BOURGEOIS AUTOMOBILES

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BOURGEOIS AUTOMOBILES
Private companiesMotion Pictures • BOURGEOIS AUTOMOBILES

Contactgegevens BOURGEOIS AUTOMOBILES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOURGEOIS AUTOMOBILES: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOURGEOIS AUTOMOBILES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Heyvaert 40-52; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean), België

Telefoon (phone): 02 538 24 01 (+32-02 538 24 01) 02 538 24 01 (+32-02 538 24 01)

Fax (fax): 02 539 13 35 (+32-02 539 13 35) 02 539 13 35 (+32-02 539 13 35)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOURGEOIS AUTOMOBILES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOURGEOIS AUTOMOBILES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOURGEOIS AUTOMOBILES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOURGEOIS AUTOMOBILES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOURGEOIS AUTOMOBILES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOURGEOIS AUTOMOBILES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOURGEOIS AUTOMOBILES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOURGEOIS AUTOMOBILES
Products information BOURGEOIS AUTOMOBILES

BTW identificatienummer (tax): BE08570404052
Ondernemingsnummer: 2826477050
Hoofdstad (capital): 709,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 247,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Automobile - Import, export & transit

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOURGEOIS AUTOMOBILES
(Get full report from official database of BE for BOURGEOIS AUTOMOBILES)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOURGEOIS AUTOMOBILES
Addition kinds of activities for BOURGEOIS AUTOMOBILES

076299. Farm management services, nec | Farm management services, nec
284401. Haarpreparaten, inclusief shampoos | Hair preparations, including shampoos
347102. Reinigen, polijsten en afwerken | Cleaning, polishing, and finishing
355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
573199. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
31310501. Box tenen, leer | Box toes, leather
31519902. Handschoenen, leer: werk | Gloves, leather: work
34480108. Zonnekamers, geprefabriceerde metalen | Sunrooms, prefabricated metal
54990202. Sappen, fruit of groente | Juices, fruit or vegetable

Werken bij BOURGEOIS AUTOMOBILES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOURGEOIS AUTOMOBILES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOURGEOIS AUTOMOBILES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOURGEOIS AUTOMOBILES. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Gemotiveerde HUISHOUDHULP - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp? Dan ben je bij AKSI THUIS aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar! Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken! :-)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lebbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Studentenjob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

  • Supply Network Planner BNL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    You are part of the Supply Network Planning Team. They are looking for students to support the development of casual modeling and bring the team to the next step in statistical forecasting. You will be working in a supply chain planning dept, but also close contact with the commercial supply team in the sales dept.

  • iCT SUPPORT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG REAL ESTATE

    Type: Vaste Job

    Teneinde de continue werking van het informaticanetwerk binnen onze organisatie te verzekeren, werk je met de gebruikers en de service desk van AG Insurance en zal je er over waken dat de dagelijkse operationele taken correct worden uitgevoerd: Je superviseert de installatie van hard- en software, met inbegrip van “master upgrades” geleverd door onze dienstverlener. Je superviseert en coördineert aanpassingen aan het “thin client” programma voor de gebruikers in onze winkelcentra. Je coördineert het verwelkomingsproces op IT-niveau voor nieuwe medewerkers. Je staat in voor de invoer en de opvolging van de procedures voor de uitbating van de infrastructuur alsook de updates van deze procedures. Je identificeert, kwalificeert en lost eenvoudige problemen verbonden aan de infrastructuur (die geen gebruik vereisen van een administrator account) op. Je biedt ondersteuning aan de eindgebruikers in geval van technische informatica problemen, in geval van meer complexe problemen overdracht aan de betrokken personen en update via de ticketing applicatie. Je staat in voor het beheer van de systemen - controle van de toepassing van de regels in verband met paswoorden, bijhouden van de toelatingsmatrix en de SAP print queues en update van gebruikersaccounts, beheer van de configuratie van Office 365 voor de gebruikers van onze winkelcentra. Je bent SPOC van de internet site voor de ontwikkelaars, de hosts en uitvoering van de backup procedures.

  • Service technieker M/V (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Wilrijk zijn we op zoek naar een service technieker (m/v) die tewergesteld zal worden te Willebroek. Jouw taken: Je verricht onderhoud en herstellingen aan een breed assortiment magazijntrucks Je voert keuringen uit en lost storingen op Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je uitgevoerde werken Je gaat gerecupereerde bestanddelen en vloeistoffen sorteren en naar de behandelings- of opslagzones brengen (batterijen, koolwaterstoffen, smeermiddelen, ...) Je bepaald de aard van de interventie op basis van technische dossiers en aanwijzingen van deskundigen en klanten Je doet een preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen Je gaat de defecte onderdelen vervangen of herstellen (onderdelen van motoren, thermische of hydraulische installaties, pompen, regelorganen, ...) Je zal werken aan motoren: Elektrisch Je gaat de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst Je zal de werkzaamheden plannen volgens de behoeften of bestellingen van klanten Je zal de werking van de uitrusting en de conformiteit van hydraulische en pneumatische circuits controleren en technische oplossingen bepalen voor de herstelling Je gaat de uitrusting onderhouden (motoren, hydraulische installaties, mechanismen, ...) Ook werken aan materieel: Hef-, laad- en losmaterieel (heftruck, autoporteur, telescopische arm, hoogwerker, kraan, rolbrug, ...) behoren tot jouw takenpakket

