A Auto Imexso Rent A Car/Demolly

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • A Auto Imexso Rent A Car/Demolly
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • A Auto Imexso Rent A Car/Demolly

Contactgegevens A Auto Imexso Rent A Car/Demolly: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Auto Imexso Rent A Car/Demolly: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Auto Imexso Rent A Car/Demolly

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg naar Alsemberg 952; 1654; Beersel (Huizingen), België

Telefoon (phone): +32 (61) 474-16-39 +32 (61) 474-16-39

Fax (fax): +32 (55) 994-18-67 +32 (55) 994-18-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Auto Imexso Rent A Car/Demolly: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Auto Imexso Rent A Car/Demolly"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Auto Imexso Rent A Car/Demolly"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Auto Imexso Rent A Car/Demolly. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Auto Imexso Rent A Car/Demolly. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Auto Imexso Rent A Car/Demolly
Products information A Auto Imexso Rent A Car/Demolly

BTW identificatienummer (tax): BE03690002441
Ondernemingsnummer: 6944976806
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Automobile - Self-drive car rental; Automobile - Air conditioning equipment

Product categorie (product category): Automobile dealers - Used cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Auto Imexso Rent A Car/Demolly
(Get full report from official database of BE for A Auto Imexso Rent A Car/Demolly)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Auto Imexso Rent A Car/Demolly
Addition kinds of activities for A Auto Imexso Rent A Car/Demolly

3646. Commerciële verlichtingsinrichtingen | Commercial lighting fixtures
329599. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
514910. Suiker, honing, melasse en siroop | Sugar, honey, molasses, and syrups
737200. Voorverpakte software | Prepackaged software
22319906. Kleine stoffen: verven en afwerken van wol of soortgelijk goed | Narrow fabrics: dyeing and finishing of wool or similar good
34119901. Aluminium blikken | Aluminum cans
34480103. Boerderij- en utiliteitsgebouwen | Farm and utility buildings
35719902. Mainframe computers | Mainframe computers
38230306. Magnetische stromingsmeters, industrieel proces type | Magnetic flow meters, industrial process type
50329902. Baksteen, behalve vuurvast | Brick, except refractory

Werken bij A Auto Imexso Rent A Car/Demolly: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Auto Imexso Rent A Car/Demolly: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Auto Imexso Rent A Car/Demolly. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Auto Imexso Rent A Car/Demolly. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

  • Chauffeur CE (BLANDEN)

    Regio: BLANDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als distributiechauffeur : ? Verzorg je de leveringen op de afgesproken leverpunten van de klanten. ? Je kijkt er op toe dat het zorgvuldig inladen afleveren en uitladen gebeurt volgens de gestelde kwaliteitsnormen. ? Naast het rijgebeuren ben je eveneens verantwoordelijk voor het zorgvuldig invullen van o.a. rijopdrachten en administratieve formaliteiten. ? Bestuur je zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. ? Word je soms ingeschakeld bij het laden en lossen van goederen. ? Ben je verantwoordelijk voor het basisonderhoud van het voertuig. (pluspunt) ? Controleer je telkens voor vertrek de technische geschiktheid van het voertuig. ? Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. ? Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verordeningen inzake rij- en rusttijden. ? Start je de werkdag tussen 3u en 6u (bespreekbaar).

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • Hoofdverpleegkundige dienst intensieve zorgen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ ST. LUCAS

    Type: Vaste Job

    Kiezen voor AZ Sint-Lucas is kiezen voor een ziekenhuis vol diversiteit, een dynamisch ziekenhuis in het hartje van Gent met moderne infrastructuur, waarbij we steeds verder bouwen aan de toekomst. We staan voor collegialiteit, openheid, patiëntgerichtheid, vriendelijkheid en deskundigheid. Voor onze moderne en hightech intensieve zorgen eenheid zoeken we een enthousiaste hoofdverpleegkundige. je bent samen met het medisch en verpleegkundig diensthoofd verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de dienst Intensieve Zorgen en doet dit op een efficiënte en effectieve wijze je bent in staat om de strategische doelstellingen van de organisatie te vertalen naar de context van de intensieve zorgen afdeling en duiding te bieden naar het team je werkt mee aan diverse kwaliteitsprojecten en innovatie, formuleert verbeteracties en staat in voor de borging je staat open voor nieuwe ideeën en concepten die zich binnen het verpleegkundig domein afspelen en kan deze samen met het team integreren in de dagelijkse werking je geeft op een participatieve wijze leiding aan het team van verpleegkundigen: je beluistert medewerkers, weet wat er leeft, geeft inspraak en delegeert rekening houdend met de talenten van medewerkers je staat in voor een motiverend personeelsbeleid met aandacht voor vorming, het geven van ontwikkelkansen en waardering van medewerkers je legt en onderhoudt contacten met in- en externe klanten je participeert af en toe aan de operationele werking van de afdeling

