Dedecker Autohandel

Contactgegevens Dedecker Autohandel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dedecker Autohandel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dedecker Autohandel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kruishillestraat 8; 8210; Zedelgem, België

Telefoon (phone): 050 20 18 96 (+32-050 20 18 96) 050 20 18 96 (+32-050 20 18 96)

Fax (fax): 050 20 16 97 (+32-050 20 16 97) 050 20 16 97 (+32-050 20 16 97)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dedecker Autohandel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dedecker Autohandel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dedecker Autohandel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dedecker Autohandel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dedecker Autohandel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dedecker Autohandel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dedecker Autohandel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dedecker Autohandel
Products information Dedecker Autohandel

BTW identificatienummer (tax): BE09214477539
Ondernemingsnummer: 7338836669
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 164,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Dedecker Autohandel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dedecker Autohandel
(Get full report from official database of BE for Dedecker Autohandel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dedecker Autohandel
Addition kinds of activities for Dedecker Autohandel

449100. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
14110205. Greenstone, dimensie-quarrying | Greenstone, dimension-quarrying
34999901. Aërosolkleppen, metaal | Aerosol valves, metal
42129911. Star routes, lokaal | Star routes, local
76992200. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services

Werken bij Dedecker Autohandel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dedecker Autohandel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dedecker Autohandel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dedecker Autohandel. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvant Magazijnier (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant in de regio van Tessenderlo zijn wij opzoek naar een veelzijdig magazijnier. Jouw taken bestaan o.a. uit: - Lossen van binnenkomende goederen - Kwaliteitscontroles - Inboeken van goederen - Picken - Producten verzendklaar maken

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • heftruckchauffeur 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Mainfreight in Genk is op zoek naar een heftruckchauffeur in 2 ploegen met geldig heftruckattest. Mainfreight Genk heeft sinds bijna een jaar zijn intrek genomen in een gloednieuw magazijn. Jouw voornaamste taken zijn : - Colli's lossen op het crossdock met heftruck. - Vervolgens scan je de colli's in en plaats je ze op de juiste locatie. - Ook sta je in voor het laden van de vrachtwagens.

  • kok (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kok in regio Zwevegem worden volgende zaken van jou verwacht. Mise en place bereidingen zowel warme als koude keuken. zelfstandig kunnen werken van A tot Z leiding geven gevarieerde gerechten: steak tongrolletjes filet mignon carpaccio kaas- en garnaalkroketten slaatjes. het dresseren van de borden. vacuüm verpakken om dan te steamen. Creatief meedenken om de kaart te verruimen en te veranderen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • Verkoper Bloemenwinkel - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: SYNERGIE CAREERS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhouden en proper houden van de winkel. Ook het onderhoud van de planten behoort tot je takenpakket. Daarnaast ontvang je alle klanten in de winkel en rekent af aan de kassa.

  • Hulpoperator dagwerk (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van lasers (tafellatten kuisen, poetsen lasermachine, afvalbakken ledigen, transportbanden uitdraaien,…). Indien heftruckattest: inleggen van platen, uithalen volle tafels, zo nodig bijspringen om vrachtwagens te lossen, … Bewaking bij snijden (inox/alu/…). Ontbramen van laserstukken indien nodig.

  • Technisch ontwerper trekhaken (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt jaarlijks een 55 à 65- tal nieuwe trekhaken en hiervoor zijn ze op zoek naar een medewerker voor hun ontwerpbureau: Je staat in voor de prototypebouw van nieuwe trekhaken  Via FEA analyse voer je een simulatieberekening uit Nieuwe trekhaken dienen ook getest te worden, ook dit maakt onderdeel uit van jouw takenpakket Na de opmaak van de trekhaak, zorg je voor het voorbereidend werk voor de productie op de werkvloer; het stappenplan voor het ontwerp wordt uitgewerkt voor de productie van de trekhaken Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een KMO actief in de automotive sector, zijn we op zoek naar een Technisch Ontwerper Trekhaken.

  • DYNAMISCHE (AUTO)MECHANIEKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Yes Talents Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gespecialiseerd garage in Amerikaanse voertuigen in België, zoeken we een multifunctioneel talent U hebt de kwaliteiten om : Montage en herstelling van banden voor personenwagens, bestelwagens en SUV’s uit te voeren Remmen en schokdempers te plaatsten; batterijen en uitlaten te vervangen; voertuigen uit te lijnen en diagnoses uit te voeren Klantvriendelijk te zijn

  • Homeopaat (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

Zoek naar antwoorden van Dedecker Autohandel in sociale netwerken
Look for responds of Dedecker Autohandel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dedecker Autohandel. Laat een reactie achter voor Dedecker Autohandel. Dedecker Autohandel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dedecker Autohandel. Leave a respond for Dedecker Autohandel. Dedecker Autohandel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dedecker Autohandel op de google maps. Adres en contacten Dedecker Autohandel
Location of Dedecker Autohandel on the google maps. Address and contacts of Dedecker Autohandel

Andere gerelateerde bedrijven als come Dedecker Autohandel Dedecker Autohandel: FLPEETERS KAREL NV | Venus Watch BVBA | FE. DE RIDDER | ROSS HEATING | ERIC DECLERCK

Other related companies as Dedecker Autohandel: FLPEETERS KAREL NV | Venus Watch BVBA | FE. DE RIDDER | ROSS HEATING | ERIC DECLERCK

Dedecker Autohandel is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dedecker Autohandel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09214477539. Het bedrijf Dedecker Autohandel bevindt zich op het adres: Kruishillestraat 8; 8210; Zedelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 164,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in Dedecker Autohandel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dedecker Autohandel is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dedecker Autohandel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dedecker Autohandel, openstaande posities, locatie van Dedecker Autohandel op de kaart.

Dedecker Autohandel is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dedecker Autohandel, company assigned to the tax number BE09214477539. The company Dedecker Autohandel is located at the address: Kruishillestraat 8; 8210; Zedelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 164,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in Dedecker Autohandel were not found.
The main activity of Dedecker Autohandel is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dedecker Autohandel is not available. You also can look at reviews of Dedecker Autohandel, open positions, location of Dedecker Autohandel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dedecker Autohandel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dedecker Autohandel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dedecker Autohandel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dedecker Autohandel, employees, financial statistics.