FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV
Private companiesMiscellaneous Repair Services • FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV

Contactgegevens FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zenitln. 4 2340 Beerse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-61-56-51 32-14-61-56-51

Fax (fax): 32-14-61-56-53 32-14-61-56-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV
Products information FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE05123718261
Ondernemingsnummer: 4094024658
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV
(Get full report from official database of BE for FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV
Addition kinds of activities for FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV

281906. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
10310203. Willemite mijnbouw | Willemite mining
14990602. Veenbouw | Peat mining
26750202. Mappen, filing, die-cut: gemaakt van aangekochte materialen | Folders, filing, die-cut: made from purchased materials
34410000. Vervaardigd constructie metaal | Fabricated structural metal
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
35310200. Marine gerelateerde apparatuur | Marine related equipment
36990401. Klokken, elektrisch | Bells, electric
50840906. Verf spuitapparatuur, industrieel | Paint spray equipment, industrial
50920203. poppenhuizen | Dollhouses

Werken bij FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Installateur sanitair & centrale verwarming (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je voert op verschillende werven de installatie van radiatoren, aansluiting van ketsl en het plaatsen van vloerverwarming uit. Zowel bij particulieren als in appartementsgebouwen. Je werkt over de hele regio van Oost-Vlaanderen. Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelfstandig te werken.

  • Chauffeur C combinatie (m/v) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Momenteel kijken we uit naar een chauffeur met geldig rijbewijs C. Hierbij is belangrijk dat U kan opstarten om 5u 'smorgens en U in staat bent fysiek werk te verrichten.

  • HIGH POTENTIAL COMMERCIAL CUSTOMER SERVICE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Internationaal bedrijf Reeds ervaring binnen Customer Service Goede Franse kennis Ben je op zoek naar een functie in een internationale groep? Heb je ervaring als customer service medewerker en met Franstalige klanten? Kom je graag terecht in een zeer dynamische en hechte groep? Dan is deze vacature zeker iets voor jou! Samen met onze klant kijken wij uit naar een customer service medewerker met een vlotte kennis van het Frans. Je zal terechtkomen in een internationale groep, die geëvolueerd is naar een unieke en servicegericht bedrijf. Zij tellen meer dan 25 dynamische medewerkers in hun filiaal in Deurne, met een totaal van 180 medewerkers wereldwijd. In deze functie beheer je volledig zelfstandig een klantenportefeuille, een mix van Franstalige en Nederlandstalige klanten. Je zal verantwoordelijk zijn voor het verlenen van deskundig advies aan klanten in allerlei sectoren. Aan de hand van een klantenanalyse bel je met klanten om de continuïteit van de verkooporders en leveringen te bevorderen. Je krijgt vragen die je klantgericht oplost en het verdere beheer van de bestellingen op jou neemt van A tot Z, waarbij je een nauwe samenwerking aangaat met interne afdelingen. Daarnaast speel je in op eventuele commerciële opportuniteiten bij jouw klanten. Kortom, een zeer afwisselende vacature.

  • Service Coördinator m/v (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overrepen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poets- en huishoudhulp regio Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Tervuren en omgeving

  • Jobstudent verpleegkunde - consultatie cardiologie (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Studentenjob

    Ben je bezig met je opleiding verpleegkunde ? Ben je geslaagd voor je tweede of derde jaar ? Heb je zin om je reeds opgedane kennis toe te passen in het werkveld? Az Damiaan is nog op zoek naar een jobstudent voor de kerstvakantie! Functie Je voert verpleegkundige handelingen uit op de consultatie cardiologie. Je onthaalt patiënten, verzorgt administratieve taken en assisteert bij fietsproeven ed.

  • Jobstudent Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: MS Mode

    Type: Studentenjob

    Looking for a challenge? Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Jobstudent Verkoop, die ervan houdt om de curvy lady te adviseren en ervoor te zorgen dat ze steeds straalt. Ben jij de perfect fit om ons team op regelmatige basis, tijdens het weekend of de vakanties, te vervolledigen? Als verkoopspecialist ben je de ambassadeur van het merk MS Mode en een inspirator voor onze curvy klant. Je bent specialist als het gaat om de perfect fit (perfecte pasvorm) en hebt vakkennis als het gaat om pasvorm en materiaal. Als geen ander weet jij onze klant te enthousiasmeren voor onze collectie. Bovendien ontvang jij de klant met een ‘welkom’ gevoel als zij de winkel binnen stapt. Als mode-expert voorzie je onze klant van vakkundig advies en help je hen met het samenstellen van een totale outfit. Je hebt een enthousiaste en gedreven personality waarmee je de klant voorziet van uitstekende service. Jij kan immers de shopervaring van onze curvy klant rechtstreeks beïnvloeden. Je werkt binnen een hecht verkoopteam en naast het adviseren van de klant, verricht je diverse commerciële activiteiten zoals het bedienen van de kassa en het voorbereiden en presenteren van de collectie door middel van visual merchandise (VM).

  • Winkelmedewerker Verse afdelingen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Proxy Delhaize Engsbergen

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een medewerker voor de verse afdelingen. Je onderhoud mee de verse afdelingen. Na een korte inwerkperiode neem je ook de bestellingen van deze afdelingen voor je rekening. Wanneer het minder druk is op de verse afdelingen, help je ook mee in de andere afdelingen. Kassa behoort ook tot het takenpakket

  • Sales/Marketing Talent (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: CRE8

    Type: Vaste Job

    Cre8 Websolutions is een enthousiast team van jonge mensen die werken aan de producten Comanage (https://www.comanage.me) en Orderit (https://www.orderit.me). Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deze producten verder uit te bouwen en te verbeteren. Als Sales/marketing talent bouw je mee aan de digitale strategie om onze producten te promoten. Jouw hoofdtaak is sales en je gaat de baan op om onze producten te verkopen. Specifiek zal dat comanage.be zijn ons eigen online facturatie systeem.

  • Beautyconsulent(e) -Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

Zoek naar antwoorden van FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV. Laat een reactie achter voor FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV. FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV. Leave a respond for FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV. FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV op de google maps. Adres en contacten FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV
Location of FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV on the google maps. Address and contacts of FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV: VICTOR DE WINDT | Van Olphen & Partners BVBA | Beaupain P | LOVELY GARDEN/ VANDENDRIESSCHE | ANDR? DONNET

Other related companies as FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV: VICTOR DE WINDT | Van Olphen & Partners BVBA | Beaupain P | LOVELY GARDEN/ VANDENDRIESSCHE | ANDR? DONNET

FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05123718261. Het bedrijf FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV bevindt zich op het adres: Zenitln. 4 2340 Beerse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, openstaande posities, locatie van FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV op de kaart.

FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, company assigned to the tax number BE05123718261. The company FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV is located at the address: Zenitln. 4 2340 Beerse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV were not found.
The main activity of FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV is not available. You also can look at reviews of FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, open positions, location of FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHIPPOS MODE PRODUKTIE NV, employees, financial statistics.