseren van de projecten op technisch vlak Verantwoordelijk voor kwaliteit van het werk en de veiligheid op de werf Het contact met de opdrachtgever en de dagelijkse leiding van je personeel Je zorgt voor alle nodige informatie, communicatie, opvolging en controle op de werf

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Kassier(ster) (m\v) (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AS Adventure Olen zoeken wij nog een avontuurlijke kassamedewerker Als AS medewerker weet je de klanten te inspireren en te adviseren met je gespecialiseerde kennis en ervaring. Dankzij een grondige productopleiding geef je de klanten een persoonlijke service en een goed gevoel. Daarnaast zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze produkten en een fraaie winkelomgeving. Kortom, samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor uitstekende verkoopsresultaten, tevreden klanten en een prettige sfeer in een unieke winkelomgeving.

  • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • Student winkelbediende bakkerij (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in het centrum van Diest zijn we op zoek naar een student verkoop (m/v) Je gaat de klanten bedienen. Je doet kassawerk. Je vult de winkel aan met brood, pistolets,... Je helpt af en toe mee de afwas doen. Je zorgt dat de winkel netjes is. Je noteert de bestellingen.

  • Student with knowledge of the Cherokee language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of the Cherokee language and English. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Inspecteur voertuigen – remote (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: VAB

    Type: Vaste Job

    MVI maakt deel uit van Macadam en is actief in Europa met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Spanje, en heeft daarnaast reguliere activiteiten uitgebouwd in Luxemburg en Portugal. Vandaag wordt de laatste hand gelegd aan een opstart via lokale partnerships in Letland, Litouwen, Italië en in Noorwegen, waarna Oostenrijk en de andere Scandinavische landen zullen volgen. Van de meer dan 450.000 inspecties die Macadam jaarlijks uitvoert worden er 140.000 gerealiseerd in de Benelux en 240.000 in Frankrijk. Dit maakt Macadam marktleider op het vlak van inspecties van voertuigen en ondersteuning van het remarketingproces in opdracht van leasemaatschappijen, fleet owners en autofabrikanten. Ter uitbreiding van ons team, zijn we op zoek naar een Inspecteur Voertuigen Remote voor verschillende regio’s (O-Vl; BR; Vl-Br; Ant; W-Br) . Heb jij affiniteit met auto’s en werk je graag in een omgeving waar je de mooiste modellen voorbij ziet komen? Heb je scherpe ogen en ontgaat jou niets? Kom dan bij ons werken en ontwikkel je tot een Inspecteur Voertuigen Remote. Als Inspecteur Voertuigen Remote beoordeel je leaseauto’s en/of huurauto’s, waarvan het contract is afgelopen, op de aanwezigheid van schades en het ontbreken van accessoires samen met de bestuurder van het voertuig. Onze planning afdeling maakt dagelijks voor jou de afspraken in jouw regio. Jouw uitdaging is om met alle verkeersdrukte op tijd te arriveren bij de bestuurder en deze op een klantvriendelijke manier kennis te laten maken met ons inspectieproces. Geen dag is hetzelfde omdat de routes en de afspraken per dag variëren. Iedere dag vertrek je vanuit huis en wikkel je jouw inspecties op locatie af voordat je weer richting huis gaat. Ook kan het voorkomen dat je inspecties uitvoert op de locaties van de leasemaatschappijen of projecten. Je registreert op je tablet, met de MVI inspectiesoftware, de acceptabele en de niet-acceptabele schades, je neemt digitale foto’s van het voertuig en de eventuele schade(s) en koppelt calculatiebedragen aan de schade-evenementen. Met deze gegevens maak je een volledig elektronisch rapport welke ingevoerd wordt op het MVI IT platform. Op dit platform zijn onze klanten eveneens aangesloten.

  • AFBRAAKWERKER (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: AS BUILDING

    Type: Vaste Job

    afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

  • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

  • hulpkok (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DE NOTELAAR

    Type: Leercontract

    meehelpen met de chef , warme en koude keuken , instaan voor onderhoud materiaal en keuken

Zoek naar antwoorden van DEPAZ A in sociale netwerken
Look for responds of DEPAZ A in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEPAZ A. Laat een reactie achter voor DEPAZ A. DEPAZ A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEPAZ A. Leave a respond for DEPAZ A. DEPAZ A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEPAZ A op de google maps. Adres en contacten DEPAZ A
Location of DEPAZ A on the google maps. Address and contacts of DEPAZ A

Andere gerelateerde bedrijven als come DEPAZ A DEPAZ A: HOTTAT NV | COIFFURE JEAN-CLAUDE | MOBISTAR CENTER TOFICO | JEAN CAUDERLIER | Givatec Buba

Other related companies as DEPAZ A: HOTTAT NV | COIFFURE JEAN-CLAUDE | MOBISTAR CENTER TOFICO | JEAN CAUDERLIER | Givatec Buba

DEPAZ A is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEPAZ A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05236328125. Het bedrijf DEPAZ A bevindt zich op het adres: Naamsesteenweg 368; 3800; Sint-Truiden (Kerkom-bij-Sint-Truiden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 903,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 678,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Garages.
De hoofdactiviteit van DEPAZ A is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEPAZ A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEPAZ A, openstaande posities, locatie van DEPAZ A op de kaart.

DEPAZ A is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEPAZ A, company assigned to the tax number BE05236328125. The company DEPAZ A is located at the address: Naamsesteenweg 368; 3800; Sint-Truiden (Kerkom-bij-Sint-Truiden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 903,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 678,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Garages.
The main activity of DEPAZ A is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DEPAZ A is not available. You also can look at reviews of DEPAZ A, open positions, location of DEPAZ A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEPAZ A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEPAZ A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEPAZ A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEPAZ A, employees, financial statistics.