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Administratief Coördinator Asbestverwijdering (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ARCADIS

    Type: Vaste Job

    Onze VISIE bij ARCADIS is al snel onze PASSIE geworden: Improving the quality of life. Deze passie, onze mensen en de samenwerking met onze klanten geven ons de kans om de toekomst van de wereld vorm te geven. Ben jij een administratief talent met uitstekende organisatorische skills, en heb je ervaring met overheidsopdrachten? Dan kom je misschien in aanmerking voor deze uitdaging ! Welke uitdaging ga je aan? Deze opdracht kadert in een raamcontract voor de opvolging van asbestinventarisatie en verwijdering in scholen. Hiervoor is een team samengesteld van asbestdeskundigen en externe coördinatoren, maar er is ook overkoepelend projectcoördinatiewerk nodig. Dit zal bestaan uit - steekproefsgewijze controle van offertes en ingediende schuldvorderingen - digitaal goedkeuren van facturen - Locaties voor steekproefsgewijze controle doorgeven aan de hiervoor aangestelde deskundigen - Waar nodig en na herhaalde mondelinge aanmaningen: opmaak PV/boete indien aannemer/deskundige de voorwaarden van het bestek niet nakomt - algemene kwaliteitscontrole van de uitvoerings(termijn) van de werken met inbegrip van klachtenbehandeling - tussenkomst bij 'problemen' van allerlei aard (discussies, bedenken van praktische en bij voorkeur pragmatische oplossingen, …) met alle mogelijke betrokkenen (asbestdeskundigen, asbestverwijderaars, veiligheidscoördinator, preventieadviseurs, directeurs van scholen, …) - aangeven en voorbereiden verbeterpunten van het gehele traject (aansturing, communicatie, website, aanmeldingsformulier, …) - voorbereiden van digitale facturatie (cfr de interne afspraken) en eventuele bijkomende bestekken …

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Medewerkers snackbar / Koerier (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Flexijob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo Bestellingen leveren

Zoek naar antwoorden van BOURGEOIS AUTOMOBILES in sociale netwerken
Look for responds of BOURGEOIS AUTOMOBILES in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOURGEOIS AUTOMOBILES. Laat een reactie achter voor BOURGEOIS AUTOMOBILES. BOURGEOIS AUTOMOBILES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOURGEOIS AUTOMOBILES. Leave a respond for BOURGEOIS AUTOMOBILES. BOURGEOIS AUTOMOBILES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOURGEOIS AUTOMOBILES op de google maps. Adres en contacten BOURGEOIS AUTOMOBILES
Location of BOURGEOIS AUTOMOBILES on the google maps. Address and contacts of BOURGEOIS AUTOMOBILES

Andere gerelateerde bedrijven als come BOURGEOIS AUTOMOBILES BOURGEOIS AUTOMOBILES: HILAIRE DE WILDE | ABBAYE DE ST-DENIS ASBL | ETS. BERSY | AUTO-ECOLE R?GIS | COUTURE FRIEDA

Other related companies as BOURGEOIS AUTOMOBILES: HILAIRE DE WILDE | ABBAYE DE ST-DENIS ASBL | ETS. BERSY | AUTO-ECOLE R?GIS | COUTURE FRIEDA

BOURGEOIS AUTOMOBILES is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOURGEOIS AUTOMOBILES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08570404052. Het bedrijf BOURGEOIS AUTOMOBILES bevindt zich op het adres: Rue Heyvaert 40-52; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 709,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 247,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Automobile - Import, export & transit.
De hoofdactiviteit van BOURGEOIS AUTOMOBILES is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOURGEOIS AUTOMOBILES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOURGEOIS AUTOMOBILES, openstaande posities, locatie van BOURGEOIS AUTOMOBILES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOURGEOIS AUTOMOBILES is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOURGEOIS AUTOMOBILES, company assigned to the tax number BE08570404052. The company BOURGEOIS AUTOMOBILES is located at the address: Rue Heyvaert 40-52; 1080; Bruxelles (Molenbeek-Saint-Jean). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 709,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 247,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Automobile - Import, export & transit.
The main activity of BOURGEOIS AUTOMOBILES is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BOURGEOIS AUTOMOBILES is not available. You also can look at reviews of BOURGEOIS AUTOMOBILES, open positions, location of BOURGEOIS AUTOMOBILES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOURGEOIS AUTOMOBILES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOURGEOIS AUTOMOBILES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOURGEOIS AUTOMOBILES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOURGEOIS AUTOMOBILES, employees, financial statistics.