A & C NOYENS NV

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • A & C NOYENS NV
Private companiesBusiness Services • A & C NOYENS NV

Contactgegevens A & C NOYENS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & C NOYENS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & C NOYENS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lammerdries 16H; 2250; Olen, België

Telefoon (phone): 014 23 33 43 (+32-014 23 33 43) 014 23 33 43 (+32-014 23 33 43)

Fax (fax): 014 23 33 44 (+32-014 23 33 44) 014 23 33 44 (+32-014 23 33 44)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & C NOYENS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & C NOYENS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & C NOYENS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & C NOYENS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & C NOYENS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & C NOYENS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & C NOYENS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & C NOYENS NV
Products information A & C NOYENS NV

BTW identificatienummer (tax): BE07073242187
Ondernemingsnummer: 7355316162
Hoofdstad (capital): 408,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 854,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Automobile bodies - Construction; Truck-body repair; Trailers & semi-trailers - Industrial; Market & fried potatoes vans; Trailers for passenger cars

Product categorie (product category): Automobile body equipment and supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & C NOYENS NV
(Get full report from official database of BE for A & C NOYENS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & C NOYENS NV
Addition kinds of activities for A & C NOYENS NV

20479900. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
28920106. Lood azide (explosief) | Lead azide (explosive)
36120105. Voedingsspanning boosters (elektrische transformatoren) | Feeder voltage boosters (electric transformers)
51139903. Papier, verpakt of grof, en producten | Paper, wrapping or coarse, and products
51139906. Pers en gegoten pulpgoederen | Pressed and molded pulp goods
73760000. Computer faciliteiten management | Computer facilities management
76990105. Meteorologische instrument reparatie | Meteorological instrument repair

Werken bij A & C NOYENS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & C NOYENS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & C NOYENS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & C NOYENS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur - 2 ploegen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen te Geel is Tempo-Team op zoek naar reachtruckchauffeurs in vaste nacht. Activiteiten: diverse magazijnwerkzaamheden, handmatig of met transportmiddelen, zodanig dat alles tijdig verwerkt kan worden. Meer concreet wilt dit zeggen: stockeren/verplaatsen van goederen, controleren opslaglocaties, tellingen uitvoeren, onderhoud transportmiddelen, laden van vrachtwagens. De paletten die je zal moeten verplaatsen/stockeren wegen 1 ton en het gaat tot 10 meter hoog.

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Student winkelmedewerker fashion (SINT-GENESIUS-RODE)

    Regio: SINT-GENESIUS-RODE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Studentenjob

    Voor ZEB fashion zijn wij steeds op zoek naar studenten (m/v) om tijdens het schooljaar op weekdagen en weekends te werken in de winkels te Sint-Genesius-Rode,Halle en Sint-Pieters-Leeuw. Je zal instaan voor de verkoop in de winkel en kassawerk. Verder zorg je ervoor dat dat winkel en de paskamers steeds ordelijk zijn. Je zorgt ervoor dat kledij mooi gepresenteerd is.

  • STUDENT ADMINISTRATIE 1 of 2 DAGEN PER WEEK (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma, gelegen in het industrieterrein te Kuurne, zoeken wij een student om 1 of 2 dagen algemeen adiministratief werk te doen, denk aan klassement, kopieerwerk, archiveren.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Student - 1 dag/week (Master) (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: ETI VANDENVEN

    Type: Studentenjob

    ETI V. Vandenven is een dynamische KMO met zetel te Borgerhout dewelke werkzaam is op het terrein van industriële elektriciteit. Een solide bedrijf met een goede reputatie in de sector. Wij zoeken een 3e of 4e jaarsstudent in een masteropleiding om tijdens het academiejaar 2018 - 2019 op vaste tijdstippen beschikbaar te zijn om onze afdeling te ondersteunen : Algemeen administratief werk Projectadministratie : nazicht / controle / aanvullen databases

  • Studenten gezocht m/v voor mobiele carwash voor in de week (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Studentenjob

    Ben jij een sportieve persoon die graag zijn handen uit de mouwen steekt? Hebben de straten van Antwerpen- centrum geen geheimen voor jou? Zie jij ook graag blinkende wagens? Dan ben jij de student die we zoeken! Voor een autodeelconcept zijn we namelijk op zoek naar studenten die, doorheen Antwerpen-centrum,  wagens willen poetsen. Je poetst de wagen zowel langs de binnen- als de buitenkant. Het is voor in de week van MA tot VRIJ van 9u tot 17u

  • Lasingenieur met passie voor sterkteberekeningen (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    · Uw takenpakket zal bestaan uit : - Het uitvoeren van ontwerpberekeningen, optimalisaties en (validatie)testen op onderdelen, constructies en verbindingen. - Het ondersteunen en begeleiden van de uitwerking van de ontwerpoplossingen in ontwerptekeningen. - Het ondersteunen en begeleiden van de inbouw en implementatie van de ontwerpoplossingen tijdens de bouw van het eerste prototype. - Het aanreiken van relevante technische informatie, werkinstructies en onderhoudsvoorschriften. · U werkt grotendeels projectmatig. U rapporteert aan de hoofdingenieur.

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

Zoek naar antwoorden van A & C NOYENS NV in sociale netwerken
Look for responds of A & C NOYENS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & C NOYENS NV. Laat een reactie achter voor A & C NOYENS NV. A & C NOYENS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & C NOYENS NV. Leave a respond for A & C NOYENS NV. A & C NOYENS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & C NOYENS NV op de google maps. Adres en contacten A & C NOYENS NV
Location of A & C NOYENS NV on the google maps. Address and contacts of A & C NOYENS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A & C NOYENS NV A & C NOYENS NV: LAURENT NYS | C. DASSONVILLE | JOHAN'S VISCENTER | MGC SCRL | JOHANNES AENDEKERK

Other related companies as A & C NOYENS NV: LAURENT NYS | C. DASSONVILLE | JOHAN'S VISCENTER | MGC SCRL | JOHANNES AENDEKERK

A & C NOYENS NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & C NOYENS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07073242187. Het bedrijf A & C NOYENS NV bevindt zich op het adres: Lammerdries 16H; 2250; Olen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 408,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 854,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Automobile body equipment and supplies. Lijst met producten zijn Automobile bodies - Construction; Truck-body repair; Trailers & semi-trailers - Industrial; Market & fried potatoes vans; Trailers for passenger cars.
De hoofdactiviteit van A & C NOYENS NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & C NOYENS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & C NOYENS NV, openstaande posities, locatie van A & C NOYENS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A & C NOYENS NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & C NOYENS NV, company assigned to the tax number BE07073242187. The company A & C NOYENS NV is located at the address: Lammerdries 16H; 2250; Olen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 408,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 854,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Automobile body equipment and supplies. List of products are Automobile bodies - Construction; Truck-body repair; Trailers & semi-trailers - Industrial; Market & fried potatoes vans; Trailers for passenger cars.
The main activity of A & C NOYENS NV is Business Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of A & C NOYENS NV is not available. You also can look at reviews of A & C NOYENS NV, open positions, location of A & C NOYENS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & C NOYENS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & C NOYENS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & C NOYENS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & C NOYENS NV, employees, financial statistics.