  • Telesecretariaatsmedewerker (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: TELESECRETARIAAT.PRO

    Type: Vaste Job

    Als (tele)-secretariaatsmedewerker beantwoord je oproepen voor, van en in naam van andere bedrijven en rapporteert deze aan de bevoegde contactpersoon, sommige oproepen verbind je ook door met medewerkers van het bedrijf zelf. Voor verschillende van onze klanten beheren we ook een (online) agenda en worden afspraken vastgelegd in functie van hun richtlijnen. Het gaat hier dan om artsen, advocaten, dierenartsen, banken, verzekeraars,... Je zorgt er ook voor dat noodlijnen bemand worden en zorgt er voor dat aan elke oproep onmiddellijk gevolg wordt gegeven. Je bent als het ware de telefoniste van tientallen bedrijven op het zelfde moment. Je werkpost bestaat uit een computer en een aangepast telefoontoestel.

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

Zoek naar antwoorden van A Auto Imexso Rent A Car/Demolly in sociale netwerken
Look for responds of A Auto Imexso Rent A Car/Demolly in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Auto Imexso Rent A Car/Demolly. Laat een reactie achter voor A Auto Imexso Rent A Car/Demolly. A Auto Imexso Rent A Car/Demolly bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Auto Imexso Rent A Car/Demolly. Leave a respond for A Auto Imexso Rent A Car/Demolly. A Auto Imexso Rent A Car/Demolly on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Auto Imexso Rent A Car/Demolly op de google maps. Adres en contacten A Auto Imexso Rent A Car/Demolly
Location of A Auto Imexso Rent A Car/Demolly on the google maps. Address and contacts of A Auto Imexso Rent A Car/Demolly

Andere gerelateerde bedrijven als come A Auto Imexso Rent A Car/Demolly A Auto Imexso Rent A Car/Demolly: THOMAS KRANEN | ACS SPRL | Dentaal Atelier BVBA | GARAGE DELHEZ SA | B. DE GRYSE

Other related companies as A Auto Imexso Rent A Car/Demolly: THOMAS KRANEN | ACS SPRL | Dentaal Atelier BVBA | GARAGE DELHEZ SA | B. DE GRYSE

A Auto Imexso Rent A Car/Demolly is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03690002441. Het bedrijf A Auto Imexso Rent A Car/Demolly bevindt zich op het adres: Steenweg naar Alsemberg 952; 1654; Beersel (Huizingen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 729,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile dealers - Used cars. Lijst met producten zijn Automobile - Self-drive car rental; Automobile - Air conditioning equipment.
De hoofdactiviteit van A Auto Imexso Rent A Car/Demolly is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Auto Imexso Rent A Car/Demolly is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, openstaande posities, locatie van A Auto Imexso Rent A Car/Demolly op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A Auto Imexso Rent A Car/Demolly is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, company assigned to the tax number BE03690002441. The company A Auto Imexso Rent A Car/Demolly is located at the address: Steenweg naar Alsemberg 952; 1654; Beersel (Huizingen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 729,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile dealers - Used cars. List of products are Automobile - Self-drive car rental; Automobile - Air conditioning equipment.
The main activity of A Auto Imexso Rent A Car/Demolly is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A Auto Imexso Rent A Car/Demolly is not available. You also can look at reviews of A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, open positions, location of A Auto Imexso Rent A Car/Demolly on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Auto Imexso Rent A Car/Demolly, employees, financial statistics.