Auto's Bruno Zottegem

Contactgegevens Auto's Bruno Zottegem: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Auto's Bruno Zottegem: address, phone, fax, email, website, opening hours

Auto's Bruno Zottegem

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Provinciebaan 4; 9620; Zottegem (Velzeke-Ruddershove), België

Telefoon (phone): 09 360 13 08 (+32-09 360 13 08) 09 360 13 08 (+32-09 360 13 08)

Fax (fax): 09 360 13 08 (+32-09 360 13 08) 09 360 13 08 (+32-09 360 13 08)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Auto's Bruno Zottegem: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Auto's Bruno Zottegem"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Auto's Bruno Zottegem"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Auto's Bruno Zottegem, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Auto's Bruno Zottegem. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Auto's Bruno Zottegem, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Auto's Bruno Zottegem. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Auto's Bruno Zottegem
Products information Auto's Bruno Zottegem

BTW identificatienummer (tax): BE07286651611
Ondernemingsnummer: 6620605468
Hoofdstad (capital): 866,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 319,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Auto's Bruno Zottegem zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Auto's Bruno Zottegem
(Get full report from official database of BE for Auto's Bruno Zottegem)

Aanvulling soorten activiteiten voor Auto's Bruno Zottegem
Addition kinds of activities for Auto's Bruno Zottegem

507803. Commerciële koelapparatuur | Commercial refrigeration equipment
541101. supermarkten | Supermarkets
32910600. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
37140307. Tops, motorvoertuig | Tops, motor vehicle
73890304. Borduren reclame | Embroidery advertising

Werken bij Auto's Bruno Zottegem: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Auto's Bruno Zottegem: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Auto's Bruno Zottegem. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Auto's Bruno Zottegem. Looking for open vacancies in other companies

  • Proeven van een job in de chocolade? (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als inpakker ben je een belangrijke schakel in het productieproces! Je bent o.a. verantwoordelijk voor: De kwaliteitscontrole van de afgewerkte producten (vb. Zit het correcte aantal pralines in de doos? Klopt de houdbaarheidsdatum?) Het behandelen van de materialen volgens de geldende HACCP-normen Het inpakken van allerlei chocoladeproducten in de aangewezen verpakkingen (zeevruchten, truffels, pralines,...) Als productiemedewerker ben je ook verantwoordelijk voor: Het etiketteren van de verpakkingen op een manuele of geautomatiseerde manier Het palletiseren van de dozen op het einde van de productielijn De orde en netheid op de werkplaats behouden

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamme – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lebbeke/Buggenhout (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - woensdag (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

  • Operator Controlekamer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: G-BLOC

    Type: Vaste Job

    Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • INSTALLATEUR SANITAIR EN CENTRALE VERWARMING (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Samen met jouw collega sta je in voor het monteren en installeren van sanitair en centrale verwarming. Je vertrekt steeds van bij de firma. Je werkt voornamelijk voor particulieren en winkels.

  • Allround Horeca-medewerker (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: VIPPERS.BE

    Type: Werfreserve

    Horeca-medewerker op tal van evenementen, feesten, recepties en dergelijke.

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van Auto's Bruno Zottegem in sociale netwerken
Look for responds of Auto's Bruno Zottegem in social networks

Lees alle opmerkingen voor Auto's Bruno Zottegem. Laat een reactie achter voor Auto's Bruno Zottegem. Auto's Bruno Zottegem bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Auto's Bruno Zottegem. Leave a respond for Auto's Bruno Zottegem. Auto's Bruno Zottegem on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Auto's Bruno Zottegem op de google maps. Adres en contacten Auto's Bruno Zottegem
Location of Auto's Bruno Zottegem on the google maps. Address and contacts of Auto's Bruno Zottegem

Andere gerelateerde bedrijven als come Auto's Bruno Zottegem Auto's Bruno Zottegem: HANS VANDORPE | DE GROOTE NV | HUIS DECOCK | PETER DE TEMMERMAN | A. Dufour Chauffage SPRL

Other related companies as Auto's Bruno Zottegem: HANS VANDORPE | DE GROOTE NV | HUIS DECOCK | PETER DE TEMMERMAN | A. Dufour Chauffage SPRL

Auto's Bruno Zottegem is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Auto's Bruno Zottegem, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07286651611. Het bedrijf Auto's Bruno Zottegem bevindt zich op het adres: Provinciebaan 4; 9620; Zottegem (Velzeke-Ruddershove). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 866,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 319,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Producten gemaakt in Auto's Bruno Zottegem zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Auto's Bruno Zottegem is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Auto's Bruno Zottegem is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Auto's Bruno Zottegem, openstaande posities, locatie van Auto's Bruno Zottegem op de kaart.

Auto's Bruno Zottegem is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Auto's Bruno Zottegem, company assigned to the tax number BE07286651611. The company Auto's Bruno Zottegem is located at the address: Provinciebaan 4; 9620; Zottegem (Velzeke-Ruddershove). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 866,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 319,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile dealers - Used cars. Products created in Auto's Bruno Zottegem were not found.
The main activity of Auto's Bruno Zottegem is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Auto's Bruno Zottegem is not available. You also can look at reviews of Auto's Bruno Zottegem, open positions, location of Auto's Bruno Zottegem on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Auto's Bruno Zottegem, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Auto's Bruno Zottegem, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Auto's Bruno Zottegem, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Auto's Bruno Zottegem, employees, financial statistics.