ADB Autodistribution Belge NV

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ADB Autodistribution Belge NV
Private companiesWater Transportation • ADB Autodistribution Belge NV

Contactgegevens ADB Autodistribution Belge NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADB Autodistribution Belge NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADB Autodistribution Belge NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Trichterheideweg 2 3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

Fax (fax): 11 (+32-11) 11 (+32-11)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADB Autodistribution Belge NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADB Autodistribution Belge NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADB Autodistribution Belge NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADB Autodistribution Belge NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADB Autodistribution Belge NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADB Autodistribution Belge NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADB Autodistribution Belge NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADB Autodistribution Belge NV
Products information ADB Autodistribution Belge NV

BTW identificatienummer (tax): BE03637817382
Ondernemingsnummer: 3221160888
Hoofdstad (capital): 377,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 237,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Spare parts for automobiles

Product categorie (product category): Automobile Accessories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADB Autodistribution Belge NV
(Get full report from official database of BE for ADB Autodistribution Belge NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADB Autodistribution Belge NV
Addition kinds of activities for ADB Autodistribution Belge NV

275902. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
356101. Industriële pompen en onderdelen | Industrial pumps and parts
36340108. Grindels of grillen, elektrisch: huishouden | Griddles or grills, electric: household
38290401. Kabel test machines | Cable testing machines
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services
59990402. telescopen | Telescopes
73610104. Lerarenbureau | Teachers' agency

Werken bij ADB Autodistribution Belge NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADB Autodistribution Belge NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADB Autodistribution Belge NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADB Autodistribution Belge NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Medewerker, Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Taakomschrijving Onze personeelsdienst bestaat uit 12 medewerkers die dagelijks instaan voor het verwerken van de personeelsadministratie. Dit team zorgt voor een correcte opvolging van de personeelsdossiers en dit voor meer dan 2000 medewerkers. Hiernaast fungeren zij ook als aanspreekpunt voor alle vragen mbt personeelsadministratie. In kader van een zwangerschap zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste collega om dit team tijdelijk te versterken. Concreet bestaat het takenpakket uit: Invoeren, verwerken en opvolgen van de loon- en contractadministratie van alle werknemers Werken in het planningspakket SP-expert en het loonverwerkingspakket X-tend Fungeren als aanspreekpunt voor dossier specifieke info naar werknemers en leidinggevenden Adviseren van werknemers en leidinggevenden inzake de toepassing van cao’s, sociale wetgeving, arbeidsrechtelijke vraagstukken en overige arbeidsvoorwaarden Samen met de collega’s instaan voor de uitvoering en opvolging van procedures om de kwaliteit van de loon- en weddeberekening te kunnen waarborgen Profiel Je beschikt over een bachelor sociaal werk - optie personeelswerk Kennis van payrollverwerking is een must, schoolverlaters komen ook in aanmerking Kennis van SP-expert en X-tend vormt een pluspunt Je bent nauwgezet en integer, getuigt van discretie en pakt je taken op een professionele wijze aan. Je bent onmiddellijk of op korte termijn beschikbaar. Je werkt op een enthousiaste, motiverende, gedreven en een vooruitstrevende manier mee om de bereikbaarheid van hoog tot laag doorheen organisatie te optimaliseren Aanbod Het betreft een voltijds contract (38u) van bepaalde duur voor 8 maanden - onmiddellijke indiensttreding - 80% is bespreekbaar Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Godelieve Van Boxstael, Diensthoofd personeelsadministratie, 053/72.40.31.Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van

  • HUISHOUDHULP VOOR EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Eeklo.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Jobstudent Vrachtwagenmecanicien (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Stellen van de juiste diagnose Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, ¿) Klein en groot onderhoud (remmen vervangen, ¿) Onderhoud van de werkplaats

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • MEDEWERKER VERKOOP : Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ALDI

    Type: Vaste Job

    Zin om mee te schrijven aan het succesverhaal van ALDI? Dit kan als : MEDEWERKER VERKOOP Jouw taken : Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel : Je verzekert een vlotte kassabediening. Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn. Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen. Je helpt onze klanten met een glimlach.

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

    Type: Vaste Job

    Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • iStorm - Projectleiders (Directieniveau) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Projectleider (min 10 jaar ervaring, NL/FR) gezocht voor een lange termijn opdracht voor een KMO, regio Izegem.     Functies   1) Nieuwe strategisch plan uitwerken Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen    2) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   3) Nieuwe strategisch plan: volledige Change ook voor het software gedeelte. Volledige Change uittekenen: andere manier van werken, sectorgericht, klantgericht Projectleider op 'directeurniveau', rapporteert aan CEO Planning, budgetten, kwaliteit, overleg met alle partijen Ervaring met methodologiën: PMBOK, Prince II...   Freelance contract.

Zoek naar antwoorden van ADB Autodistribution Belge NV in sociale netwerken
Look for responds of ADB Autodistribution Belge NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADB Autodistribution Belge NV. Laat een reactie achter voor ADB Autodistribution Belge NV. ADB Autodistribution Belge NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADB Autodistribution Belge NV. Leave a respond for ADB Autodistribution Belge NV. ADB Autodistribution Belge NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADB Autodistribution Belge NV op de google maps. Adres en contacten ADB Autodistribution Belge NV
Location of ADB Autodistribution Belge NV on the google maps. Address and contacts of ADB Autodistribution Belge NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ADB Autodistribution Belge NV ADB Autodistribution Belge NV: RESTAURANT DU FARAU | Daoud Ets | New Opel Recup Center | VAL?RIE BLERET | BERTHO BLAFFART

Other related companies as ADB Autodistribution Belge NV: RESTAURANT DU FARAU | Daoud Ets | New Opel Recup Center | VAL?RIE BLERET | BERTHO BLAFFART

ADB Autodistribution Belge NV is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADB Autodistribution Belge NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03637817382. Het bedrijf ADB Autodistribution Belge NV bevindt zich op het adres: Trichterheideweg 2 3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 377,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 237,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Automobile Accessories. Lijst met producten zijn Spare parts for automobiles.
De hoofdactiviteit van ADB Autodistribution Belge NV is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADB Autodistribution Belge NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADB Autodistribution Belge NV, openstaande posities, locatie van ADB Autodistribution Belge NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ADB Autodistribution Belge NV is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADB Autodistribution Belge NV, company assigned to the tax number BE03637817382. The company ADB Autodistribution Belge NV is located at the address: Trichterheideweg 2 3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 377,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 237,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Automobile Accessories. List of products are Spare parts for automobiles.
The main activity of ADB Autodistribution Belge NV is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ADB Autodistribution Belge NV is not available. You also can look at reviews of ADB Autodistribution Belge NV, open positions, location of ADB Autodistribution Belge NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADB Autodistribution Belge NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADB Autodistribution Belge NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADB Autodistribution Belge NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADB Autodistribution Belge NV, employees, financial statistics.