Cardever-Chereau

Contactgegevens Cardever-Chereau: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cardever-Chereau: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cardever-Chereau

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lar; 8930; Menen (Rekkem), België

Telefoon (phone): 056 43 01 90; 056 50 01 42 (+32-056 43 01 90; 056 50 01 42) 056 43 01 90; 056 50 01 42 (+32-056 43 01 90; 056 50 01 42)

Fax (fax): 056 40 25 09 (+32-056 40 25 09) 056 40 25 09 (+32-056 40 25 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cardever-Chereau: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cardever-Chereau"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cardever-Chereau"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cardever-Chereau, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cardever-Chereau. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cardever-Chereau, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cardever-Chereau. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cardever-Chereau
Products information Cardever-Chereau

BTW identificatienummer (tax): BE06927947998
Ondernemingsnummer: 8782165527
Hoofdstad (capital): 539,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Cardever-Chereau zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Automobile bodies - Construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cardever-Chereau
(Get full report from official database of BE for Cardever-Chereau)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cardever-Chereau
Addition kinds of activities for Cardever-Chereau

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
673200. Vertrouwen: educatief, religieus, enz. | Trusts: educational, religious, etc.
721700. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
49259900. Gasproductie en / of distributie, nec | Gas production and/or distribution, nec
50130109. Automotive trim | Automotive trim

Werken bij Cardever-Chereau: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cardever-Chereau: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cardever-Chereau. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cardever-Chereau. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Technisch Bediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant gelegen te Kinrooi, regio Bree is opzoek naar een technische bediende.  Je zal instaan voor het verwerken, uitwerken en bestellen van binnendeuren.  Je helpt ook met de calculatie indien nodig. 

  • PRODUCTIEMEDEWERKER TEXTIEL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een textielfirma gelegen in Tielt. Zij zijn op zoek naar medewerkers om in de productie aan de slag te gaan. Er zijn opties voor 2 of 3 ploegen. Je houdt de kwaliteit van de producten in de gaten en springt bij waar nodig om de productie draaiende te houden. Je komt tussen bij storingen en zorgt voor het klein onderhoud van het machinepark. Je zorgt er ook voor dat je werkplaats er netjes bij ligt.

  • Poetshulp Lennik (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Team Assistant + Advocatenkantoor. Een perfecte combo voor u? (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Bent u drietalig, heeft u al een eerste werkervaring achter de rug en heeft u een positieve en professionele attitude? Grijp dan nu uw kans om in een internationaal en vooraanstaand advocatenkantoor te werken dat bovendien zeer gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Als Team Assistent in dit bedrijf maakt u deel uit van een team van 160 mensen. U zal op de afdeling Corporate Practice ondersteuning bieden aan 4 tot 5 advocaten: Agendabeheer waarbij u ook vergaderingen organiseert en coördineert en gebruik maakt van de Outlook kalender. Reservaties van reizen en de facturen en onkosten afhandelen. De telefoon beantwoorden. Gebruik maken van Word, Excel en Powerpoint bij het opmaken van documenten. Biling: voorbereiden van facturen. Het klantenbestand up-to-date houden. Archivage en klassement.

  • Bediende verkoper Colruyt Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Sales Manager op zelfstandige basis met hoge commissies (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een degelijke en intensieve opleidingsperiode word je verantwoordelijk om eigenaars te helpen om hun eigendom zelf te verkopen Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. We helpen je bij het vormen van je eigen team Ondertussen hebben we al meer dan 60 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Adviseur Estate Planning - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668502-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben jij een jurist volgens opleiding? Heb je een sterke interesse in vermogensplanning? Heb je al een eerste ervaring (+2 jaar) in een fiscaal en/of juridische omgeving? Wil je het liefst aan de slag als adviseur maar schrikt het zelfstandig statuut niet af? Lees dan zeker verder! Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische vacatures en ondersteunt op dit moment een innovatief advocatenkantoor in de zoektocht naar adviseur in estate planning met alvast een eerste ervaring op zak. Dit zal je doen In deze functie ben je actief voornamelijk actief in het burgerlijk recht, maar heb je ook opdrachten in het fiscaal en vennootschapsrecht. Je bent lid van een multidisciplinair team van fiscalisten en juristen en adviseert samen met hen een uiteenlopend cliënteel. Concreet: Opmaak testament Begeleiding bij schenking Begeleiding bij koop / verkoop onroerend goed Adviesverlening inzake familiezaak Beheer van vermogens Adviesverlening inzake huwelijksvermogen … Daarnaast geef je ook jouw kennis door adhv luchtige artikels in tijdschriften of vernieuwende presentaties (zowel intern als extern). Officieel werk je als advocaat of stagiair-advocaat, maar er komt slechts heel weinig rechtbankwerk bij kijken.

Zoek naar antwoorden van Cardever-Chereau in sociale netwerken
Look for responds of Cardever-Chereau in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cardever-Chereau. Laat een reactie achter voor Cardever-Chereau. Cardever-Chereau bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cardever-Chereau. Leave a respond for Cardever-Chereau. Cardever-Chereau on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cardever-Chereau op de google maps. Adres en contacten Cardever-Chereau
Location of Cardever-Chereau on the google maps. Address and contacts of Cardever-Chereau

Andere gerelateerde bedrijven als come Cardever-Chereau Cardever-Chereau: Verla CV | CHRISTIAN DE VOGELAERE | SCHYNS M. | S.T.S. | INTERDECOR FLANDERS

Other related companies as Cardever-Chereau: Verla CV | CHRISTIAN DE VOGELAERE | SCHYNS M. | S.T.S. | INTERDECOR FLANDERS

Cardever-Chereau is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cardever-Chereau, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06927947998. Het bedrijf Cardever-Chereau bevindt zich op het adres: Lar; 8930; Menen (Rekkem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 539,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 740,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Automobile bodies - Construction. Producten gemaakt in Cardever-Chereau zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cardever-Chereau is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cardever-Chereau is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cardever-Chereau, openstaande posities, locatie van Cardever-Chereau op de kaart.

Cardever-Chereau is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cardever-Chereau, company assigned to the tax number BE06927947998. The company Cardever-Chereau is located at the address: Lar; 8930; Menen (Rekkem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 539,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 740,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Automobile bodies - Construction. Products created in Cardever-Chereau were not found.
The main activity of Cardever-Chereau is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cardever-Chereau is not available. You also can look at reviews of Cardever-Chereau, open positions, location of Cardever-Chereau on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cardever-Chereau, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cardever-Chereau, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cardever-Chereau, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cardever-Chereau, employees, financial statistics.