Autohandel Sneppe Bjorn

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Autohandel Sneppe Bjorn
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Autohandel Sneppe Bjorn

Contactgegevens Autohandel Sneppe Bjorn: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Autohandel Sneppe Bjorn: address, phone, fax, email, website, opening hours

Autohandel Sneppe Bjorn

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentse Steenweg 114; 8340; Damme (Sijsele), België

Telefoon (phone): 0475 61 28 41 (+32-0475 61 28 41) 0475 61 28 41 (+32-0475 61 28 41)

Fax (fax): +32 (87) 827-33-95 +32 (87) 827-33-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Autohandel Sneppe Bjorn: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Autohandel Sneppe Bjorn"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Autohandel Sneppe Bjorn"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Autohandel Sneppe Bjorn, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Autohandel Sneppe Bjorn. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Autohandel Sneppe Bjorn, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Autohandel Sneppe Bjorn. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Autohandel Sneppe Bjorn
Products information Autohandel Sneppe Bjorn

BTW identificatienummer (tax): BE02784729003
Ondernemingsnummer: 3262359619
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 761,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Autohandel Sneppe Bjorn zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Autohandel Sneppe Bjorn
(Get full report from official database of BE for Autohandel Sneppe Bjorn)

Aanvulling soorten activiteiten voor Autohandel Sneppe Bjorn
Addition kinds of activities for Autohandel Sneppe Bjorn

23899903. Wegwerp kleding en accessoires | Disposable garments and accessories
27590603. Zeefdruk | Screen printing
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
35560204. Deegmengmachines | Dough mixing machinery
38240305. taximeters | Taximeters
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts

Werken bij Autohandel Sneppe Bjorn: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Autohandel Sneppe Bjorn: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Autohandel Sneppe Bjorn. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Autohandel Sneppe Bjorn. Looking for open vacancies in other companies

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR LEUVEN (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor ons kantoor in Leuven zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van arbeidersprofielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

  • HVAC-monteur (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur van HVAC sta je in voor: monteren en aansluiten van gas- en mazoutketels kappen en slijpen voor de leidingen monteren van warmtepompen aansluiten van sanitair op de waterleiding plaatsen van vloer- en hangverwarming plaatsen van ventilatiebuizen Ervaring met PE-lassen is een pluspunt

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Studenten Pizza restaurant weekendwerk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor een pizzeria in de regio van Roeselare zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om te werken tijdens het weekend Taken: - Je voert de taken voor opening en sluiting van de zaal uit - Je staat in voor het ontvangen van klanten - Je neemt bestellingen op en bedient de klanten - Je doet de follow-up van de tafels - Je neemt telefonische bestellingen aan - Je staat in voor het bedienen van de kassa

  • Bijlesgever economie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Ploegbaas schrijnwerker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Als ploegbaas van de schrijnwerkers stuur je een team van een 2 à 3 tal mensen aan. Uiteraard werk je zelf mee op de werf. Je staat in voor het plaatsen van interieurelementen zoals ramen, deuren, meubilair, plafonds, gyprocwanden,... Je kan planlezen. Je stuurt de andere schrijnwerkers bij waar nodig. Je neemt de starters mee onder jouw vleugels.

  • Calculator/werkvoorbereider (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Als calculator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het volledige calculatieproces (aanbestedingen en particulieren) binnen ons bedrijf, dit binnen de vooropgestelde tijdslijnen. Tevens verzorg je de benodigde rapportering en informatierol omtrent dit proces. Volgende verantwoordelijkheden behoren tot je takenpakket: Je analyseert nieuwe projecten en zorgt voor een nauwgezette prijscalculatie op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, …. Je berekent alle benodigde middelen (manuren, materialen, transportkosten, kosten verbonden aan onderaannemers) Je voorziet alle nodige vergunningen en technische fiches. Je verzorgt of assisteert de onderhandeling naar de beste prijzen bij alle potentiële leveranciers en (onder)aannemers.

  • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: DE ZES STERREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

  • Bijverdienste Allround medewerker Bruno Foodcorner Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: G&A

    Type: Flexijob

    •Broodjes beleggen, gerechten bakken of opwarmen, pizza’s en salades bereiden •Bedienen van dranken en gerechten aan de toogbank •Kassaverrichtingen doen (innen van geld, cash of via bankkaart; geld teruggeven) •Aanvullen van rekken met producten/ Etikettering en aanduiding van producten •Informeren over klanten-, -spaar- en tankkaarten •De werkplek organiseren en onderhouden •Toezicht op het tankstation

Zoek naar antwoorden van Autohandel Sneppe Bjorn in sociale netwerken
Look for responds of Autohandel Sneppe Bjorn in social networks

Lees alle opmerkingen voor Autohandel Sneppe Bjorn. Laat een reactie achter voor Autohandel Sneppe Bjorn. Autohandel Sneppe Bjorn bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Autohandel Sneppe Bjorn. Leave a respond for Autohandel Sneppe Bjorn. Autohandel Sneppe Bjorn on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Autohandel Sneppe Bjorn op de google maps. Adres en contacten Autohandel Sneppe Bjorn
Location of Autohandel Sneppe Bjorn on the google maps. Address and contacts of Autohandel Sneppe Bjorn

Andere gerelateerde bedrijven als come Autohandel Sneppe Bjorn Autohandel Sneppe Bjorn: MAISON VAL?RIE MODE | DRU-APT SERVICE | ALBERT WARTIQUE SPRL | BANCONTACT-MISTER CASH | STEVEN VERCAUTEREN

Other related companies as Autohandel Sneppe Bjorn: MAISON VAL?RIE MODE | DRU-APT SERVICE | ALBERT WARTIQUE SPRL | BANCONTACT-MISTER CASH | STEVEN VERCAUTEREN

Autohandel Sneppe Bjorn is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Autohandel Sneppe Bjorn, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02784729003. Het bedrijf Autohandel Sneppe Bjorn bevindt zich op het adres: Gentse Steenweg 114; 8340; Damme (Sijsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 761,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in Autohandel Sneppe Bjorn zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Autohandel Sneppe Bjorn is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Autohandel Sneppe Bjorn is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Autohandel Sneppe Bjorn, openstaande posities, locatie van Autohandel Sneppe Bjorn op de kaart.

Autohandel Sneppe Bjorn is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Autohandel Sneppe Bjorn, company assigned to the tax number BE02784729003. The company Autohandel Sneppe Bjorn is located at the address: Gentse Steenweg 114; 8340; Damme (Sijsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 761,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in Autohandel Sneppe Bjorn were not found.
The main activity of Autohandel Sneppe Bjorn is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Autohandel Sneppe Bjorn is not available. You also can look at reviews of Autohandel Sneppe Bjorn, open positions, location of Autohandel Sneppe Bjorn on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Autohandel Sneppe Bjorn, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Autohandel Sneppe Bjorn, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Autohandel Sneppe Bjorn, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Autohandel Sneppe Bjorn, employees, financial statistics.